Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Τύχη βουνό!

Και το βαρέλι δεν έχει πάτο...

ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΝΕΚΡΟ !!

Εικόνα

ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΝΕΚΡΟ !!

Τώρα μεγάλος πανικός στη Θεσσαλονίκη με νεκρό... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ !!

ΛΑΕ Μαγνησίας: Personae non gratae όσοι ξεπουλούν εθνικό πλούτο, στη Μαγνησία και παντού

03731566-2e45-4fe4-a99a-bb23a90e7c73 (1)
Personae non gratae στη Μαγνησία και παντού θα είναι όσοι ψήφισαν τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας , αναφέρει η ΛΑΕ Μαγνησίας με αφορμή τη διαμαρτυρία μελών της και πολιτών από συλλογικότητες έξω από το λιμάνι του Βόλου την ημέρα που ήρθε για τα εγκαίνια της Ναυτικής Εβδομάδας ο υπουργός Θοδωρής Δρίτσας.
Η ανακοίνωση της ΛΑΕ Μαγνησίας:
«Δεκάδες πολίτες του Βόλου μαζί με μέλη της ΛΑΕ Μαγνησίας και άλλων πατριωτικών, δημοκρατικών, ριζοσπαστικών συλλογικοτήτων βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 30/5 έξω από το λιμάνι του Βόλου το οποίο επισκέφτηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Δρίτσας για τα εγκαίνια της Ναυτικής Εβδομάδας στον Βόλο.

ΑΓΩΝΙΑ Θρίλερ με την εξαφάνιση 16χρονης

Έχει μαζί της μαύρη σχολική τσάντα

  • Ονοματεπώνυμο: ΜΑΡΙΑ Κ.
  • Ημερομηνία γέννησης:6/10/2000
  • Χρώμα μαλλιών: Μάυρα
  • Χρώμα ματιών: Καστανά
  • Ημερομηνία εξαφάνισης: 30/5/2016

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Αύριο ξεκινά δρομολόγια το πλοίο «Πρωτεύς»

ΠΡΩΤΕΥΣ
Έλαβε τα ετήσια πιστοποιητικά και ξεκινά αύριο Τετάρτη 1 Ιουνίου, ξανά δρομολόγια στη γραμμή Βόλος – νησιά Β. Σποράδων, το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτεύς».

Ο διάλογος της τουαλέτας ανάμεσα σε Κυριάκο και Λεβέντη

Eurostat: Στο 24,2% η ανεργία στην Ελλάδα, στο 10,2% στην Ευρωζώνη

Οι Γαλλοι διαδηλώνουν με ''Δεν είμαστε Έλληνες''. Οι Ελληνες ακόμη καναπέ!

Panionios - AEK Athens Live Streaming

PAOK - Panathinaikos Live Streaming

Στο ήμισυ μειώνονται τα πρόστιμα για τις αρχικές και τροποποιητικές δηλώσεις Ε9 των ετών 2010 και επόμενων

Στο ήμισυ μειώνονται τα πρόστιμα για τις αρχικές και τροποποιητικές δηλώσεις Ε9 των ετών 2010 και επόμενων
• ΑΕΕΑΠ. Επιβάλλεται φόρος εισοδήματος στα μερίσματα που εισπράττουν οι Εταιρείες Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία. Το παράδοξο είναι ότι http://www.perivolos.gr

ΣΟΚ : Πεδίο μάχης καταυλισμός στο Κιλκίς -Αγριο ξύλο, πυροβόλησαν πρόσφυγα!

Σχεδιάζουν νέο μακελειό στη Λιβύη

Oπως όλα δείχνουν, μια νέα ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη είναι προ των πυλών. Ως πρόσχημα θα αξιοποιηθεί, όπως και αλλού, η αντιμετώπιση της δράσης των ισλαμιστών - τζιχαντιστών. Θυμίζουμε ότι το χάος στη χώρα έσπειρε η ιμπεριαλιστική επέμβαση του 2011, ενώ οι σημερινοί ισλαμιστές είναι οι χτεσινοί «σύμμαχοι» των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, κρατών της ΕΕ που τους εξόπλισαν, τους στήριξαν ενάντια στον επίσης πρώην σύμμαχό τους Καντάφι. Η πραγματική αιτία, όμως, του πολέμου που ετοιμάζεται, είναι ο έλεγχος - μοίρασμα των πλουτοπαραγωγικών πηγών αυτής της χώρας, ενταγμένος στη γενικότερη διαπάλη ανάμεσα σε ΗΠΑ, ΕΕ, Ρωσία, Κίνα για τον έλεγχο ενεργειακών πηγών, διαδρομών μεταφοράς Ενέργειας και εμπορευμάτων.
Τα στοιχεία που δείχνουν ότι η προετοιμασία της επέμβασης εντείνεται το τελευταίο διάστημα, είναι: Το γεγονός ότι την προηγούμενη βδομάδα τρεις χώρες της περιοχής (Ελλάδα, Ιταλία, Μάλτα) εξέδωσαν NOTAM, δηλαδή δέσμευση του εναέριου χώρου ουσιαστικά μόνο για στρατιωτικά

Ψηφίσαμε Μνημόνιο 2 + 3, απολύσεις, μέτρα λιτότητας, περικοπές μισθών συντάξεων αλλά


Στη Λάρισα το Champions League Κωφών την άνοιξη του 2017

Εορτή του Αγίου Ερμεία

Εορτή του Αγίου Ερμεία
Τη μνήμη του Αγίου Ερμεία τιμά σήμερα, 31 Μαΐου, η Εκκλησία μας.
Ο Άγιος Μάρτυς Ερμείας, ζούσε στα Κόμανα της Καππαδοκίας την εποχή του αυτοκράτορα των Ρωμαίων Αντωνίνου Πίου. Είχε από νεαρή ηλικία ενταχθεί στα στρατεύματα του Καίσαρα και γρήγορα ξεχώρισε για την γενναιότητα, την ανδρεία και το αγωνιστικό του φρόνημα, τα οποία αντλούσε από την πίστη του στον Ιησού Χριστό.
Την περίοδο της βασιλείας του Μάρκου Αυρήλιου (138 - 161 μ.Χ.) ξέσπασε μεγάλος διωγμός κατά των χριστιανών, μεταξύ δε των πρώτων που συνέλαβαν, ήταν και ο Ερμείας, αγνοώντας και τις μεγάλες του υπηρεσίες στην πατρίδα αλλά και τα σεβάσμια γηρατειά του.

Τραυματίστηκε 13χρονη στην παραλία


ΕΚΑΒ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ1
Σοβαρά τραυματίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες, χθες βράδυ μια 13χρονη μαθήτρια, όταν το ποδήλατο με το οποίο κινούνταν εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Καταπληκτικό και αληθινό 1000%


Επεισόδια σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Νίκο Φίλη στην Καλλιθέα (BINTEO

Άρχισε η έφοδος του ιρακινού στρατού κατά του ISIS στη Φαλούτζα

Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι οι ιρακινές δυνάμεις έχουν μπει στα προάστια της πόλης, που ελέγχεται από τους τζιχαντιστές από τις αρχές του 2014.

 
Έφοδο στην πόλη της Φαλούτζα, που βρίσκεται στα χέρια του Ισλαμικού Κράτους, άρχισε ο ιρακινός στρατός, με στόχο να εκδιώξει τους τζιχαντιστές από ένα από τα κυριότερα προπύργια τους στην ταραχώδη σουνιτική επαρχία αλ-Ανμπάρ.

Οι αντίπαλοι και οι ημερομηνίες της ΑΕΚ

Η σεζόν για την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με την Ένωση να ετοιμάζεται για το Europa League. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος, παρουσίασε αναλυτικά τόσο τις ημερομηνίες των κληρώσεων και των αγώνων, μέχρι τους υποψήφιους αντιπάλους της ΑΕΚ 

Οι αντίπαλοι και οι ημερομηνίες της ΑΕΚ

«Την Πέμπτη 28 Ιουλίου θα δώσει η ΑΕΚ το πρώτο παιχνίδι της ευρωπαϊκής της επιστροφής στις διοργανώσεις της UEFA, μετά από πέντε χρόνια οδυνηρής απουσίας. Θα μάθει τον αντίπαλό της ή το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός της (θα έχει 17 «μονούς» αντιπάλους και 11 ζευγάρια του β' προκριματικού) στις 15 Ιουλίου στη Νιόν και γνωρίζει από τώρα, μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, ότι θα αγωνιστεί στον τρίτο προκριματικό του Europa League.
Αν αποκλειστεί από τον τρίτο προκριματικό του Europa, θα αποχαιρετήσει την Ευρώπη πρόωρα στη ρεβάνς της 4ης Αυγούστου (μετά από μία εβδομάδα από το πρώτο ματς).

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Στα Λιμεναρχεία των Σποράδων και Τρικερίου η ηγεσία του Λιμενικού

ΠΛΩΤΟ
Το Β’ Λιμενικό Τμήμα Αγ. Κυριακής Τρικέρων, το Λιμεναρχείο Σκιάθου, το Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου και τον Λιμενικό Σταθμό Αλοννήσου, επισκέφτηκαν χθες ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Σταμάτης Ράπτης, ο Α’ υπαρχηγός Αντιναύαρχος Θοδωρής Κλιάρης και ο υπασπιστής του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος.

Λιμενικοί έσωσαν χελώνα καρέτα – καρέτα από δίχτυα ψαράδων

Χίος: Λιμενικοί έσωσαν χελώνα καρέτα – καρέτα από δίχτυα ψαράδων
Μια χελώνα καρέτα – καρέτα, η οποία είχε εγκλωβιστεί στα δίχτυα ψαράδων απελευθέρωσε το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους 611 του Λιμενικού της Χίου, την περασμένη εβδομάδα.

Το περιστατικό συνέβη ανοικτά του Καταρράκτη και ευθύς ως το πλήρωμα του σκάφους αντελήφθη τον εγκλωβισμό της χελώνας προσέγγισε στο σημείο, έγινε ανάσυρση των διχτυών και απελευθέρωσή της.

Η Μαριέττα Γιαννάκου στη εντατική με έμφραγμα

Ενας Ερντογάν μαινόμενος: Τερματίσαμε, δεν αρχίσαμε εμείς την κατάκτηση της Πόλης

Γιατί ο λαός δεν ξεσηκώνεται;

Tου Θύμιου Παπανικολάου
Πάλι αρχίζουν, από ποικίλες ιδεολογικές και πολιτικές «γωνίες», τα αγωνιώδη ερωτήματα: «Γιατί οι Έλληνες, μετά από τέτοια χρόνια και ανελέητη εξόντωσή τους, μετά από τέτοια ΦΡΙΚΗ που βιώνουνε, δεν ξεσηκώνονται»;
Ερωτήματα, που κατά κανόνα μένουν μετέωρα, ή περιορίζονται σε αναθεματισμούς και αφορισμούς, ή σε ερμηνείες δεισιδαιμονικές…
Ακόμα και οι ερμηνείες που εντοπίζουν το πρόβλημα της κινηματικής αφασίας στην ενσωμάτωση της αριστεράς είναι επιφανειακές και «βλέπουν» μόνο κάποια επιλεκτικά επεισόδια αυτής της ενσωμάτωσης…
Όταν π.χ. πιστεύεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάχτηκε σε...

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΜΑ Με την υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας ξεκινάνε οι πλειστηριασμοί

Το αγόρασες 100, πουλιέται 30, τόσα θα πάρεις! Ούτε καν την αντικειμενική αξία του ακινήτου...

Με φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου η οποία δίνει την δυνατότητα σε δικαστικό επιμελητή να προσδιορίζει την τρέχουσα εμπορική αξία του ακινήτου σου ξεκινάει ο Κύκλος Αίματος των πλειστηριασμών-όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Γεώργας στο liberal.gr. Aπό την ερχόμενη Τετάρτη η επίσημη πρώτη του εισπρακτικού πολέμου κατά των στρατηγικών κακοπληρωτών και των οικονομικά αδύναμων οφειλετών και δανειοληπτών από το Δημόσιο, τις τράπεζες και τους ιδιώτες.

Απελευθέρωσαν τον Άλαν Πουλίδο

Απελευθέρωσαν τον Άλαν Πουλίδο
Το θρίλερ της απαγωγής του Άλαν Πουλίδο ευτυχώς είχε αίσιο τέλος για τον στράικερ του Ολυμπιακού.
Σύμφωνα με μεξικανικά ΜΜΕ ο διεθνής στράικερ, ο οποίος είχε πέσει θύμα απαγωγής τα ξημερώματα της Κυριακής, όπως μεταδίδεται στην χώρα των «σομπρέρος», απελευθερώθηκε από τους απαγωγείς του και αυτή την ώρα μεταβαίνει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.
Αναλυτικά σε λίγο…

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΕΛΟΣ;


Ιδιαίτερα «ΚΑΥΤΟ» αναμένεται αυτό το καλοκαίρι, δηλαδή, για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και ΟΛΑ τα καλοκαίρια και οι χειμώνες που θα έρθουν στην ξεπουλημένη Ελλάδα.
Συνέλληνες, τα γράφουμε και τα φωνάζουμε ΧΡΟΝΙΑ, αλλά πολλοί μας έλεγαν ΑΚΡΑΙΟΥΣ, και ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΣ και πως αυτά που λέμε, ΔΕΝ γίνονται.
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, προσωπικά, εδώ και ΧΡΟΝΙΑ γράφω πως «το σχέδιο για την υγεία στη χώρα μας, είναι να πάνε ΟΛΑ στους ιδιώτες», κάτι που προκύπτει από ΟΛΕΣ τις μέχρι και ΤΩΡΑ, «φωτισμένες πολιτικές», ΟΛΩΝ των ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Εορτή του Οσίου Ισαακίου, του Ομολογητού και Ηγουμένου της Μονής Δαλμάτων

Εορτή του Οσίου Ισαακίου, του Ομολογητού και Ηγουμένου της Μονής Δαλμάτων
Τη μνήμης του Οσίου Ισαακίου του Ομολογητού και Ηγουμένου της Μονής Δαλμάτων τιμά σήμερα, 30 Μαΐου, η Εκκλησία μας.
Ο Όσιος Ισαάκιος καταγόταν από την Συρία και έζησε στα χρόνια του βασιλιά Ουάλη (364 μ. Χ.), που ήταν υποστηρικτής των Αρειανών. Κάποτε οι Οστρογότθοι, παρά την απαγόρευση της κυβέρνησης, κατασκήνωσαν στη Θράκη και απειλούσαν την Κωνσταντινούπολη. Τότε ο Ουάλης αναγκάσθηκε να βαδίσει εναντίον τους.
Ο Ισαάκιος, που ήταν ηγούμενος στη Μονή Δαλμάτων, βγήκε και συνάντησε τον πολέμιο των ορθοδόξων Ουάλη, και αφού έπιασε από τα χαλινάρια το άλογο του, του είπε: «Άπόδος ταις ποίμναις τους αρίστους νομέας και λήψη την νίκην άπονητί ει δε τούτων μηδέν δεδρακώς παρατάξαιο, μαθήσει τη πείρα ότι σκληρόν το προς κέντρα λακτίζειν ούτε γαρ έπανήξεις και προσαπολέσεις την στρατιάν» (Πράξεις των Αποστόλων, κστ' 14).

Η ΥΠΟΘΕΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ Μην κανονίσετε τίποτε για την ερχόμενη Κυριακή!

Δεν είναι μόνο τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΦΩΤΙΑ που θα μετατρέψουν την ερχόμενη Κυριακή σε ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, είναι τα πρόσωπα που εμπλέκονται σ΄αυτή την υπόθεση που θα αφήσει άναυδο το πανελλήνιο.
Το πάρτυ θ΄αρχίσει από το απόγευμα του Σαββάτου όταν θα κυκλοφορήσουν τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων.
Οσοι γνωρίζουν ελάχιστα στοιχεία της υπόθεσης καλούν φιλόδοξους νέους πολιτικούς να προχωρήσουν στην δημιουργία νέων κομμάτων καθώς μετά την ερχόμενη Κυριακή δύο τουλάχιστο κόμματα θα σβήσουν από το χάρτη. Και δεν μιλάμε για μικρά κόμματα-αλλά για δύο μεγάλα κόμματα.

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Τραγική ιστορία στα Τρίκαλα - Μητέρα και 2 ανήλικα κορίτσια έμεναν με τον νεκρό πατέρα τους

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε στα Τρίκαλα καθώς βρέθηκε άντρας σε προχωρημένη σήψη, στο σπίτι του, στο οποίο εξακολουθούσε να ζει η οικογένειά του.


Τραγική ιστορία στα Τρίκαλα - Μητέρα και 2 ανήλικα κορίτσια έμεναν με τον νεκρό πατέρα τους
Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε στα Τρίκαλα καθώς βρέθηκε άντρας σε προχωρημένη σήψη, στο σπίτι του, στο οποίο εξακολουθούσε να ζει η οικογένειά του.

Μέσα στο ίδιο σπίτι όμως και παρά την ύπαρξη της εξαιρετικά έντονης δυσοσμίας, λόγω της αποσύνθεσης της σορού, έμεναν η σύντροφός του και τα δύο ανήλικα κοριτσάκια που είχαν αποκτήσει μαζί, 11 και 13 ετών αντίστοιχα, για να μην αποχωριστούν τον μπαμπά τους όπως φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς η 53χρονη.

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Πετρούνιας στους κρίκους

 

Καμαρώστε τον απατεώνα Τριανταφυλλίδη


Τα κάνει αόρατα..


Επιστρέφει στο λιμάνι λόγω πρόσκρουσής του στον προβλήτα

Επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά το πλοίο "Αριάδνη" λόγω πρόσκρουσής του στον προβλήτα

Στο λιμάνι του Πειραιά επιστρέφει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Αριάδνη", το οποίο κατά τον απόπλου στις 9 το βράδυ προκάλεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες υλικές ζημιές στον προβλήτα.
Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, το πλοίο θα πρέπει να ελεγχθεί από επιθεωρητές και μετά από βεβαίωση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας, θα αναχωρήσει κανονικά για τον προορισμό του.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Super League play off AEK Athens - PAOK Salonica Live Streaming

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος Super League play off Panathinaikos - Panionios Live Streaming

Αχαρναϊκός - ΑΕΛ Football League AO Acharnaikos - AE Larissa Live Streaming

Αγροτικός Αστέρας - Κέρκυρα Football League Agrotikos - Kassiopi Live Streaming


Τον έπεισε

«Εγώ ταλαντεύτηκα το καλοκαίρι, υπήρχε έντονο ρεπορτάζ γι' αυτό», ανέφερε προχτές, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υπουργός Οικονομικών, Ευ. Τσακαλώτος, απαντώντας σε ερώτηση για το αν σκέφτηκε τότε να παραιτηθεί από την κυβέρνηση. Τελικά, όμως, έμεινε, γιατί, όπως μας λέει: «Με έπεισε ένας άνθρωπος που μου είπε: "Ευκλείδη, δεν σας χρειαζόμαστε όταν ο καπιταλισμός θα έχει 5% ανάπτυξη, αλλά τώρα που η ανεργία είναι στο 25%"».Δεν μπορούμε να ξέρουμε, βέβαια, ποιος του είπε τα παραπάνω, το σίγουρο όμως είναι ότι θα μπορούσε να του τα πει ο κάθε ειλικρινής εγχώριος - και όχι μόνο - καπιταλιστής!
Γιατί πραγματικά... τι να τον κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ το κεφάλαιο όταν η καπιταλιστική οικονομία έχει ρυθμούς ανάπτυξης 5%; Για εκείνη την περίοδο μπορεί να υπολογίζει στα «παραδοσιακά» παιδιά του, όπως έκανε άλλωστε και στα χρόνια πριν από την κρίση, όταν είχε τέτοιους ρυθμούς καπιταλιστικής ανάκαμψης και κυβερνητικές εναλλαγές μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα 28/5/2016, από το λιμάνι της Σκοπέλου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Ρ-Α/Ψ «ΜΑΡΙΑΝΗ» Τ.Σ.119 Α' , 23χρονος

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές  ώρες σήμερα 28/5/2016, από το λιμάνι της Σκοπέλου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Ρ-Α/Ψ «ΜΑΡΙΑΝΗ» Τ.Σ.119 Α' , 23χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ανοίγει η ταβέρνα του Ηλία Ποσειδών σήμερα στην Σκόπελο διπλά στο κύμα




αφού σας πω μια καλημέρα θεωρό υποχρέωση μου να σας ενημερώσω ότι σήμερα επιτέλους και κάποια στιγμή θα σας πω για τη δεν θέλω πρωί να κάνω την καταγγελία για τον πόλεμο που φάγαμε …… ανοίγουμε την ταβέρνα πιτσαρία Ποσειδών στην

Greece Basket League - AEK Athens Vs Aris

Real Madrid - Atletico Madrid Live Streaming

Εορτή του Αγίου Ανδρέα του δια Χριστόν Σαλού

Εορτή του Αγίου Ανδρέα του δια Χριστόν Σαλού
Τη μνήμη του Αγίου Ανδρέα του δια Χριστόν Σαλού τιμά σήμερα, 28 Μαΐου, η Εκκλησία μας.
Ο βίος του Αγίου Ανδρέου συντάχθηκε από τον πρεσβύτερο Νικηφόρο της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως, περί τα μέσα του 10ου αιώνος μ.Χ. (956 - 959 μ.Χ.), επί βασιλείας του Κωνσταντίνου Ζ' Πορφυρογέννητου.
Ο Άγιος Ανδρέας, ο διά Χριστόν σαλός, καταγόταν από την Σκυθία και έζησε κατά τους χρόνους του αυτοκράτορα Λέοντος ΣΤ' του Σοφού (886 - 912 μ.Χ.). Από παιδική ηλικία είχε πουληθεί ως δούλος σε κάποιον πρωτοσπαθάριο και στρατηλάτη της Ανατολής, ονομαζόμενο Θεόγνωστο, άνδρα ενάρετο και ευσεβή ο οποίος τόσο αγάπησε τον μικρό Ανδρέα, ώστε τον μεταχειρίστηκε ως υιό του, φροντίζοντας για την επιμελή και θεοσεβή μόρφωση αυτού.

Οι όμορφες παραλίες, τα καταπράσινα τοπία, η παραδοσιακή κουζίνα, και η πλούσια ιστορία και κουλτούρα της Σκοπέλου αποτέλεσαν θέματα στα πρόσφατα γυρίσματα του “Mediterranean Blue”,

Οι όμορφες παραλίες, τα καταπράσινα τοπία, η παραδοσιακή κουζίνα, και η πλούσια ιστορία και κουλτούρα της Σκοπέλου αποτέλεσαν θέματα στα πρόσφατα γυρίσματα του “Mediterranean Blue”, χορηγός του οποίου είναι η “Spyrou Hotels”. Στοχεύοντας να προβληθεί σε περισσότερους από 16 εκατομμύρια τηλεθεατές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, το “Mediterranean Blue” είναι έτοιμο να μεταδοθεί από τα κανάλια PBS και Create TV, αναδεικνύοντας 13 ελληνικούς προορισμούς σε 13 επεισόδια.
Υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη George Stamou, της εταιρείας παραγωγής Artos Productions LLC, και φιλοξενούμενη από την Ελληνοαμερικανίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια και media executive Γιάννα Νταρίλη, η Σκόπελος επιλέχθηκε για να βρεθεί μεταξύ 13 διαλεχτών προορισμών στην Ελλάδα οι οποίοι προσφέρουν έναν τέλειο συνδυασμό θάλασσας, ήλιου και τοπικών παραδόσεων.
Powered By Blogger