Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

ΑΕΛ-ΑΕΚ 1-2

ΑΕΛ-ΑΕΚ 1-2  (Δεύτερο ημίχρονο)
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (NOVA 1) στο «ΑΕL FC ARENA» το παιχνίδι ανάμεσα στη ΑΕΛ και την ΑΕΚ, με το οποίο πέφτει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Super League.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΥΜΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ !!ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΥΜΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ !!

Έρχεται κύμα χιονιά και καταιγίδων τις επόμενες ώρες !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ !!

Αναφορά των Βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ για το νησί Γιούρα

Οι βουλευτές Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Συμεών Μπαλλής διαβίβασαν ως αναφορά την με αριθμ. πρωτ. 4857/ 14-10-2016 επιστολή του Δημάρχου Αλοννήσου, στην οποία διατυπώνεται αίτημα για να ληφθούν μέτρα προστασίας των εγκαταστάσεων που υπάρχουν στο νησί Γιούρα της Αλοννήσου ιδιοκτησίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, οι οποίες υποστηρίζουν την διαβίωση της σπάνιας ράτσας αγριοκάτσικων που ενδημεί στην περιοχή .

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ πλοίουΕνημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Καλύμνου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ – Τ/Χ πλοίου “ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΠΡΑΪΝΤ” Ν.Ρ.46 ότι κατά τον πλου του από τον λιμένα Λέρου στο λιμένα Καλύμνου παρατηρήθηκε βλάβη στον μειωτήρα των δεξιών κύριων μηχανών και συνεχίζει με μειωμένες στροφές.

Νέα δεδομένα στην Ελληνική Αστυνομία! Τέρμα η ταλαιπωρία στα αστυνομικά τμήματα

Νέα δεδομένα στην Ελληνική Αστυνομία! Τέρμα η ταλαιπωρία στα αστυνομικά τμήματα
Νέα δεδομένα στην επικοινωνία του πολίτη με την Ελληνική Αστυνομία, μεγάλη διευκόλυνση και σημαντική μείωση της γραφειοκρατίας, καθιερώνει ο θεσμός του «Ηλεκτρονικού Αστυνομικού Τμήματος», που έχει αρχίσει να λειτουργεί ήδη από τις 12/10/2016.
Πρόκειται για τη νέα διαδικτυακή πύλη (Portal) της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία πλέον μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες, επιχειρήσεις και φορείς, μέσω ίντερνετ, για να υποβάλουν αιτήματα διοικητικού και δικαστικού χαρακτήρα, καθώς και καταγγελίες για περιπτώσεις ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Η είσοδος των χρηστών στην πλατφόρμα πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνση https://portal.astynomia.gr

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ''SNOW BOMB'' !!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ''SNOW BOMB'' !!

Έρχεται το μετεωρολογικό φαινόμενο "'Snow Bomb'' !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ !!

ΕΚΤΑΚΤΟ | ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 8,0 ΡΙΧΤΕΡ !!ΕΚΤΑΚΤΟ | ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 8,0 ΡΙΧΤΕΡ !!

Έκτακτο !! Μπορεί να γίνει σεισμός άνω των 8,0 Ρίχτερ !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ !!

Συστάσεις από το Λιμεναρχείο λόγω επιδείνωσης του καιρού

Όπως ανακοινώθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε σήμερα Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, στις 10 π.μ., από την ΕΜΥ, πρόκειται να επικρατήσουν στο ΒΔ Αιγαίο και μέχρι σήμερα στις 17.00 άνεμοι βορειοδυτικοί εντάσεως 7 ή 8 μποφόρ.
Κατόπιν αυτού από το Λιμεναρχείο Βόλου συστήνεται στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και να μην αποπλεύσουν κατά το χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου.
Επίσης:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ _ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΔHMEΡΙΔΑ ΠΕΔ:
ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΡΟΥΤΑ, ΕΙΣΗΓΗΣΗ.

Αιδεσιμότατοι, κύριε Δήμαρχε Ζαγοράς – Μουρεσίου, κύριε Πρόεδρε της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας, κύριοι Δήμαρχοι και εκπρόσωποι των Δήμων που συμμετέχετε στη σημερινή ημερίδα, κύριε Διευθυντή της ΠΕΔ , κυρίες και κύριοι,
Σας καλωσορίζουμε στον τόπο μας και ευχόμαστε, στο τέλος της σημερινής εκδήλωσης, όλοι μας να έχουμε αποκομίσει συμπεράσματα και προτάσεις, οι οποίες θα μπορούν στο άμεσο μέλλον να αποτελέσουν τη βάση για την επιδιωκόμενη ανάπτυξη, χρησιμοποιώντας τις σύγχρονες δυνατότητες συνεργατισμού, που μέσω της ορθής διαχείρισής τους μπορούν να δημιουργήσουν τις συνθήκες για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Πρίμα πάνε οι μπίζνες για τους εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ


Συλλαλητήρια σε δεκάδες πόλεις σήμερα Δευτέρα για τις ΣΣΕ

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις διοργανώνουν σήμερα Δευτέρα 17 Οκτώβρη, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Σωματεία που διεκδικούν Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας σύμφωνα με τις εργατικές λαϊκές ανάγκες.

Στην Αθήνα το αγωνιστικό ραντεβού έχει δοθεί στις 6.30 μ.μ. στο Σύνταγμα. Οι εργαζόμενοι θα παραδώσουν στη Βουλή το δικό τους σχέδιο νόμου, που συντάχθηκε με πρωτοβουλία Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων. Οι προσυγκεντρώσεις έχουν οριστεί, μία ώρα νωρίτερα στις 5.30 μ.μ., σε διάφορα σημεία της Αθήνας

Περισσότερες από 460 συνδικαλιστικές οργανώσεις (που αυξάνονται καθημερινά) στηρίζουν την πρωτοβουλία Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων και απαιτούν κατάργηση των αντεργατικών νόμων, επαναφορά και υπογραφή των κλαδικών συμβάσεων εργασίας, κάλυψη των απωλειών των εργαζομένων, αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις και στις κοινωνικές παροχές.

Καταλάβατε;

«Αν καταλαβαίνετε τι ψηφίζετε καλώς. Αλλά αν δεν καταλαβαίνετε, τότε υπάρχει θέμα, γιατί ψηφίσατε ενάντια στην εισήγησή μου»…

    Mε αυτό τον γλυκό και απολύτως συντροφικό τρόπο απευθύνθηκε ο κ.Τσίπρας στους συνέδρους του κόμματός του, όταν στην ψηφοφορία που διεξήχθη για τη σύνθεση της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η πρότασή του μειοψήφησε…
    Το αποτέλεσμα ήταν τελικά – και μετά την παρέμβαση Τσίπρα - η ψηφοφορία να επαναληφθεί. Και τότε βγήκε το… σωστό αποτέλεσμα. Δηλαδή εγκρίθηκε εκείνο που είχε εισηγηθεί ο κ.Τσίπρας. Το οποίο, όμως, αρχικά, είχε απορριφθεί… 
    Φυσικά ο τρόπος με τον οποίο ψηφίζουν, ξεψηφίζουν και ξαναψηφίζουν οι σύνεδροι του ΣΥΡΙΖΑ, είναι απολύτως δική τους, κομματική τους υπόθεση.
    Δική τους, κομματική τους υπόθεση, είναι να τους κατσαδιάζει ο πρόεδρός τους ότι δεν καταλαβαίνουν. Δική τους, κομματική τους υπόθεση, να υφίστανται τις συνέπειες όταν τολμούν να ψηφίζουν εναντίον του. Δική τους, κομματική τους υπόθεση, να επικυρώνουν με την ψήφο τους την κατηγορία – του προέδρου τους - ότι κάποιο θεματάκι υπάρχει με την αντιληπτική τους ικανότητα.

Εορτή του Αγίου Ανδρέα του Εν Κρίσει

Εορτή του Αγίου Ανδρέα του Εν Κρίσει
Τη μνήμη του τιμά σήμερα, , η μας.
Ο τολμηρός και ελεύθερος στο φρόνημα και το λόγο Οσιομάρτυρας Ανδρέας, καταγόταν από την Κρήτη και έζησε τον 8ο αιώνα μ.Χ. επί αυτοκράτορας Κωνσταντίνου Ε' του Κοπρώνυμου.
Όταν αυτός ξεκίνησε διωγμό κατά των αγίων εικόνων, ο Ανδρέας πληροφορήθηκε τα έκτροπα που γίνονταν εναντίον εκείνων που τις προσκυνούσαν, γι' αυτό άφησε την Κρήτη και πήγε στην Κωνσταντινούπολη.

Live Streaming ΑΕΛ ΛΑΡΙΣΑ – ΑΕΚ-AEL Larissa - AEK Athens Live Streaming

Live Streaming Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Basket League Olympiacos - Panathinaikos Live Streaming

Χάσαμε από τον Σαρακηνό 1-0

Δυσκολεύτηκε ο Σαρακηνός κόντρα στη μαχητική Σκόπελο
Ο Σαρακηνός φιλοξενούσε την τελευταία στη βαθμολογία της Α’ ΕΠΣΘ Σκόπελο, για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε νωρίς, τα… «χρειάστηκε», μέχρι την λήξη του αγώνα, που βρήκε τους γηπεδούχους να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους και τους φιλοξενούμενους να πιστεύουν πως, βάσει εμφάνισης, θα μπορούσαν να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό ή βαθμούς.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου