Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Τι να προσέξετε στο μενού της 25ης Μαρτίου

Οι συμβουλές

Τα περισσότερα εστιατόρια για την 25η Μαρτίου ετοιμάζουν ειδικά...
μενού που προτείνουν στους πελάτες τους. Τα κέρδη από μία τέτοια κίνηση είναι σημαντικά. Υπάρχει ευκολότερη διαχείριση των πρώτων υλών, η κουζίνα κινείται πιο γρήγορα και αποδοτικά και όλοι είναι ευχαριστημένοι.

Σε κάθε περίπτωση όταν ετοιμάσετε το μενού προχωρήστε στις παρακάτω κινήσεις:

Φροντίστε όλα τα προϊόντα να είναι φρέσκα και φρεσκομαγειρεμένα. Όπως αναφέρθηκε ήδη αυτό που προσδοκά ο επιχειρηματίας είναι να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο και έχει πολλές πιθανότητες να το καταφέρει. Ωστόσο αν φύγουν ευχαριστημένοι οι πελάτες, τότε θα κερδίσει και νέες επισκέψεις.
Φροντίστε το προσωπικό της σάλας να προτείνει σωστά το μενού.
Το μενού που θα βάλετε πάνω στο τραπέζι, μπροστά από κάθε πελάτη, να είναι καθαρογραμμένο και προσεγμένο. Οι διορθώσεις στο χέρι και οι σβησμένες τιμές δείχνουν αδιαφορία.

Οι επιτυχημένοι μαγαζάτορες και σεφ, αν και αντλούν έμπνευση από τα παιδικά τους χρόνια και τις γεύσεις από τα οικογενειακά τραπέζια, δεν επιμένουν στο να σερβίρουν μόνο με την οικογενειακή συνταγή. Ωστόσο η 25η Μαρτίου προσφέρεται και για οικογενειακές συνταγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger