Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Παντοπωλείο στην Ανδρίτσαινα μετά τα 5,2 Ρίχτερ - ΦΩΤΟ

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο Γιώργος

Ένας από τους πλέον διακεκριμένους ποινικολόγους της χώρας, έφυγε αιφνιδίως από την ζωή,
αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό στον κόσμο της μάχιμης δικηγορίας. Πρόκειται για τον δικηγόρο Γιώργο Αγιοστρατίτη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία των 66 ετών το περασμένο Σάββατο, έπειτα από οξυ καρδιακό επεισόδιο, που υπέστη.

Μάχιμος δικηγόρος των Αθηνών ο εκλιπών είχε συνδέσει το όνομά του με μεγάλες ποινικές υποθέσεις που είχαν απασχολήσει επί μακρόν την κοινή γνώμη με πλέον εμβληματική αυτή της «17Ν». Στην πρωτοβάθμια δίκη για την υπόθεση αυτή – που «χαρτογραφήθηκε» ως η πρώτη μεγάλη δίκη για τρομοκρατία στην Ελλάδα - ο Γ. Αγιοστρατίτης είχε αναλάβει την υπεράσπιση του πολυτραυματία, τότε, Σάββα Ξηρού αλλά και των αδελφών του, επίσης κατηγορουμένων Χριστόδουλου και Βασίλη Ξηρού.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΌΝΝΗΣΟ ΣΥΝΕΧΉΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ

ΔΙΑΠΛΟΚΗ? ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ..


ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ... ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ..

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ Η ΔΕΗ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ !!
ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ Η ΔΕΗ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ !!

Τώρα η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα στις παρακάτω περιοχές !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ !!

Live Stream Lavrio - Olympiakos (Basket) Live Streaming Λαυριο - Ολυμπιακος

χεχεχεχεχεχαχαχαχα

Κινητή μονάδα μαστογράφου στη Σκιάθο

mastografia
Ο Δήμος Σκιάθου σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, θα φιλοξενήσει από τις 21 έως 23 Φεβρουαρίου κινητή μονάδα μαστογράφου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη κακοήθεια που εμφανίζεται στις γυναίκες της χώρας μας. Ο αριθμός των νέων περιστατικών κάθε χρόνο στη χώρα μας υπολογίζεται σε 5.000.
Παρόλη την υψηλή συχνότητα της ασθένειας, η αντιμετώπιση της τα τελευταία χρόνια δίνει ολοένα και καλύτερα αποτελέσματα, αφού η πλειοψηφία των ασθενών θα ζήσει πάρα πολλά χρόνια και η ποιότητα τους θα επηρεαστεί ελάχιστα. Αυτή η αισιόδοξη εξέλιξη προέκυψε ως αποτέλεσμα δύο παραγόντων. Ο πρώτος ήταν οι σημαντικές πρόοδοι της ιατρικής επιστήμης που οδήγησαν σε πιο αποτελεσματικές και περισσότερο εξατομικευμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις. Ο δεύτερος, και πολύ σημαντικός, είναι πως ο αριθμός των γυναικών που υποβάλλονται σε προληπτικές εξετάσεις συνεχώς αυξάνει, με αποτέλεσμα να ανακαλύπτεται ο καρκίνος σε πρώιμα στάδια, τότε που οι θεραπείες είναι πιο αποτελεσματικές και μπορεί να οδηγήσουν στην ίαση.

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου: Όσα έχουμε υποχρέωση να ξέρουμε

παιδικός καρκίνος

Η 15η Φεβρουαρίου κάθε έτους έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.

Ο όρος παιδικός καρκίνος χρησιμοποιείται για να ορίσει οποιοδήποτε είδος καρκίνου που εμφανίζονται σε παιδιά πριν την ηλικία των 15 ετών. Οι παιδικοί καρκίνοι είναι σπάνιοι, αντιπροσωπεύουν το 0,5-4,6% όλων των καρκίνων σε ανθρώπους. Τα συνολικά ποσοστά εμφάνισης του καρκίνου της παιδικής ηλικίας κυμαίνονται μεταξύ 50 και 200 ανά εκατομμύριο παιδιών σε παγκόσμια κλίμακα.

Ευχέλαιο στην Σκόπελο : Τι είναι, πώς και πότε γίνεται;

ευχέλαιο

Υπάρχουν πολλές αναφορές στο διαδίκτυο για το ευχέλαιο, για το τι είναι, πότε και πώς γίνεται. Οι περισσότερες, όμως, αποπροσανατολίζουν παρά διαφωτίζουν και ενημερώνουν. Το Ιερό Ευχέλαιο είναι ένα από τα επτά μυστήρια της Εκκλησίας μας.

Σήμερα το skopelos news στο ASTRA 97.3 στης 11,00-13,00

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: Ντροπή και Αηδία

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: Ντροπή και Αηδία
10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ. 4116 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ. 4116 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ 80 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου