Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Μπάτσος ο δολοφόνος

Γράφει ο mitsos175

 "Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του οδηγού ταξί στην Καστοριά, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής. Για το αποτρόπαιο έγκλημα φέρεται να έχει ομολογήσει ένας αστυνομικός, ο οποίος όμως εργαζόταν κατά το παρελθόν στην Αθήνα και έχει στο ενεργητικό του ένα σημαντικό γεγονός στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο αστυνομικός που συνελήφθη ως ύποπτος για την δολοφονία του οδηγού είναι ο ίδιος που είχε πυροβολήσει τον Νίκο Μαζιώτη, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα στο Μοναστηράκι, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για τη σύλληψη του. Ο αστυνομικός μετά το συγκεκριμένο περιστατικό είχε ζητήσει να μετατεθεί στον τόπο καταγωγής του, την Καστοριά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece στο σπίτι του ειδικού φρουρού βρέθηκε και το 45αρι πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τον οδηγό ταξί στην περιοχή Λεύκη έξω από την Καστοριά, ενώ φέρεται και ο ίδιος να έχει ομολογήσει την πράξη του.

Οι αρχές εξετάζουν ως κίνητρο της δολοφονίας να ήταν υπόθεση ναρκωτικών, χωρίς όμως να αποκλείουν και το ενδεχόμενο της ληστείας. Ο οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός σε ερημική τοποθεσία στην Λεύκη Καστοριάς αργά το απόγευμα της Παρασκευής, έχοντας δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο, το ένα στην κροταφική χώρα. Η περιοχή αποκλείστηκε άμεσα από την αστυνομία και άνδρες των εγκληματολογικών ερευνών της ασφάλειας Κοζάνης ερεύνησαν τόσο το σημείο όπου βρέθηκε ο άτυχος οδηγός, αλλά και το ταξί που ήταν σταματημένο δίπλα του". Πηγή

Πριν από όλα συλλυπητήρια στους συγγενείς του θύματος.

Μπάτσος ο δολοφόνος αγαπητοί φίλοι. ΜΠΑΤΣΟΣ. Όχι Αναρχικός, το αντίθετο. Κι εδώ υπάρχουν πάρα πολλά ερωτηματικά. Παλιά και νέα. Τα έχουμε πει σε παλιότερα άρθρα μας.

Oι πραγματικοί Επαναστάτες δεν χτυπούν σε καμιά περίπτωση απλούς ανθρώπους. Ίσα - ίσα αγωνίζονται για την πλειοψηφία. Άλλοι είναι αυτοί που κάνουν τυφλά χτυπήματα τα εγκλήματα, για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Αυτό έχει αποδειχθεί περίτρανα άπειρες φορές.

Ο μπάτσος πριν σκοτώσει τον ταξιτζή είχε κάνει άλλα, τα οποία φυσικά τότε δικαιολογούσε το Υπουργείο, γιατί ήταν "υπερβάλλον ζήλος", "νόμιμη άμυνα", "ζαρντινιέρα", "εξοστρακισμός" ... και τα παρόμοια, που ακούμε συχνά όταν είναι να δικαιολογήσουν την καταστολή, το "νόμιμο έγκλημα". Κάποιοι λοιπόν θρέφουν τη βία, τη δικαιολογούν.

Να πω ακόμα πως όταν κάνουμε κριτική, πρέπει να βασιζόμαστε σε Αποδείξεις. Όταν κατηγορούμε κάποιους, να έχουν βάση οι κατηγορίες μας. Αλλιώς αμολάμε "πυροτέχνημα". Τα πυροτεχνήματα κάνουν απλά θόρυβο. Ενδεχομένως φαίνονται όμορφα, αλλά ενίοτε σκάνε και στα χέρια εκείνου που τα ρίχνει. Γι αυτό προσοχή. Όταν κάνουμε κριτική στους δικούς μας ανθρώπους, το κάνουμε επειδή τους αγαπάμε. Το κάνουμε όχι επειδή διαφωνούμε στα ουσιαστικά, αλλά για καλό. Για να μη βρεθούν σε μια δύσκολη θέση. Υπάρχει αυτό που λέμε "κοινή λογική" που ξεχωρίζει πότε κριτικάρουμε γιατί διαφωνούμε ουσιαστικά και πότε λέμε "Πρόσεχε"! .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger