Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Νίκη με «ανατροπή» για τη Σκόπελο, στο νησιωτικό ντέρμπι

Νίκη με «ανατροπή» για τη Σκόπελο, στο νησιωτικό ντέρμπι
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ομάδα της Σκοπέλου έκανε την ανατροπή και τελικά επικράτησε στην έδρα της επί της Σκιάθου με 2-1, πετυχαίνοντας τελικά μια δίκαιη νίκη αφού είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι παίκτες της δημιούργησαν κι έχασαν πολλές ευκαιρίες...
Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν, ενώ οι γηπεδούχοι με δυο γκολ στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης πήραν τη νίκη και ξεπέρασαν έστω και προσωρινά τον αντίπαλό τους στο βαθμολογικό πίνακα, αφού η ομάδα της Σκιάθου έχει δυο παιχνίδια λιγότερα.
Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι, λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας που δέχτηκε ο Δημητρίου (65').
Πολύ σημαντικό στοιχείο για την ομάδα της Σκιάθου είναι ότι στην αποστολή υπήρχαν πέντε παίκτες ηλικίας κάτω των 18 ετών, εκ των οποίων οι τέσσερις ξεκίνησαν ως βασικοί. Ντεμπούτο έκανε ο 15χρονος Παντελίδης, ενώ ο επίσης 15χρονος Τσάκος ήταν αναπληρωματικός τερματοφύλακας κι αυτός για πρώτη φορά.
Η νίκη που πέτυχε η ομάδα της Σκοπέλου, αφιερώθηκε στον Χρήστο Αλεξίου, που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο γόνατο, στο παιχνίδι με τον Θησέα κι απαιτήθηκε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση της ζημιάς.
Το γκολ της Σκιάθου σημείωσε ο Νικολαΐδης στο 30' με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή
Η ισοφάριση ήρθε για τους γηπεδούχους στο 67' με πλασέ του Π. Χρυσοφού, που εκμεταλλεύτηκε αδυναμία των αντιπάλων του να διώξουν τη μπάλα από την περιοχή τους.
Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 85', από κόρνερ του Σένκο και καρφωτή κεφαλιά του Δαλακιάρη, που βγήκε στο πρώτο δοκάρι.
ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ταλαδιανός, Μαρσέλο (60' Π. Χρυσοφός), Ρ. Παναγιώτου, Χονδρός, Καραθανάσης, Χρυσάνθης, Συνοδινός, Δαλακιάρης, Ασημάκης (75' Κονταξής), Χισάι (30' Ν. Παναγιώτου), Σένκο
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπα΄ρας, Χρ Τζελάι, Αλ Τζελάι, Ελ Πρίφτι, Γκαιουράκης, Τουρναβίτης, Μπέγκου, Νικλα.ίφδης, Τάσσος, Δημητρίου, Παντελίδης (60 Γραβάνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger