Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

Επαιζε μπάσκετ στο προαύλιο σχολείου 19χρονος έπεσε αναίσθητος και εξέπνευσε στο νοσοκομείο

Επαιζε μπάσκετ στο προαύλιο σχολείου στη Νέα Ιωνία
Σοκ στη Νέα Ιωνία. Στις 9 το βράδυ 19χρονος έπεσε στο γήπεδο αναίσθητος, ενώ έπαιζε μπάσκετ με άλλα παιδιά στο προαύλιο του 1ου και του 2ου Δημοτικών Σχολείων απέναντι από το πρώην δημαρχείο Νέας Ιωνίας.
Επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και πανικός. Μαθητής που έπαιζε μπάσκετ ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι ο 19χρονος αισθάνθηκε ένα πόνο ίσως στην καρδιά και σταμάτησε να τρέχει. Περπατούσε, περιέγραψε, στη συνέχεια και προσπάθησε να πιάσει τη μπάλα. Δεν τα κατάφερε, έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε.

ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ Κινητή μονάδα ΚΤΕΟ από το υπουργείο στις Σποράδες


ΚΤΕΟ
Εγκρίθηκε από τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων απόφαση, η οποία αναρτήθηκε σήμερα στη “Διαύγεια” για διάθεση μέχρι 31-12-2022, έξι Κινητών Μονάδων Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΚΜΤΕΟ), κυριότητας Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σε Περιφέρειες της Χώρας σε πέντε Περιφέρειες, μεταξύ αυτών και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας την Π.Ε. Βορείων Σποράδων.

Όλοι στη 48ωρη Γενική Απεργία Παρασκευή-Σάββατο και στις συγκεντρώσεις της Κυριακής
ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ – ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ – ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.
ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ.
Σαν το κλέφτη και με μοναδικό κριτήριο να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των δανειστών εν όψει της συνεδρίασης του Eurogroup στις 9/5, ελπίζοντας ταυτόχρονα να μετριάσει τις λαϊκές αντιδράσεις, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ φέρνει για ψήφιση το ασφαλιστικό τερατούργημα και τον νόμο φορομπηξίας των λαϊκών εισοδημάτων μέσα στο Σαββατοκύριακο.  
Με τα νομοσχέδια αυτά κλιμακώνεται ο πόλεμος ενάντια στους εργαζόμενους ενώ συνεχίζεται και βαθαίνει η αδιέξοδη και καταστροφική μνημονιακή πολιτική που ακολούθησαν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Κάλεσμα συμμετοχής στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ

Κάλεσμα σε όλες τις γυναίκες, εργαζόμενες, άνεργες, νέες και συνταξιούχες, να πάρουν μέρος στις απεργιακές κινητοποιήσεις και τις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, απευθύνει η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Τώρα είναι ώρα αγώνα, απεργίας και κινητοποίησης ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης σε Ασφαλιστικό και Φορολογικό! Οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης που θέλει να ψηφίσει το νόμο - λαιμητόμο μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν μετριάζουν την οργή μας. Αντίθετα ενισχύουν την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε τον αγώνα. Να μην επιτρέψουμε να γίνει η συνταξιοδότηση άπιαστο όνειρο, η Κοινωνική Ασφάλιση άγνωστη λέξη για τα παιδιά μας.

Καζάνι που βράζει η ΑΕΚ με τον ορισμό των βοηθών διαιτητή στον τελικό


Καζάνι που βράζει η ΑΕΚ με τον ορισμό των βοηθών διαιτητή στον τελικό
Την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ προκάλεσε ο ορισμός των βοηθών του διαιτητή Σιδηρόπουλου στον τελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το Σάββατο (7/5) στο ΟΑΚΑ. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε καυστική ανακοίνωση με την οποία βάλλει κατά του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη και απειλεί να μην κατέβει να αγωνιστεί αν δεν αλλάξουν οι βοηθοί λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν σκοπεύουμε να πάμε ως πρόβατα επί σφαγή».

Να μην περάσει ο νόμος λαιμητόμος!!!!! Όλοι στο δρόμο με το ΠΑΜΕ!!! ΟΛΟΙ Παρασκευή 6 Μάη, 10:30πμ στη παραλία Σκοπέλου!

Κάτω τα μέτρα-Όλοι στους δρόμους και στις συγκεντρώσεις!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ στη 48ωρη απεργία, τις απεργιακές συγκεντρώσεις και τις συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά! ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ στους δρόμους και τις πλατείες των πόλεων! Τα νέα αντεργατικά αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης και δανειστών ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!
Η συγκυ­βέρ­νη­ση ΣΥ­ΡΙ­ΖΑΝΕΛ επι­διώ­κει να πε­ρά­σει από τη Βουλή με πρω­το­φα­νείς, πρα­ξι­κο­πη­μα­τι­κές δια­δι­κα­σί­ες, μέσα στο Σαβ­βα­το­κύ­ρια­κο, το αντια­σφα­λι­στι­κό και φο­ρο­μπη­χτι­κό νο­μο­σχέ­διο κα­τε­δά­φι­σης των συ­ντά­ξε­ων, κα­τα­στρο­φής της κοι­νω­νι­κής ασφά­λι­σης και νέας φο­ρο­ε­πι­δρο­μής. Το νο­μο­σχέ­διο λε­η­λα­τεί συ­ντά­ξεις και λαϊκά ει­σο­δή­μα­τα, εξα­να­γκά­ζει σε έξοδο από το επάγ­γελ­μά τους και σε ανερ­γία εκα­το­ντά­δες χι­λιά­δες επαγ­γελ­μα­τί­ες και επι­στή­μο­νες και σε ξε­κλή­ρι­σμα την μι­κρο­με­σαία αγρο­τιά. Επί­σης η κυ­βέρ­νη­ση προ­ω­θεί νέα αύ­ξη­ση άμε­σων και έμ­με­σων φόρων, ολο­κλή­ρω­ση του ξε­που­λή­μα­τος της δη­μό­σιας πε­ριου­σί­ας και πα­ρά­δο­ση ακόμα και της πρώ­της κα­τοι­κί­ας υπερ­χρε­ω­μέ­νων στις τρά­πε­ζες νοι­κο­κυ­ριών στις αρ­πα­κτι­κές δια­θέ­σεις ξένων κερ­δο­σκο­πι­κών κε­φα­λαί­ων. Δεν στα­μα­τούν όμως μόνο εκεί.

"Κάτω τώρα η κυβέρνηση Τσίπρα" να πάνε στα τσακίδια οι εμπνευστές του τρίτου μνημονίου.


Από τον Παναγιώτη Σωτήρη  

Η κυβέρνηση Τσίπρα μεθόδευσε ένα κοινοβουλευτικό αντιλαϊκό πραξικόπημα ανάλογο με αυτά του Σαμαρά και του Παπανδρέου

Πρέπει να πάρει την απάντηση που της αξίζει. Πρέπει να τρομάξει από το μέγεθος της αντίδρασης, της οργής και της αγανάκτησης. Πρέπει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να νιώσουν ότι δεν θα ξαναπερπατήσουν στους δρόμους και τις πλατείες παρά μόνο εισπράττοντας αποδοκιμασίες και απαξίωση. Πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να τους εκδικηθούμε για την καταστροφή που κάνουν.

Παρασκευή 6 Μάη, 10:30πμ στη παραλία Σκοπέλου! Κυριακή 8 Μάη, 10:30πμ στη παραλία Σκοπέλου!Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, άνεργοι, νέες και νέοι,
Η κυβέρνηση για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου φέρνει μέσα στο Σαββατοκύριακο σαν τον κλέφτη τις βάρβαρες
προτάσεις για το ασφαλιστικό και το φορολογικό!
Όλοι στους δρόμους! Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις!
  • Παρασκευή 6 Μάη, 10:30πμ στη παραλία Σκοπέλου!
  • Κυριακή 8 Μάη, 10:30πμ στη παραλία Σκοπέλου!
Έφτασε η ώρα της μάχης! Κανείς να μη λιποτακτήσει! Δίνουμε όλοι το παρόν!

Μαχητική παράσταση διαμαρτυρίας τώρα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου (VIDEO)


Αυτή τη στιγμή εργαζόμενοι από δεκάδες σωματεία του συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, πραγματοποιούν μαχητική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, καταγγέλλοντας την πολιτική της κυβέρνησης και τις άθλιες μεθοδεύσεις της.
Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει:
«Δίνουμε αγώνα για να μην περάσει ο νόμος - λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό, το νέο φορολογικό!
Η κυβέρνηση για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου φέρνει μέσα στο Σαββατοκύριακο σαν τον κλέφτη τις βάρβαρες προτάσεις για το ασφαλιστικό και το φορολογικό! Απαντάμε με την ετοιμότητα μας, με την οργάνωση μας, με το δίκιο μας, στις άθλιες πρακτικές της κυβέρνησης για να περάσει τη νέα βαρβαρότητα στη ζωή μας, στα μουγκά!

Πορεια της ΚΝΕ τώρα στην Ερμού για Σύνταγμα. Εξω απο Μαξίμου συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ τώρα

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥ ΤΑΞΙΚΑ...

550.000 ευρώ πήρε η εφημερίδα Αυγή των 700 φύλλων για διαφημίσεις από τις τράπεζες το 2015


O νέος νόμος Δραγασάκη υποχρεώνει τις τράπεζες να δώσουν στην δημοσιότητα τις διαφημιστικες τους δαπάνες προς όλα τα ΜΜΕ, οπότε έχουν πολύ ενδιαφέρον τα νούμερατων διαφημιστικών δαπανών που ήρθαν στη δημοσιότητα.

Η λίστα με τα ποσά που δαπανήθηκαν το 2015  περιελάμβανε και κάτι αξιοπερίεργο, η εφημερίδα Αυγή, όργανο της κυβέρνησης που διαλαλεί ότι έχει εξαπολύσει ανηλεή πόλεμο ενάντια στην διαπλοκή των ΜΜΕ με τις τράπεζες,  παρέλαβε από τις τράπεζες εννεαπλάσια χρήματα, αν και έχει μικρότερη κυκλοφορία από την εφημερίδα «Ριζοσπάστης». Όπως διαβάζουμε και εδώ:

Στον αέρα ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Στον αέρα ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Το παιχνίδι που θα κρίνει τον φετινό Κυπελλούχο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Σάββατο στις 20:30 στο ΟΑΚΑ.

Η διεξαγωγή του αγώνα είναι πλέον αμφίβολη, λόγω της 48ωρης απεργίας που προκήρυξαν ΓΣΣΕ και ΑΔΕΔΥ για το Ασφαλιστικό! Στην ΕΠΟ εξετάζουν την αναβολή του αγώνα, ενώ προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και ο ΟΤΕ, που έχει τα δικαιώματα.

Γιβραλτάρ: Ο στρατηγικός βράχος για τον οποίο «ερίζουν» Βρετανία και Ισπανία

Εντύπωση προκάλεσε η ένταση που σημειώθηκε στο Γιβραλτάρ όταν βρετανικό σκάφος, έριξε προειδοποιητικά φωτοβολίδες, μπροστά από την πλώρη σκάφους της Ισπανικής Ακτοφυλακής, επειδή αυτό θεωρήθηκε ότι παρενόχλησε αμερικανικό υποβρύχιο που ναυλοχούσε στην υπό βρετανικό έλεγχο περιοχή, που όμως διεκδικούν σταθερά οι Ισπανοί.

Επιτέλους "ΚΙΝΗΣΗ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" για καθαρισμό της Βοϊδοκοιλιάς: Της ομορφότερης (και μοναδικής) παραλίας στο κόσμο χωρίς W.C. και κάδο απορριμάτων!
Είναι από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας, και σίγουρα η δημοφιλέστερη της Μεσσηνίας. Η εξωτική, στρογγυλή παραλία της Βοϊδοκοιλιάς με τους αμμόλοφους, τα γαλαζοπράσινα και πεντακάθαρα νερά είναι τόπος ιδιαίτερης απόλαυσης που σε καλεί να τον ερωτευτείς και να τον ζήσεις. Αρκεί να μη χρειαστεί  να κάνεις την ...ανάγκη σου..... Αυτά κ.α. πολλά (κλικ) είχαμε γράψει πριν 1,5 χρόνο για την κατάσταση που επικρατούσε (και δυστυχώς) επικρατεί εξαιτίας της αδιαφορίας του Δήμου. Παραδόξως (αλλά ευτυχώς) η ...
περισσότερα http://euro-crimes.blogspot.com/

Σεισμός σήμερα 18 χιλιόμετρα νότια από την Σκιάθο


MagnitudeML 2.7
RegionAEGEAN SEA
Date time2016-05-05 08:20:38.9 UTC
Location39.00 N ; 23.48 E
Depth6 km
Distances115 km N of Athens, Greece / pop: 729,137 / local time: 11:20:38.9 2016-05-05
91 km E of Lamía, Greece / pop: 47,246 / local time: 11:20:38.9 2016-05-05
60 km N of Chalkída, Greece / pop: 54,558 / local time: 11:20:38.9 2016-05-05
18 km S of Skíathos, Greece / pop: 5,187 / local time: 11:20:38.9 2016-05-05
 

Τούρκος εμπόδισε Έλληνα αξιωματικό να πάει στην κηδεία του πατέρα του


Μια ενδεικτική ιστορία για τον τρόπο που οι Τούρκοι αντιλαμβάνονται τις σχέσεις τους με την Ελλάδα και ειδικά το status, όπως αυτοί το αντιλαμβάνονται, στο Αιγαίο περιγράφει στη στήλη του ο Βηματοδότης.

Τετραήμερη πανελλαδική απεργία από την ΠΝΟ - Χωρίς πλοία μέχρι την Τρίτη η Σκόπελος

Δεμένα τα πλοία από αύριο στις 6 το πρωί έως τις 6 το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου

Τετραήμερη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από αύριο στις 6 το πρωί έως τις 6 το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου, αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).

Στελέχη της ΠΝΟ ανέφεραν ότι οι απεργιακές κινητοποιήσεις που γίνονται με αφορμή την κατάθεση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη βουλή και στις οποίες ενσωματώνεται και ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς με συμμετοχή των Ελλήνων ναυτικών στην 24ωρη κινητοποίηση της ΓΣΕΕ την Κυριακή 8 Μαΐου, θα έχουν προοπτική κλιμάκωσης.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ

Εφιστούμε την προσοχή στους

Δυστυχώς Νεκρός ο 32χρονος έπειτα από καυγά με Άγγλο σε μπαρ του νησιού

Νεκρός 32χρονος έπειτα από καυγά με Άγγλο σε μπαρ της Ζακύνθου
Τραγική κατάληξη είχε το επεισόδιο, που σημειώθηκε πριν από

Παναγούλης: Η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει σε όλα με την τρόικα

Παναγούλης: Η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει σε όλα με την τρόικα
Επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύει ο ανεξάρτητος βουλευτής, Στάθης Παναγούλης, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, επισημαίνοντας ότι «η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει σε όλα με την τρόικα.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. MARFIN Θα θυμόμαστε πάντα τους δολοφονημένους από το παρακράτος”…

Πάνω από 40χιλ. βροχή σήμερα στη Σκόπελο

Διήμερο αιμοδοσίας στην Αλόννησο


Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας οργανώνει σήμερα και αύριο στην Αλόννησο ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Μαγνησίας «Αλληλεγγύη».
Η κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Βόλου θα βρίσκεται στο λιμάνι της Αλοννήσου, στο Πατητήρι σήμερα από τις 5 μ.μ. μέχρι το βράδυ, ενώ αύριο Παρασκευή η αιμοδοσία θα γίνει από τις 8.30 το πρωί μέχρι τη μία περίπου το μεσημέρι, όταν και η Μονάδα θα αναχωρήσει με το πλοίο της γραμμής για Βόλο.

Συνοδευτικά των μνημονίων


Γράφει ο ΣΥΡΙΖΑ σε μήνυμα που εξέδωσε την Τρίτη για την Πρωτομαγιά: «Οι αγώνες των εργαζομένων, τα πολύπλευρα κινήματα, οι διεκδικήσεις μέσα και έξω από τους χώρους δουλειάς είναι απαραίτητα στοιχεία για την εμβάθυνση της δημοκρατίας, την επαναθεμελίωση των εργασιακών κεκτημένων τα οποία σάρωσαν οι νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, με αποκορύφωμα τις μνημονιακές πολιτικές της τελευταίας πενταετίας (...) Επίσης, δεν ξεχνάμε τα βήματα που έχουν ήδη γίνει, παρά τη δυσκολία των καταστάσεων (...) Χρειάζονται, όμως, πολλά ακόμα. Μπροστά μας έχουμε μεγάλες μάχες. Για να πάρουμε πίσω όσα δικαιούμαστε, για την πάταξη της μαύρης, ανασφάλιστης εργασίας, για το χτύπημα της εργοδοτικής τρομοκρατίας, για να τελειώσει πια το καθεστώς

«Αισιοδοξία» και αντιλαϊκός λογαριασμός

Το δικό της «success story» επιχειρεί να λανσάρει στο λαό η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, την ίδια ώρα που κλιμακώνει την επίθεση εναντίον του, εντείνοντας την επίθεση στην Κοινωνική Ασφάλιση, απογειώνοντας τη φοροληστεία σε βάρος των εργατικών - λαϊκών νοικοκυριών και προετοιμάζοντας την ενεργοποίηση νέων αντιλαϊκών εργαλείων, όπως ο περιβόητος «αυτόματος μηχανισμός διόρθωσης» των όποιων αποκλίσεων από τους στόχους του κεφαλαίου.
Πατώντας πάνω στα πρόσφατα στοιχεία της Γιούροστατ για τα ματωμένα πρωτογενή πλεονάσματα και τις οικονομικές προβλέψεις της Κομισιόν, η κυβέρνηση μιλά για «υπεραπόδοση» της οικονομίας, δηλώνει ότι «βρισκόμαστε στο κατώφλι της ανάπτυξης» και «αφήνουμε πίσω μας τα δύσκολα».
Την ίδια ώρα, οι προκάτοχοί της στη διακυβέρνηση, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, επιχειρούν να υπερασπιστούν το προηγούμενο «success story», λέγοντας ότι επί των ημερών τους οι προβλέψεις των επιτελείων της ΕΕ για την καπιταλιστική οικονομία ήταν καλύτερες, ενώ με την τωρινή κυβέρνηση «τα θεμελιώδη μεγέθη της οικονομίας χειροτερεύουν δραματικά».
Ο λαός, ωστόσο, έχει τη δική του πικρή πείρα και από τα δύο «success story». Γνωρίζει καλά πλέον πως η «αισιοδοξία» του κεφαλαίου και το πιάσιμο των στόχων του, όχι μόνο δε φέρνουν καμία ανακούφιση στα εργατικά - λαϊκά στρώματα, αλλά ίσα - ίσα προϋποθέτουν την ένταση της αντιλαϊκής επίθεσης.

Sevilla - Shakhtar Donetsk Live Streaming

Liverpool - Villarreal Live Streaming

Ισχυρή βροχόπτωση τώρα στην Σκόπελο


Εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης

Εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης
Τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης τιμά σήμερα, 5 Μαΐου, η Εκκλησία μας
Η Αγία Μεγαλομάρτυς Ειρήνη άθλησε κατά τον 4ο αιώνα μ.Χ. Ήταν θυγατέρα του Λικινίου, που ήταν βασιλιάς κάποιου μικρού βασιλείου, και της Λικινίας. Καταγόταν από την πόλη Μαγεδών και αρχικά ονομαζόταν Πηνελόπη.
Όταν η Αγία έγινε έξι ετών, ο πατέρας της Λικίνιος την έκλεισε σε ένα πύργο και ανέθεσε την διαπαιδαγώγησή της σε κάποιον γέροντα, ονόματι Απελλιανό, ο οποίος και έγραψε τα υπομνήματα του μαρτυρίου αυτής. Μια νύχτα η Ειρήνη είδε το εξής όραμα: μπήκε στον πύργο ένα περιστέρι κρατώντας με το ράμφος του κλαδί ελιάς, το οποίο και άφησε επάνω στο τραπέζι.
Επίσης, μπήκε και ένας αετός μεταφέροντας στεφάνι από άνθη, το οποίο τοποθέτησε και αυτός επάνω στο τραπέζι. Έπειτα μπήκε από άλλο παράθυρο ένας κόρακας, ο οποίος έβαλε επάνω στο τραπέζι ένα φίδι.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου