Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Κ. Αγοραστός : «Η χώρα, ασφαλής προορισμός με πολλαπλά συγκριτικά πλεονεκτήματα»

Ομιλητής στο πρώτο Ελληνο-Ρωσικό φόρουμ για τον τουρισμό ο Περιφερειάρχης

ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
«Να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια των διακοπών», ζήτησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στην τοποθέτησή του ως ομιλητής στο πρώτο Ελληνο- Ρωσικό Φόρουμ για τον τουρισμό που διοργανώθηκε στην Αθήνα, με θέμα “Ρωσία και Ελλάδα: πραγματικότητα και προοπτικές συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού”.
Η ανάληψη της πρωτοβουλίας αυτής γίνεται στην προσπάθεια των Υπουργείων Τουρισμού και Πολιτισμού Ελλάδας και Ρωσίας για την ενίσχυση του τουρισμού και την άμεση προώθηση των τουριστικών ροών ανάμεσα στις δύο χώρες, με τη συμμετοχή του ΕΟΤ και του οργανισμού Rostourism.

Εισαγγελική πρόταση για επικύρωση ποινής στο ζεύγος Παπαντωνίου

ΓΟΥΑΤ ΙΖ ΔΕ ΝΕΙΜ ΟΒ ΔΕ ΝΤΙΠΛΟΜΑΤ ΜΗ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟΝΩΝΕ (κυλιέμαι στα πατώματα και τις μοκέτες)


Βαρουφάκης: Είχαμε συμφωνήσει με τον Τσίπρα να απειλούμε με Grexit

FAZ: Δημοσιεύει την επεισοδειακή συνέντευξη Τσίπρα στον Μίχ. Μάρτενς

FAZ: Δημοσιεύει την επεισοδειακή συνέντευξη Τσίπρα στον Μίχ. Μάρτενς

 
Την επεισοδιακή συνομιλία του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα παρουσιάζει ο δημοσιογράφος της Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) Μίχαελ Μάρτενς σε ολοσέλιδο άρθρο στην γερμανική εφημερίδα, την Κυριακή. Η συνέντευξη, την περασμένη εβδομάδα, με τον γερμανό ανταποκριτή της FAZ στην Νοτιοανατολική Ευρώπη διήρκεσε -όπως λέει ο δημοσιογράφος- λιγότερο από 8 λεπτά και περιελάμβανε πέντε ερωτήσεις, έως ότου ο κ. Τσίπρας διακόψει εκνευρισμένος τη συνέντευξη.

Με τελειωσεςκι ας γινόμουν για σεναμια ζωή θυσίαΒίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης στην Κωνσταντινούπολη

Καθυστερεί η αδειοδότηση των υδατοδρομίων Τονίζει σε ερώτηση ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος ΜπουκώροςΗ ερώτηση των βουλευτών αναφέρει τα εξής: «Ένα ακόμα επενδυτικό «ναυάγιο» παρακολουθεί απαθής η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Πρόκειται για αυτό της δραστηριοποίησης των υδροπλάνων, τα οποία παραμένουν καθηλωμένα, εξαιτίας των αδικαιολόγητων καθυστερήσεων εξέτασης των αιτήσεων αδειοδότησής τους αποτελώντας, ουσιαστικά, μία ακόμα περίπτωση παρεμπόδισης της επιχειρηματικής δραστηριότητας. 

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κυρία Δωροθέα Κολυνδρίνη στην τηλεόραση του ΑΣΤΡΑ μίλησε πάλι για την Σκόπελο και τα έχωσε στους υπουργούς για την εγκατάλειψη του νησιού

σε λίγο εκτενές ρεπορτάζ

Χωρίς αποζημιώσεις οι πλημμυροπαθείς της Σκοπέλου

Τονίζει σε ερώτηση ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος
Εκκρεμεί η καταβολή των αποζημιώσεων στους πλημμυροπαθείς επιχειρηματίες και κάτοικους της Σκοπέλου, ενώ η τουριστική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, όπως επισημαίνει σε ερώτηση ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Η ερώτηση του βουλευτή αναφέρει τα εξής:
«Μεγάλη καθυστέρηση παρατηρείται στην καταβολή αποζημιώσεων των πληγέντων κατοίκων και επιχειρηματιών της Σκοπέλου, από την καταστροφική πλημμύρα που έπληξε το νησί στις 22-23 Σεπτεμβρίου 2015, μετά και την έκδοση της υπ’ αριθμ. ΔΑ- ΕΦΚ/4356 /2015/ Α325/ 11-3- 2016 Κ.Υ.Α. με την οποία η περιοχή κηρύχτηκε πλημμυροπαθής.
Σύμφωνα με όσα ορίζει η Κ.Υ.Α., η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας έστειλε εγκαίρως προς το υπουργείο Οικονομικών και στη Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών το συγκεντρωτικό πίνακα με τις πληγείσες περιοχές και επιχειρήσεις. Εντούτοις, η διαδικασία καταβολής των αποζημιώσεων εξακολουθεί να εκκρεμεί, ενώ ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθεί η φετινή τουριστική περίοδος, δεδομένου ότι έχει ήδη ξεκινήσει και το νησί ακόμη μετρά τις πληγές του.

Δυσάρεστη έκπληξη για τους πληγέντες Σκοπέλου


Τέθηκαν εκτός της διάταξης απαλλαγής από τον ΕΝΦΙΑ
Εξαιρετικά δυσάρεστο χαρακτηρίζουν οι πληγέντες επαγγελματίες της Σκοπέλου το γεγονός ότι τέθηκαν εκτός της διάταξης απαλλαγής από τον ΕΝΦΙΑ για το 2015 και το 2016, παρά τις αρχικές προφορικές δεσμεύσεις. Στο μεταξύ, οι σεισμόπληκτοι άλλων νησιωτικών περιοχών έχουν απαλλαγεί από την καταβολή του ΕΝΦΙΑ για το ίδιο χρονικό διάστημα, με την ίδια τροπολογία.
Το κυρίαρχο συναίσθημα που διακατέχει τους πληγέντες της Σκοπέλου είναι αγανάκτηση, ενώ παράλληλα διερωτώνται με ποιο σκεπτικό έμειναν εκτός της παραπάνω τροπολογίας.

Και καύσιμα σήμερα έφτασαν στην Σκόπελο


Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στην Σκόπελο

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑ ΣΗΜΕΡΑ


διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 12/5/2016, από το λιμάνι της Σκοπέλου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Ρ-Α/Ψ «ΜΑΡΙΑΝΗ» Τ.Σ.119 Α' , 58χρονος

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές  ώρες σήμερα 12/5/2016, από το λιμάνι της Σκοπέλου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Ρ-Α/Ψ «ΜΑΡΙΑΝΗ» Τ.Σ.119 Α' , 58χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ H “Spyrou Hotels” όρισε τον κο Γιάννη Γρηγόρα ως τον νέο Deputy Manager Sales & Marketing Στοχεύοντας να ενδυναμώσει περαιτέρω την θέση του ως ένας εκ των κορυφαίων Ξενοδοχειακών Ομίλων  στην Ελλάδα, ο Όμιλος  Spyrou Hotels” ανακοίνωσε πρόσφατα τον διορισμό του κου Γιάννη Γρηγόρα στη θέση του Deputy Manager Sales & Marketing.

«Είμαστε βέβαιοι ότι έχοντας τον Γιάννη στην ομάδα μας, η  Spyrou Hotels” και η “Spyrou Philoxenia”, θα αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα τους και θα επιχειρήσουν μια περαιτέρω επέκταση τόσο στην Ελληνική όσο και στη Διεθνή τουριστική αγορά», δήλωσε ο κος  Γιώργος Μιχάλης, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου  Spyrou Hotels”. 

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών, ο κύριος Γρηγόρας έχει αναλάβει διευθυντικές θέσεις στον τομέα των πωλήσεων και του marketing στις εταιρείες Travelive, Antenna Group (International Division), και Dish Network (υπηρεσίες στην Ελληνική γλώσσα) στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Είναι κάτοχος τριών τίτλων σπουδών Bachelor (Marketing, International Business και International Studies) του κρατικού Πανεπιστημίου της Pennsylvania.

Σκόπελος η πρωινή αναχώρηση του ταχύπλοου

Εορτή του Αγίου Επιφανίου Επισκόπου Κωνσταντίας και Αρχιεπισκόπου Κύπρου

Εορτή του Αγίου Επιφανίου Επισκόπου Κωνσταντίας και Αρχιεπισκόπου Κύπρου
Τη μνήμη του Αγίου Επιφανίου του Επισκόπου Κωνσταντίας και Αρχιεπισκόπου Κύπρου τιμά σήμερα, 12 Μαΐου, η Εκκλησία μας.
Ο Άγιος Επιφάνιος γεννήθηκε από πάμπτωχη οικογένεια Ιουδαίων αγροτών, στο χωρίο Βησανδούκη (ή Βησανδούκ), κοντά στην Ελευθερούπολη της Παλαιστίνης το 310 μ.Χ. (Κυπριακή λαϊκή παράδοση αναφέρει, πως ο Άγιος Επιφάνιος γεννήθηκε στον Καλοπαναγιώτη της Κύπρου, ένα χωριό της Μαραθάσας και μεγάλωσε στη Βησανδούκη). Οι γονείς του είχαν ακόμη ένα παιδί, την Καλλίτροπο.

Το δικό τους "Mamma Mia" ζουν οι τουρίστες στην Σκόπελο: Αυτός είναι ο πρώτος γάμος για το 2016 (ΦΩΤΟ)

mamma mia
Στο νησί του «Mamma Mia», τη Σκόπελο, οι γάμοι ξένων τουριστών καταγράφουν κάθε χρόνο αυξητική τάση. Η ταινία άφησε το Χολιγουντιανό της «λούστρο» στο νησί με αποτέλεσμα κάθε χρόνο, εκατοντάδες νεόνυμφοι να επιλέγουν τη μοναδική ομορφιά της Σκοπέλου, τα εντυπωσιακά τοπία, τα φωτεινά  χρώματα, το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα, τα καταγάλανα νερά στις χρυσές ακτές της και τη ρομαντική ατμόσφαιρά της.
Ο πρώτος γάμος ξένων τουριστών για το 2016 πραγματοποιήθηκε πριν δύο εβδομάδες στην περιοχή Αμάραντος της Σκόπελου. Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο, Μάχη Κλωνάρη, περισσότερες από 80 γαμήλιες τελετές έχουν προγραμματιστεί στον Αμάραντο για την τουριστική σεζόν που ήδη ξεκίνησε, με τάση να αυξηθούν ακόμη περισσότερο.

διεκομίσθη απογευματινές ώρες σήμερα 11/5/2016, από το λιμάνι της Σκοπέλου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Ρ-Α/Ψ «ΜΑΡΙΑΝΗ 43χρονος


GRK GYROS and GRILL Το νέο ελληνικό (Γυράδικο) που κάνει πάταγο στις Μπαχάμες και το έχουν Σκοπελίτες

GRK GYROS and GRILL is now OPEN!GRK GYROS and GRILL is now OPEN! Authentic Yeeros are spinning and customers are coming in! bahamas nassau

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου