Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΠΑΘΑΜΕ … ΣΟΚ! Η φωτογραφία αυτής της γυναίκας στα εισιτήρια του αεροδρομίου, σαρώνει στο διαδίκτυο. Προσέξτε την λίγο καλύτερα και θα καταλάβετε γιατί!

eishthrio-sto-aerodromio

Η φωτογραφία μιας γυναίκας που αγοράζει εισιτήριο από το αεροδρόμιο έχει γίνει viral για ένα πολύ συγκινητικό λόγο. Η λεζάντα της φωτογραφίας περιγράφει την ιστορία ενός πατέρα ο οποίος έκανε check in με την 2χρονη κόρη του και ανακάλυψε ότι το εισιτήριο της δεν ήταν δωρεάν.

«Ένας κύριος έκανε check in για την πτήση του, όταν η υπάλληλος τον ρώτησε πόσο χρονών ήταν η κόρη του. Είπε ότι είχε γίνει πρόσφατα δύο ετών. Η υπάλληλος ρώτησε αν είχε εισιτήριο. Ο άντρας μπερδεύτηκε, γιατί είχε την εντύπωση ότι θα ταξίδευε δωρεάν. (Είχε κλείσει το εισιτήριο όταν η κόρη του ήταν 1 έτους, αλλά τα γενέθλια της ήταν τον Ιανουάριο.)»
Ο άντρας ήταν συναισθηματικά φορτισμένος, γιατί δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά το υψηλό κόστος ενός δεύτερου εισιτηρίου για την κόρη του.
«Πήγε στην άκρη και προσπάθησε να πάρει μερικά τηλέφωνα. Είχε αγκαλιά την κόρη του και έπιανε το κεφάλι του, φαινόταν ότι ήταν συντετριμμένος.»
Ξαφνικά, μια γυναίκα πλησίασε τον πατέρα. Αφότου μίλησε μαζί του για λίγο, πήγε στον πάγκο των εισιτηρίων, έδειξε το κοριτσάκι και είπε, «Θέλω να της αγοράσω το εισιτήριο».
Η υπάλληλος σοκαρίστηκε και την ρώτησε αν γνώριζε ότι το εισιτήριο τελευταίας στιγμής κόστιζε 749 δολάρια. Ατάραχη, η γυναίκα έβγαλε την πιστωτική της κάρτα και πλήρωσε το εισιτήριο.
Η ιστορία δημοσιεύτηκε στο Love What Matters στις 8 Μαρτίου. Η σελίδα συγκεντρώνει δημοσιεύσεις σχετικά με πράξεις αγάπης και καλοσύνης από ξένους. Η δημοσίευση κλείνει ζητώντας από τον κόσμο να κοινοποιήσει την ιστορία, ώστε να γίνει γνωστή η πράξη καλοσύνης της γυναίκας σε περισσότερους ανθρώπους.
«Σας παρακαλώ, κοινοποιήστε την ιστορία αυτή, γιατί πρέπει να αναγνωρίζονται οι άνθρωποι αυτοί.»
Μέχρι τις 10 Μαρτίου η δημοσίευση είχε πάνω από 165 χιλιάδες like και πάνω από 32 χιλιάδες κοινοποιήσεις. Εκατοντάδες σχολίασαν ότι η ιστορία τους είχε συγκινήσει και ότι η γυναίκα αποτελεί γι’αυτούς έμπνευση. Μία χρήστρια είπε ότι γνωρίζει την γυναίκα της φωτογραφίας:
«Δεν θα αποκαλύψω ποια είναι αυτή η γυναίκα. Αλλά την ξέρω», έγραψε. «Ξέρω την οικογένεια, τα παιδιά και τα εγγόνια της και συχνά μαζευόμαστε και συζητάμε πώς γίνεται να χρησιμοποιηθεί η αφθονία και οι ευλογίες τους για να δώσουν και να υπηρετήσουν άλλους. Αποτελεί έμπνευση κάθε φορά που την βλέπω και συνεχώς δίνει ελεύθερα. Είναι γεμάτη αγάπη για όλους και κάνει αυτό που χρειάζεται χωρίς να της το ζητήσουν.»
Μία εκπληκτική ιστορία!
tonwtiko.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger