Σάββατο 15 Απριλίου 2017

TUI GROUP : 2η επιλογή για τους Γάλλους, 1η για τους Ολλανδούς, η Ελλάδα, αυτό το Πάσχα


Πολύ υψηλά στις προτιμήσεις των πελατών της TUI βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο κορυφαίος παγκοσμίως ταξιδιωτικός όμιλος για το εφετινό Πάσχα.
Συγκεκριμένα, η Ελλάδα βρίσκεται 2η στις προτιμήσεις των Γάλλων τουριστών, μετά την Ισπανία και πρώτη στην προτιμήσεις των Ολλανδών, με την Τουρκία να ακολουθεί στην δεύτερη θέση.
«Σε όλη την Ευρώπη, η Ισπανία είναι η κορυφαία επιλογή διακοπών για τους πελάτες της TUI»,
αναφέρει η εταιρεία, η οποία οργανώνει τις διακοπές σε περισσότερους από 100 προορισμούς για πάνω από 20 εκατομμύρια ταξιδιώτες ετησίως. Ωστόσο οι προτιμήσεις των τουριστών ανά εθνικότητα στην Ισπανία, διαφέρουν. Γερμανοί, Γάλλοι και Βέλγοι επιλέγουν την ηπειρωτική χώρα, ενώ Βρετανοί, Ελβετοί και Αυστριακοί επιλέγουν Μαγιόρκα, και οι  Σκανδιναβοί διαλέγουν Γκραν Κανάρια αυτό το Πάσχα.
Όσον αφορά τις επόμενες μετά την Ισπανία επιλογές οι Αυστριακοί, μετά την Ισπανία επιλέγουν Αίγυπτο ή Μαλδίβες, οι Ελβετοί έλκονται από τον Μαυρίκιο και τη Δομινικανή Δημοκρατία, ενώ για τους τουρίστες από τη Σκανδιναβία, η πρώτη τριάδα περιλαμβάνει την Ταϊλάνδη και την Κύπρο, μετά την Ισπανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger