Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Εξελίξεις στο σοκαριστικό έγκλημα: Το διαβολικό μυστικό της Δήμητρας Βούλγαρη - Ποιος τελικά σκότωσε τον καπετάνιο

Εξελίξεις στο σοκαριστικό έγκλημα: Το διαβολικό μυστικό της Δήμητρας Βούλγαρη - Ποιος τελικά σκότωσε τον καπετάνιο

Ποιες οι εξελίξεις γύρω από το έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο;
Η αγωνιώδης προσπάθεια της 37χρονης «διαβολικής χήρας» Δήμητρας Βούλγαρη μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη να βρεθεί ο ή οι δολοφόνοι του άτυχου 42χρονου Θανάση Λάμπρου κρύβει πολλές αμαρτίες.
Τι συνέβη πραγματικά στη βίλα των «οργίων» το μεσημέρι της 8ης Δεκεμβρίου του 2014;
Το εάν η Δήμητρα Βούλγαρη ομολόγησε ή όχι, εάν παραδέχτηκε το έγκλημα και είναι στ’ αλήθεια η μοναδική φόνισσα του Θανάση Λάμπρου, είναι κάτι που απασχολεί τους τελευταίους μήνες πολύ έντονα τις αρμόδιες Αρχές.
Ο Θανάσης Λάμπρου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το μπάρκο του σε αλιευτικά γαρίδας στη Μαδαγασκάρη και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Κοιλάδα για «την υπεράσπιση της ανδρικής του τιμής». Το χωριό βοούσε για κάποιες πτυχές της προσωπικής ζωής της Δήμητρας Βούλγαρη πριν το στυγερό έγκλημα.
Μόλις επέστρεψε ο Θανάσης Λάμπρου, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αναζητήσει ένα συγκεκριμένο άτομο, κάποιον 19χρονο, που ο ίδιος θεωρούσε ως εραστή της γυναίκας του. Όταν ήρθε αντιμέτωπος με αυτόν, ο Θανάσης προσπάθησε να συγκρατηθεί, αλλά παρασύρθηκε σε άγριο καβγά, ο οποίος σταμάτησε μόνο όταν παρενέβησαν κάποιοι πιο ψύχραιμοι.
Εφόσον με τη βία δεν κατάφερε κάτι, η σκέψη του, θολωμένη όπως φέρεται τώρα πλέον η ίδια η Βούλγαρη να έχει πει, «στράφηκε στην εκδίκηση» με συμπεριφορά ανάλογη με εκείνη που είχε ακούσει πως είχε η γυναίκα του.
Η ζήλια, όμως, πέρα από κάθε λογική, ήταν αυτό που ένωνε το ζεύγος Λάμπρου – έστω κι αν τους διέλυε με διαρκείς, τρομακτικής έντασης καβγάδες. Μόλις η Δήμητρα Βούλγαρη πείστηκε ότι ο άντρας της είχε πάψει να τιμά το στεφάνι του, άφησε τον φθόνο της να εκραγεί, αναπτύσσοντας μια εμμονή με το κινητό τηλέφωνο του Θανάση, γύρω από το οποίο γίνονταν κανονικές εχθροπραξίες.
«Το είχε πάντα μαζί του. Στο παντελόνι του, κάτω από το μαξιλάρι του, μέχρι και στο εσώρουχό του έκρυβε το κινητό για να μην το βρω», ισχυρίζεται η Δήμητρα Βούλγαρη στην απολογία της. Προσθέτει, δε, ότι «έβγαινε συνέχεια έξω, σκορπούσε χρήματα σε ποτά και γυναίκες, σε αλλοδαπές πόρνες. Δεν το άντεχα αυτό».
Παρά τη νοσηρότητα στην οποία κατρακυλούσε η 12ετής γαμήλια σχέση τους, η βραδιά πριν από το φονικό ήταν αφιερωμένη στο σαρκικό πάθος που, με κάποιον τρόπο, ποτέ δεν έλειψε ανάμεσά τους – και παρόλο που υπήρχε, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον Θανάση, ένα συγκεκριμένο πλέον τρίτο πρόσωπο: επρόκειτο για μια εντυπωσιακή, γοητευτική γυναίκα, με σταχτόξανθα μαλλιά και μάτια σε μια πολύ παράξενη απόχρωση του γαλανού. Κάποιοι λένε πως εργάζονταν μαζί στο σκάφος γνωστού γόνου εφοπλιστικής οικογένειας, όπου ο Θανάσης προσέφερε τις υπηρεσίες του ως πλοίαρχος. Είναι πολύ πιθανόν ότι ο καπετάνιος, στο πρόσωπο αυτής της άγνωστης γυναίκας, είχε βρει τον έρωτα που είχε βιώσει τόσο άσχημα στην περίπτωση του γάμου του με τη Δήμητρα.
Το μοιραίο μεσημέρι
Ο 42χρονος καπετάνιος αναζητούσε την γυναίκα του, η οποία δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Οι πληροφορίες λένε πως τον τελευταίο καιρό ο Θανάσης δεν είχε καλές σχέσεις με τον φίλο του που παραχωρούσε την βίλα των οργίων στην Κοιλάδα. Ωστόσο εκείνο το μεσημέρι έχοντας τα κλειδιά της βίλας στην τσέπη του και αφού δεν έβρισκε ανταπόκριση στις τηλεφωνικές κλήσεις από την γυναίκα του, πήγε στη βίλα για να δει αν όντως ήταν εκεί.
Η μοιραία κίνηση και το σοκ των όσων αντίκρισε
Ο άτυχος καπετάνιος ανοίγοντας την πόρτα της βίλας αντίκρισε όσα κυκλοφορούσαν ως φήμες και τον έκαναν να σταματήσει να κάνει μπάρκο. Βρήκε την 37χρονη σε περιπτύξεις με νεαρό άντρα μέσα στη βίλα του φίλου του. Το σοκ τόσο για τον ίδιο όσο και για την 37χρονη που ήταν σίγουρη ότι δεν θα πήγαινε εκεί λόγω των κακών σχέσεων με τον φίλο του και ιδιοκτήτη του σπιτιού ήταν μεγάλο.
Μετά από πραγματικά φοβερό καυγά, η «διαβολική χήρα» έδωσε εντολή στον εραστή της να σκοτώσει τον 42χρονο καπετάνιο. Ο πραγματικός δολοφόνος λοιπόν βρίσκεται εκτός φυλακής. Η Δήμητρα Βούλγαρη όπως φαίνεται από τις τελευταίες εξελίξεις, είναι η ηθική αυτουργός του άγριου εγκλήματος της Κοιλάδας Αργολίδας. Αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι γιατί η ίδια δεν «δίνει» τον δολοφόνο και τι φοβάται και δεν μπορεί να πει την πραγματικότητα.
Πηγή: fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger