Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Ουρές και φωνές στα κεντρικά της ΔΕΗ – Λήγει η προθεσμία για τις 36 δόσεις


Ουρές και φωνές στα κεντρικά της ΔΕΗ – Λήγει η προθεσμία για τις 36 δόσεις


Αξημέρωτα συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες πολίτες έξω από τα κεντρικά της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου στο κέντρο της Αθήνας. Οι περισσότεροι ήταν καταναλωτές που ήθελαν να ενταχθούν στη ρύθμιση για τις 36 δόσεις, ενώ άλλοι ήθελαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

Σήμερα Παρασκευή, 10 Μαρτίου, λήγει η παράταση για ένταξη στη ρύθμιση των 36 δόσεων, για όσους είχαν ενταχθεί αρχικά αλλά την έχασαν και στους οποίους δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία.
Έτσι, πολλοί ήταν οι πολίτες που έφτασαν πριν καλά καλά ξημερώσει έξω από τα κεντρικά της ΔΕΗ και οι ουρές δεν άργησαν να σχηματιστούν, αφού οι πόρτες του κεντρικού καταστήματος δεν είχαν ανοίξει.
Η ένταση και οι φωνές δεν έλειψαν, με έναν άνδρα να φωνάζει πως ήθελε να ανοίξουν οι πόρτες για να τακτοποιήσει την εκκρεμότητά του και να πάει στη δουλειά του. Κάποια στιγμή, λίγο πριν από τις 07:30 επετράπη να περάσουν από μια πλαϊνή κάποιοι στο εσωτερικό του καταστήματος για να πάρουν χαρτάκι προτεραιότητας, ενώ λίγα λεπτά μετά τις 07:30 άνοιξαν οι πόρτες και πέρασαν όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
NewsAlloy button