Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

«Τρελαμένος να κατακτήσει το Κύπελλο ο Αραούχο»

Την κατάκτηση του Κυπέλλου θέλει όσο τίποτα ο επιθετικός της ΑΕΚ Σέρχιο Αραούχο, όπως τόνισε ο πατριός και μάνατζερ του Αργεντίνου Γκιγέρμο Μιγκέλ Ροντρίγκες.«Τρελαμένος να κατακτήσει το Κύπελλο ο Αραούχο»

Ο Ροντρίγκες μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport» και μεταξυ άλλων τόνισε πως ο Αραούχο σκέφτεται μόνο το πως θα κατακτήσει με την ΑΕΚ το Κύπελλο. Αρχικά επισήμανε: «Στην ΑΕΚ είναι πολύ καλά. Το έχει δείξει άλλωστε ήδη. Θέλει να νιώθε σημαντικός και στην ΑΕΚ είναι! Ο κόσμος τον αγάπησε αμέσως και αυτός φροντίζει να του το ανταποδώσει μέσα στο γήπεδο»
Για την αφοσίωσή του στην ΑΕΚ: «Ο Σέρχιο αυτή την στιγμή είναι πολύ συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ. Το είχε ανάγκη αυτό. Να ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο. Συνεχώς λέει ότι θέλει να πάρει το Κύπελλο και ότι η ομάδα πάει δυνατά για αυτό τον στόχο. Σας λέω με βεβαιότητα ότι τώρα έχει στο μυαλό του μόνο την ΑΕΚ και πουθενά αλλού. Είναι τρελαμένος προκειμένου να πετύχει η ΑΕΚ τους στόχους της. Να κατακτήσει το Κύπελλο και την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Στις μεταξύ μας κουβέντες, μου λέει ότι η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Κέρδισε μάλιστα και τα δύο ντέρμπι»
Για το μέλλον του: «Ακόμα δεν έχουμε μιλήσει για το τι θέλει ο Σέρχιο. Υπάρχει συμβόλαιο, υπάρχει δέσμευση, υπάρχει δανεισμός μέχρι τον Ιούνιο. Από εκεί και πέρα, ανήκει ξανά στη Λας Πάλμας. Μαζί με τη Λας Πάλμας θα αποφασίσουμε τι θα γίνει τότε. Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για το τι θα συμβεί όταν τελειώσει η σεζόν. Είναι νωρίς ακόμα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger