Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Έκκληση οδηγού ταξί στην Αστυνομία: Κάντε κάτι, φοβόμαστε

Για τον φίλο και συνάδελφό του Γιώργο, που πυροβολήθηκε θάνασιμα το βράδυ της Τρίτης στην Κηφισιά, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα ο Βασίλης, ο οποίος θέλοντας να διατηρήσει την ανωνυμία του, απηύθυνε έκκληση στης Αρχές για σύλληψη του δράστη.

Ο οδηγός ταξί εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι πρόκειται για «επικίνδυνο άτομο», ενώ βάζοντας ακόμα μία διάσταση στο θέμα, διερωτήθηκε αν ο δράστης επιλέγει τα ταξί, αφού και στις δύο περιπτώσεις τα αυτοκίνητα ήταν της ίδιας μάρκας.

«Δεν ήθελε να πάρει τα χρήματα», τόνισε και υπογράμμισε ότι, από το σημείο που πήρε ο 52χρονος τον άνθρωπο που τον σκότωσε υπάρχουν κάμερες. «Ήταν σκοτεινά αλλά όλο και κάτι θα φανεί», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως σημείωσε ήξερε και το πρώτο περιστατικό, με τον τραυματία οδηγό και απηύθυνε έκκληση στην Αστυνομία καλώντας την να κάνει «ό,τι καλύτερο μπορεί». «Φοβόμαστε», είπε και περιέγραψε ότι τελευταία οι οδηγοί ταξί της Κηφισιάς έχουν εφαρμόσει έναν δικό τους κανόνα προστασίας, ακολουθώντας όποιον συνάδελφό τους παίρνει επιβάτη από την πλατεία του Πλατάνου, όπου βρίσκεται η πιάτσα, ώστε να είναι σίγουροι ότι θα είναι ασφαλής.

Με τον 52χρονο ήταν φίλοι πάνω από τέσσερα χρόνια και αναφέρεται σε έναν σκληρά εργαζόμενο άνθρωπο, «αναγκαζόταν να δουλεύει βράδυ για καλύτερο μεροκάματο», είπε χαρακτηριστικά. Εξέφρασε έκπληξη γιατί ενώ πέρασε από έναν τόσο πολυσύχναστο δρόμο της Κηφισιάς, το μοιραίο βράδυ το θύμα, δεν υπήρξε ένας μάρτυρας.

«Είναι απόσταση 3 λεπτά, είναι πολυσύχναστος δρόμος και οδηγεί στην Πολιτεία. Είναι τραγικό που δεν υπήρχε κανένα αυτοκίνητο από πίσω του», δήλωσε σχετικά. Όπως ο ίδιος εξήγησε, οι οδηγοί διαθέτουν ένα μπουτόν με το οποίο μπορούν να ειδοποιήσουν κάποιον συνάδελφό τους, αν βρεθούν σε κίνδυνο, καθώς επίσης και μια εφαρμογή για τον ίδιο λόγο. Το ότι εκείνο το βράδυ ο 52χρονος δεν ειδοποίησε κανέναν, τον κάνει να πιστεύει ότι, «όλα έγιναν πολύ γρήγορα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
NewsAlloy button