Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Άγρια επίθεση σε ερασιτέχνη ψαρά

Ένα εξωφρενικό περιστατικό ληστείας σημειώθηκε στο 55ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, στην περιοχή του Θυμαρίου, το απόγευμα του Σαββάτου. Ένας 55χρονος άνδρας είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του στο άνοιγμα που υπάρχει εκεί και είχε κατεβεί στην παραλία με τα σύνεργα ψαρέματος.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr, γύρω στις 5.30 τον πλησίασαν δύο άγνωστοι νέοι άνδρες και χωρίς άλλη κουβέντα του επιτέθηκαν χτυπώντας τον με μπουνιές και κλωτσιές ενώ απειλώντας τον με ένα μαχαίρι του πήραν το ρολόι και μια τσάντα με όλα τα προσωπικά αντικείμενά του. Λίγα λεπτά αργότερα τον παράτησαν αιμόφυρτο στο σημείο, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός τους και απομακρύνθηκαν.
Ο άνδρας σε κακή κατάσταση βγήκε στον δρόμο και ζήτησε βοήθεια για να μεταφερθεί με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το περιστατικό είναι πρωτοφανές καθώς στην περιοχή αυτή – στο Θυμάρι – πλήθος πολιτών ιδίως τους χειμερινούς μήνες πηγαίνει για ψάρεμα και ουδέποτε είχε σημειωθεί τέτοιο επεισόδιο.
Πηγή: notioanatolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger