Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ Η ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΠΟΡΑΔΕΣ


Η πρώτη σκέψη για μονιμοποίηση των δρομολογίων δημιουργήθηκε από το γεγονός ότι η μέχρι σήμερα πληρότητά τους είναι εξαιρετικά ικανοποιητική.

Για όλο το χρόνο -δηλαδή και τους χειμερινούς μήνες- θα διατηρηθεί κατά πάσα πιθανότητα η ακτοπλοϊκή γραμμή, με το ταχύπλοο της Hellenic Seaways που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες.

Πως θα είναι σήμερα η μέρα σου στα EPΩΤΙKA; Δες τις προβλέψεις αναλυτικά...

Φθιώτιδα: Πήγε να αποφύγει το αλκοτέστ αλλά...

Ο λόγος για έναν 40χρονο Λαμιώτη που τελικά συνελήφθη από τους αστυνομικούς...

Δαπάνες για την Έρευνα στην Ελλάδα: H ευκαιρία ανάκαμψης που συνεχίζει να είναι χαμένη

Η Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας προβάλλει διαχρονικά1 την Έρευνα ως ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για τη χώρα, όχι μόνο σε ότι αφορά την ακαδημαϊκή αριστεία, αλλά...

Στο λιμάνι του Βόλου διακομίσθηκε ένας 75χρονος από τη Σκόπελο


Στο λιμάνι του Βόλου διακομίσθηκε ένας 75χρονος από τη Σκόπελο, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Ο ηλικιωμένος διακομίσθηκε από το λιμάνι Σκοπέλου στο λιμάνι του Βόλου, με το σκάφος »Μαριάνη» καθώς οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Έργο καταπολέμησης κουνουπιών στις Β.Σποράδες

Προβλεπόμενο πρόγραμμα κίνησης συνεργείων 1/8/2016-5/8/2016 -9ος κύκλος 2η εβδομάδα.
Το προβλεπόμενο πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και υπάρχει δυνατότητα αλλαγών, ανάλογα με την εξέλιξη του έργου και τις καιρικές συνθήκες.
Υπεύθυνοι επιστήμονες

Apoel Nicosia - Rosenborg Live Streaming

Εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Πρωτομάρτυρος Στεφάνου

Εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Πρωτομάρτυρος ΣτεφάνουΤην ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Πρωτομάρτυρος Στεφάνου τιμά σήμερα, , η μας.
Το γεγονός αυτό συνέβη στα χρόνια που οι μεγάλοι διωγμοί των πρώτων χριστιανών είχαν κοπάσει και αυτοκράτωρ ήταν ο Μέγας Κωνσταντίνος.
Τότε, ο Άγιος Στέφανος φανερώθηκε τρεις φορές σε κάποιον ευσεβή γέροντα ιερέα, το Λουκιανό, και του αποκάλυψε τον τόπο, όπου ήταν κρυμμένο το λείψανο του. Αυτός αμέσως το ανέφερε στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ιωάννη, που με τη σειρά του πήγε στον υποδεικνυόμενο τόπο και πράγματι βρήκε το Ιερό λείψανο του Αγίου Στεφάνου.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου