Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Απεγκλώβισε τον πατέρα του που είχε καταπλακωθεί από αυτοκίνητο

Ένα 8χρονο αγοράκι βραβεύτηκε την περασμένη Πέμπτη καθώς κατάφερε να σώσει τον πατέρα του όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω του και τον συνέθλιψε...

 Ο 8χρονος J.T. Parker, ο 17χρονος αδελφός του Mason και ο πατέρας τους Stephen Parker βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού στο Sugar City της Πολιτείας του Idaho όταν έλαβε χώρα το σοκαριστικό ατύχημα στις 30 Ιουλίου.

«Είχαμε βγάλει τον κινητήρα έξω από το αυτοκίνητο και αφού το είχαμε ανεβάσει πάνω εγώ προσπαθούσα να βγάλω τους άξονες από κάτω», θυμάται ο Stephen και προσθέτει: «Ο ένας άξονας βγήκε αρκετά εύκολα, αλλά η άλλη πλευρά ήταν αρκετά μακριά».

Στην συνέχεια και ενώ προσπαθούσε να προσεγγίσει και τον άλλο άξονα το αυτοκίνητο ξαφνικά γλίστρησε από τον γρύλο, πλακώνοντας κυριολεκτικά τον Stephen.

Ο Mason είχε φύγει λίγο νωρίτερα καθώς είχε τραυματιστεί στο χέρι του και το μόνο άτομο που βρισκόταν εκεί ήταν ο μικρός J.T.

«Φώναξα στον J.T. να πάει από την άλλη πλευρά. "Τον γρύλο του είπα". Εγώ ήμουν εγκλωβισμένος δεν μπορούσα να κουνηθώ», είπε ο Stephen στο EastIdahoNews.com.

Αυτό που έγινε ήθελε πολύ θάρρος. Ο μικρός ο οποίος ζυγίζει μόλις 23 κιλά τοποθέτησε τον γρύλο και άρχισε να πηδά πάνω επί 15 λεπτά, προσπαθώντας να σηκώσει το αυτοκίνητο το οποίο είχε καταπλακώσει τον πατέρα του.

«Ήταν τρομακτικό και δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω, δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει τον γρύλο αλλά συνέχισα να προσπαθώ», θυμάται ο J.T.

Ο 8χρονος κατάφερε να σηκώσει το αυτοκίνητο. Έτρεξε στον Mason και του είπε να καλέσει τις πρώτες βοήθειες. Μέχρι να φτάσει το σωστικό συνεργείο ο Mason συμβούλευε τον πατέρα του να παίρνει βαθιές αναπνοές, προσπαθώντας να τον καθησυχάσει.

«Μου έκαναν ένα σωρό μαγνητικές τομογραφίες και το μόνο που βρήκαν ήταν ότι είχα σπάσει 13 κόκαλα από τα πλευρά μου» λέει ο Stephen. «Μόνο αυτό μου βρήκαν. Δεν είχα υποστεί βλάβη σε κανένα από τα εσωτερικά μου όργανα. Ήταν απλά ένα θαύμα».

Δύο ημέρες αργότερα ο πατέρας τους επέστρεψε σπίτι. Μία εβδομάδα αργότερα οι γονείς του J.T. ζήτησαν από τον 8χρονο να προσπαθήσει να σηκώσει ξανά το αυτοκίνητο για να καταγράψουν το στιγμιότυπο σε βίντεο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Όταν τον ρώτησαν πώς εκείνη την ημέρα σήκωσε το αυτοκίνητο σώζοντας τον πατέρα του εκείνος απάντησε: «Με τη βοήθεια των αγγέλων».

Η Βράβευση έγινε από την East Idaho Real Heroes και οι νικητές ανακοινώθηκαν στις 2 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger