Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Παραμένει τεράστια η Μπαρτσελόνα-Επική πρόκριση με 6-1 επί της Παρί

Παραμένει τεράστια η Μπαρτσελόνα-Επική πρόκριση με 6-1 επί της Παρί

Μία πρόκριση επική, ανεπανάληπτη, που όμοιά της δεν έχει συμβεί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πέτυχε η Μπαρτσελόνα, η οποία κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 4-0 στον επαναληπτικό με την Παρί Σεν Ζερμέν και με σκορ 6-1 πήρε μία παλικαρίσια πρόκριση με τον πλέον χιτσοκικό τρόπο.
Iδανικά ξεκίνησε το ματς για τους Καταλανούς καθώς μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Σουάρες, παίρνοντας αυτοπεποίθηση στο δύσκολο έργο τους για τη μεγάλη ανατροπή. 

Στο 40ο λεπτό η ομάδα του Ενρίκε έκανε το 2-0 μετά το αυτογκόλ του Κουρζάουα, ενώ στο 50' ο Λιονέλ Μέσι με πέναλτι αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. 

Πάντως ο Καβάνι που είχε δοκάρι νωρίτερα μείωσε σε 3-1 στο 62' και πλέον η Μπαρτσελόνα ψάχνει ένα θαύμα καθώς πρέπει να πετύχει για να προκριθει ακόμη τρία γκολ.

Δύο γκολ του Νεϊμάρ όμως στο 88' με εκτέλεση φάουλ και εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έχουν φτάσει την Μπαρτσελόνα μία ανάσα ή για να ακριβολογούμε ένα γκολ από μία επική ανατροπή, το οποίο εν τέλει ήρθε στα χασομέρια του ματς από τον Σέρχι Ρομπέρτο.

Στο άλλο παιχνίδι η Ντόρτμουντ με χατ-τρικ (4', 61', 85') του Ομπαμεγιάνγκ και ένα γκολ του Πούλισιτς (59') κάνει περίπατο απέναντι στην Μπενφίκα, που βλέπει ότι το υπέρ της 1-0 του πρώτου ματς δεν φτάνει για την πρόκριση.

Μπαρτσελόνα-Παρί 6-1 (ΕΡΤ1, COSMOTESPORT 2)

Γκολ: 
3' Σουάρες, 40' αυτ. Κουρζάουα, 50' πεν. Μέσι, 88', 90+1' πεν. Νειμάρ - 62' Kαβάνι 

Κίτρινες:
 Ματουιντί (Παρί), Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Καβάνι (Παρί)

Κόκκινες:

Δοκάρια: 
52' Καβάνι (Παρί)

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Σουάρες, Μέσι, Νεϊμάρ, Ραφίνια, Μασεράνο, Ουμτιτί 

Παρί (Ουνάι Έμερι): Τραπ, Μενιέ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Κουρζάβα, Ραμπιό, Βεράτι, Ματουϊντί, Λούκας Μόουρα, Καβάνι, Ντράξλερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger