Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Άκουγε ανατριχιαστικούς ήχους να βγαίνουν κάτω από τα Πλακάκια. Μόλις κατάλαβε ΤΙ ήταν, του Κόπηκε το Αίμα!

672100

Οι κάτοικοι ενός συμπλέγματος διαμερισμάτων στο Voronezh της Ρωσίας άρχισαν να παρατηρούν μια παράξενη μυρωδιά.
Κάθε φορά που έμπαιναν στο κτίριο άκουγαν ένα σιγανό ήχο κλαψουρίσματος. Ένας άντρας, ο Vadim, και η οικογένεια του ζήτησαν από την τοπική αυτοδιοίκηση να τους βοηθήσουν.

διάσωση σκύλου
Μερικές εβδομάδες πιο πριν υπήρχε μια καταβόθρα μπροστά στην σκάλα, κάτι που δυστυχώς είναι αρκετά συνηθισμένο στην περιοχή. Η τρύπα έκλεισε και πλακοστρώθηκε μερικές μέρες νωρίτερα. Αλλά ο Vadim αναρωτιόταν μήπως είχαν κάτι ένα μεγάλο λάθος – ή είχε γίνει επίτηδες;
Κάτι είχε παγιδευτεί μέσα στην τρύπα.
διάσωση σκύλου
Η νομαρχία αρνήθηκε να μπλεχτεί. Είπαν ότι κόστιζε πολλά να ανοίξουν ξανά την τρύπα και να φτιάξουν ξανά το πεζοδρόμιο για κάτι που τους φαινόταν σαν φάντασμα. O Vadim όμως δεν τα παράτησε. Αποφάσισε να σπάσει μόνος του το τσιμέντο και να βρει τι έκανε αυτόν τον θλιμμένο ήχο. Ό,τι κι αν ήταν, δεν θα ζούσε για πολύ ακόμα.
Χρησιμοποίησε ένα σφυρί στην αρχή για να ξηλώσει τα πλακάκια, δουλεύοντας για ώρες χωρίς να καταφέρνει πολλά.
διάσωση σκύλου
Αφότου αφαίρεσε μερικά πλακάκια, άρχισε να βγάζει την άμμο και να ανοίγει μια στενή τρύπα κάτω από το χαμηλότερο σκαλί.
διάσωση σκύλου
Ξαφνικά, εμφανίστηκε μια τρύπα με δυο μάτια μέσα στο σκοτάδι. Ένα λαμπραντόρ έβγαλε έξω το κεφάλι του.
διάσωση σκύλου
Ο Vadim έβαλε το χέρι του και έπιασε απαλά τα μπροστινά πόδια της σκυλίτσας, βγάζοντας την από την τρύπα. Αμέσως παρατήρησε κάτι παράξενο: η κοιλιά της ήταν πιο στρογγυλή από ότι θα έπρεπε έχοντας περάσει τόσες μέρες χωρίς φαγητό. Ήταν έγκυος! Φαινόταν να είναι υγιής, χωρίς γρατσουνιά!
διάσωση σκύλου
Αν ο Vadim δεν είχε παρακούσει τις τοπικές αρχές, τότε θα είχε συμβεί κάτι φρικτό στην σκυλίτσα και τα μωρά της. Μερικές φορές πρέπει να παραβαίνεις τους κανόνες για να κάνεις το σωστό!
διάσωση σκύλου
Ο Vadim επισκέφτηκε την σκυλίτσα, η οποία ονομάστηκε Belka, στο καταφύγιο ζώων μια εβδομάδα αργότερα. Εκείνη τον αναγνώρισε αμέσως και κούνησε την ουρά της ενθουσιασμένη όταν είδε όλη την οικογένεια. Τον ευχαρίστησε έτσι με τον τρόπο της.
Πηγή: fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger