Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Θύμα παρενόχλησης μέσω Facebook 17χρονος

alt
Σοκ στην τοπική κοινωνία του Βόλου από την απόπειρα προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 17χρονου Βολιώτη μαθητή.
Για την απόπειρα προβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συναυτουργία και πορνογραφία ανηλίκων συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου ένας 18χρονος Λαρισαίος κι ένας 45χρονος ιδιωτικός υπάλληλος από την Πτολεμαΐδα.

Η υπόθεση ξεκινά μέσω διαδικτύου όπου γνωρίστηκαν οι δύο δράστες...
Ο 45χρονος είχε προφίλ στο facebook με ψεύτικα στοιχεία. Από τις 6 Φεβρουαρίου μαζί με τον 18χρονο από τη Λάρισα προσέγγισαν τον 17χρονο Βολιώτη και του ζητούσαν να τους στείλει γυμνές φωτογραφίες μέσω του διαδικτύου.
Προκειμένου να τον πείσουν, οι δυο τους του έστειλαν φωτογραφίες με ξένα γυμνά άτομα. Επίσης του ζήτησαν έναντι αμοιβής να συμμετέχει σε ασελγείς πράξεις. Του πρόσφεραν το χρηματικό ποσό των 100-150 ευρώ για τις πράξεις αυτές.
Ωστόσο ο 17χρονος μαθητής ενημέρωσε την αστυνομία για την παρενόχληση που δεχόταν. Ο 18χρονος από τη Λάρισα έφτασε χθες με τρένο στον Βόλο για να συναντήσει τον 17χρονο μαθητή λυκείου και να μεταβούν και οι δύο μαζί στη Θεσσαλονίκη όπου εκε΄λι τους περίμενε ο 45χρονος.
Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου ενημέρωσε την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικούς Εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη και αστυνομικοί πήγαν στο ξενοδοχείο και βρήκαν τον 45χρονο. Κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντω, που περιείχαν πορνογραφικό υλικό.
Σήμερα το μεσημέρι ο 45χρονος και ο 18χρονος θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger