Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Απίστευτο περιστατικό : Ο Κύπριος, η Ρουμάνα και το...κινητό - Δείτε τι συνέβη

"Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται" και φαίνεται πως η παροιμιά, ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση νεαρής Ρουμάνας που έκλεψε κινητό από νεαρό Κυπριο στην Πάτρα...

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η αλλοδαπή αφαίρεσε το κινητό από καφέ στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και εξαφανίστηκε. Στη συνέχεια έβγαλε την κάρτα και έβαλε "δικό" της αριθμό κλήσης, όμως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Όπως πληροφορείται το tempo24.gr, ο νεαρός Κύπριος είχε εγκαταστήσει στο κινητό του εφαρμογή με την οποία μπορούσε να το εντοπίσε "βλέποντας" ακόμα και το νέο αριθμό.

Κάλεσε λοιπόν στο κινητό του τηλέφωνο και στην άλλη άκρη της γραμμής άκουσε την Ρουμάνα. Στο αίτημα του να του επιστρέψει το κινητό που του είχε κλέψει, η αλλοδαπή ανταποκρίθηκε αφού προηγουμένως του ζήτησε "λύτρα" 100 ευρώ.

Το ραντεβού κλείστηκε στην Πλατεία Ελευθερίας. Το θύμα έχοντας ήδη ενημερώσει για το περιστατικό την Αστυνομία, μετέβη στο σημείο, όπου μετά την παράδοση των χρημάτων και την παραλαβή του κινητού, επενέβησαν οι Αστυνομικοί και συνέλαβαν την Ρουμάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger