Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Διακομιδή 29χρονης από τη Σκιάθο στον Κατηγιώργη

ΕΚΑΒ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ1
Στο λιμάνι του Κατηγιώργη διακομίσθηκε χθες μια 29χρονη από την Σκιάθο, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Η νεαρή γυναίκα διακομίσθηκε στο λιμάνι του Κατηγιώργη από την Σκιάθο με το σκάφος «Αρχάγγελος, γιατί έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο Νοσοκομείο και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Αχιλλοπούλειο».

Νεκρός ανασύρθηκε 35χρονος τουρίστας στη Σκιάθο

Νεκρός ανασύρθηκε ένας 35χρονος Νορβηγός ο οποίος έκανε τις διακοπές του στη Σκιάθο.
Ο άτυχος τουρίστας έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε σε πισίνα και μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα αίτια του θανάτου παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα ενώ έχει ήδη παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Ακυρώσεις στα δρομολόγια του Πρωτέα

Ανεκτέλεστα θα παραμείνουν από σήμερα 25 Μαΐου έως και τις 31 Μαΐου τα δρομολόγια του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου πλοίου "Πρωτέας" σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Και το δούλεμα πάει σύννεφο το μηχάνημα για τον δρόμο στις Ράχες

Και το δούλεμα πάει σύννεφο το μηχάνημα για τον δρόμο στις Ράχες θα ερχόταν Σάββατο όσο το είδατε εσείς το φάμε και μεις τόσα επαγγελματικές κατοικίες πως θα δουλέψουν το παραπαιδημουντον το παίρνουν όμως αι σιχτίρ απο κει τωρα απο δω και πέρα θα παιχτεί πολυ ξύλο

Εορτή της Γ' ευρέσεως της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου

Εορτή της Γ' ευρέσεως της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου
Την ημέρα της Γ' ευρέσεως της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου τιμά σήμερα, 25 Μαΐου, η Εκκλησία μας.
Η Τιμία Κεφαλή του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, ενώ ήταν κρυμμένη για πολλά χρόνια, "φάνηκε μέσα από τη γη και έλαμψε ως χρυσός" (όπως λέει και το Απολυτίκιο της ημέρας).
Και ενώ στην αρχή βρισκόταν τοποθετημένη σε ειδική στάμνα, βρέθηκε μέσα σε αργυρό αγγείο και σε ιερό τόπο. Η εύρεση της Τιμίας Κεφαλής του έγινε κατόπιν πληροφορίας, την οποία έδωσε κάποιος ιερέας από τα Κόμανα της Καππαδοκίας, ο οποίος είδε το ακριβές σημείο σε ιερό εφύπνιο.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΡΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΒΟΛΒΟ XC90. ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ.


Δόση σε δύο υποδόσεις, τι προβλέπει ο οδικός χάρτης για το χρέος

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου