Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Είδηση – σοκ: Έκρηξη στην Στρατιωτική Αεροπορική Μονάδα του Αράξου – Σοβαρά τραυματίστηκε νεαρή υπαξιωματικός!

123

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίον όπου και χειρουργείται μεταφέρθηκε μία 24χρονη Υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας η οποία τραυματιστηκε σοβαρά μετα από έκρηξη.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο του Αράξου.Σύμφωνα με πηγές οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθει ακόμα η νεαρή λάμβανε μέρος σε μεταφορά καυσίμων μέχρι την «πίστα» όπου βρίσκονται τα μαχητικά αεροσκάφη, όταν σημειώθηκε η έκρηξη, κάτω από άγνωστες συνθηκες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ζούμε τις μέρες που επαληθεύονται οι θεωρίες συνωμοσίας – Βάλτε μπρος τα Σχέδια Έκτακτης Ανάγκης, μην μας πιάσουν στον ύπνο

432969873

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

Εδώ και 20 χρόνια, από τα 18 μου που άκουσα στο στρατό για πρώτη φορά για την ύπαρξη θεωριών συνωμοσίας από έναν «τρελό» λοχία, ερωτεύθηκα την ιδέα ότι πολλά πράγματα είναι πολύ πιο πολυσύνθετα από ότι ακούγονται ή μας παρουσιάζονται. Τότε λοιπόν 20 χρόνια πριν η θεωρία συνωμοσίας του λοχία μου ήταν η ισλαμοποίηση της Ευρώπης.
Ο λοχία από τότε μας έλεγε ότι δεν χρειάζεται πόλεμος. Πόλεμο κάνουν οι βλάκες ή όταν έχει έρθει η ώρα ο εσωτερικός εχθρός να μπορεί να διαλύσει τη χώρα. Αν δεν έχει προκαλέσει εσωτερική διάλυση απλά ο επιτιθέμενος αυτοκτονεί. Τότε ήταν σε εξέλιξη ο πόλεμος στη Βοσνία. Ο λοχίας τότε μας έλεγε πράγματα που κανέναν κανάλι και καμία εφημερίδα δεν θα τολμούσε ποτέ να γράψει. Φανταστείτε την έκπληξη μου λίγα χρόνια αργότερα, στην ησυχία μου, μάθαινα ότι όλες αυτές οι συνωμοσίες του λοχία ήταν 100% αληθινές. Τότε ήταν που άναψε στο κεφάλι μου η λάμπα. Τότε αποφάσισα να κλείσω την τηλεόραση και να αρχίσω να ενημερώνομαι από άλλες πηγές.

Ακατάσχετο λογαριασμό για τις επιχειρήσεις προανήγγειλε ο Αλεξιάδης

Λιμάνι άφιξης προσφύγων ο Βόλος ;

Διέψευσε την είδηση η Υφ. Υποδομών Μαρίνα Χρυσοβελώνη

metanastes-prosfuges-peiraias
Νέα αναστάτωση προκάλεσε πληροφορία που μετέδωσε σήμερα το πρωί δημοσιογράφος τηλεοπτικού δικτύου πανελλαδικής εμβέλειας, σύμφωνα με την οποία, το λιμάνι του Βόλου, θα αποτελέσει τις επόμενες ημέρες , λιμάνι άφιξης των πλοίων που θα έρχονται με απευθείας γραμμή από τα νησιά του Αιγαίου, γεμάτα με πρόσφυγες , προκειμένου να προωθηθούν στη συνέχεια με λεωφορεία στα σύνορα.
Η πρόταση μάλιστα, συμπίπτει με τη δήλωση που είχε κάνει την προηγούμενη εβδομάδα ο δήμαρχος Πειραιά κ. Μώραλης, ότι δε μπορεί να είναι μόνο ο Πειραιάς λιμάνι υποδοχής, αλλά και τα λιμάνια άλλων πόλεων, όπως ο Βόλος.

Θα γελάσει και η παρδαλή γάτα Ιμαλαΐων - Του Κώστα Βαξεβάνη

Τα πάρτυ των πρώην & νυν κομματικοδίαιτων μας έβαλαν στα Μνημόνια. Αν δεν το καταλάβουμε, δε θα βγούμε ΠΟΤΕ!

"Μαύρο" Μουζάλα: Απαγορεύονται κάμερες και δημοσιογράφοι στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων

ΔΕΗ: 214 θέσεις εργασίας ανοικτές για αιτήσεις

http://www.perivolos.gr


Η ΔΕΗ με 4 προκηρύξεις της κάνει γνωστό οτι θα προσλάβει 214 άτομα για 8 μήνες σε διαφορες ειδικότητες σε όλη την επικράτεια. 129 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν είκοσι εννέα (129) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης, που εδρεύει στη Μεγαλόπολη του Νομού Αρκαδίας. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ http://www.perivolos.gr/i

Κορινθος: «Ντου» αγροτων στα γραφεια του ΣΥΡΙΖΑ


agrotes

Ομάδα αγροτών της Κορινθίας εισέβαλε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ της πόλης, όπου οι βουλευτές του νομού έδιναν συνέντευξη τύπου και δημιουργήθηκε επεισόδιο. Ειδικότερα, από το πρωί σήμερα οι αγρότες της Κορινθίας είχαν συγκεντρωθεί έξω από την Δ.Ο.Υ. Κορίνθου και δεν επέτρεπαν την είσοδο στο προσωπικό και σε πολίτες που ήθελαν να εξυπηρετηθούν, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Στις 12.00 οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν προγραμματίσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος και όταν το πληροφορήθηκαν αυτό οι αγρότες, έφυγαν και κατευθύνθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα "κομμένα" από τον αποψινό Τσίπρας Ιμαλαΐων

Για την Παρασκευή “κλειδώνει” το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

Όσκαρ 2016: Συγκλόνισε η Lady Gaga! Στη σκηνή με θύματα σεξουαλικής επίθεσης!

Olympiacos - EK Kavalas Live Streaming

Atromitos Athens - Iraklis Saloniki Live Streaming

Πορτοκάλια: μειωμένες οι εξαγωγές, προβλήματα λόγω κινητοποιήσεων

Πορτοκάλια: μειωμένες οι εξαγωγές, προβλήματα λόγω κινητοποιήσεων Με μειωμένους ρυθμούς εξελίσσονται οι εξαγωγές τις τελευταίες ημέρες, όπως δήλωσαν εκπρόσωποι Συνεταιρισμών και παραγωγοί από Αργολίδα Λακωνία και Κρήτη. Στον ΑγροΤύπο κατέθεσαν την άποψή τους οι κ.κ. Πέτρος Μπλέτας, Γιώργος Ντόκος και Λευτέρης Ντουντουνάκης οι οποίοι οριοθέτησαν τις τιμές παραγωγού στα 16-17 λεπτά για την Ναβελίνα και στα 14 λεπτά για τα Μέρλιν. Όπως ανέφερε ο κ. Ντόκος υπήρξαν και περιπτώσεις όπου το εμπόρευμα γύρισε πίσω λόγω της παραμονής των φορτηγών για αρκετές ημέρες στο Τελωνείο του Προμαχώνα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα και την πίεση των τιμών. Από την πλευρά του ο κ. Ντουντουνάκης ανέφερε ότι οι τιμές των new hall κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με πέρσι, χωρίς να ικανοποιούν τους παραγωγούς.
Λακωνία: χαμηλότερες οι εξαγωγές, πρόβλημα με το Τελωνείο του Προμαχώνα

Πολλοί υποψήφιοι συνταξιούχοι πεθαίνουν περιμένοντας να πάρουν σύνταξη ή εφάπαξ Στην αναμονή έως και τρία χρόνια για να βγει μια σύνταξη

Στην αναμονή έως και τρία χρόνια για να βγει μια σύνταξη

Με βάση τα τελευταία στοιχεια αυτή τη στιγμή εκκρεμμούν 330.000 αιτήσεις για κύριες, επικουρικές συντάξεις και εφάπαξ σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Ακόμη και τα τρία χρόνια φτάνει πλέον - σε περιπτώσεις διαδοχικής ασφάλισης - η αναμονή για την έκδοση σύνταξης.

Με βάση τα τελευταία στοιχεια αυτή τη στιγμή εκκρεμμούν 330.000 αιτήσεις για κύριες, επικουρικές συντάξεις και εφάπαξ σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Όπως παρατηρούν τα ΝΕΑ, μάλιστα, ο αριθμός αυτός αυξάνεται συνεχώς καθώς πολλαπλασιάζονται οι καταθέσεις αιτήσεων ενόψει των περικοπών που θα φέρει το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Για όλα υπάρχει πάντα μια εξήγηση!!

Η Εορτή του Οσίου Κασσιανού του Ρωμαίου

Η Εορτή του Οσίου Κασσιανού του Ρωμαίου
Τη μνήμη του Οσίου Κασσιανού του Ρωμαίου τιμά σήμερα, 29 Φεβρουαρίου, η Εκκλησία μας.
Ο Όσιος Κασσιανός γεννήθηκε στην Ρώμη από γονείς ευσεβείς και επιφανείς, οι οποίοι φρόντισαν να τον αναθρέψουν με παιδεία και νουθεσία Κυρίου.
Η γνωριμία και η συναναστροφή του, από την παιδική του ηλικία, με Αγίους ανθρώπους επέδρασε ευεργετικά στη διαμόρφωση της προσωπικότητας και του όλου τρόπου ζωής του. Σπούδασε την επιστήμη της φιλοσοφίας και της αστρονομίας και μελέτησε ιδιαίτερα τα συγγράμματα των Πατέρων και την Αγία Γραφή.

Στο μέλλον η λέξη "τσίπρας" θα είναι Βρισιά! Θα σημαίνει τον αριβίστα, τον ανερμάτιστο, το διπρόσωπο.

Διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα σε περιοχές

Διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα σε περιοχές της Καλαμάτας

Διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος θα σημειωθεί τη Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Κύπρος γενική επιστράτευση

34417
Την ώρα που ξεκινάνε την εβδομάδα που μας έρχεται οι έρευνες για φυσικό αέριο νότια της Κύπρου, την ίδια ώρα οι Κύπριοι αδερφοί μας φοβούνται την κλιμάκωση της Τουρκικής προκλητικότητας και όλα δείχνουν ότι οι στιγμές είναι δραματικές.
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρη και διαβαθμισμένη πηγή, η Κυπριακή Κυβέρνηση…

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 100 αγαθά θα εξαφανιστούν πρώτα κατά τη διάρκεια έκτακτης εθνικής ανάγκης!!!!

ΑΝΤΚΗΣΗ7778

Τα 100 αγαθά που θα εξαφανιστούν πρώτα κατά τη διάρκεια έκτακτης εθνικής ανάγκης!!!
Στις 27 Ιουλίου 2007 πρωτοδημοσιεύθηκε στο αμερικανικό ιστολόγιο http://baconreport.blogspot.gr/2007/07/top-100-items-to-disappear-first-during.html
ένας κατάλογος που περιελάμβανε 98 αντικείμενα που θα εξαφανίζονταν πρώτα – πρώτα σε μιά εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης με τίτλο :

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η χώρα-Ανακαλούνται όλες οι άδειες των φαντάρων

adeies

Ανακαλούνται όλες οι άδειες των φαντάρων
Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις μπροστά στην τεράστια κρίση με το προσφυγικό, καθώς….
…..χιλιάδες πρόσφυγες βρίσκονται ήδη στα σύνορα με τα Σκόπια ή σε διάφορα σημεία όλης της χώρας.

Κάτι ετοιμάζουν! Πιάστηκε πλοίο στη Σούδα γεμάτο όπλα και εκρηκτικά…

souf
Πλοίο γεμάτο όπλα και εκρηκτικά που ταξίδευε προς τον Λίβανο, εντοπίστηκε στο λιμάνι της Σούδας πριν από λίγο και ερευνάται.

Σχέδια Έκτακτης Ανάγκης : Ομάδες Περιπολίας

maxresdefault

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Τώρα που η χώρα μας έχει κατακλυσθεί από μετανάστες εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αντιμετώπιση τυχόν εκτάκτων αναγκών που πλέον είναι δυνατόν να εκδηλωθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή.
Προχθές δώσαμε μια πρώτη εικόνα πως η λύση των Ομάδων Ετοιμότητας στη γειτονιά μας είναι δυνατόν αν αντιμετωπίσουν μαζικές επιθέσεις. Σχετικό το άρθρο εδώ.
Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα προληπτικά μέτρα που καλό είναι σιγά σιγά να αρχίσετε να τα εφαρμόζετε.

Ο Βάργκας χάρισε τη νικη στην ΑΕΚ δείτε το γκολ. AEK-ΠΑΟ 1-0


ΑΕΚ live streaming 28/02 19:30 Άεκ - Παναθηναϊκός live streaming

Άεκ live streaming, aek live tv

Live: Άρης-ΑΕΚ

Βάργκας: Είμαστε μια οικογένεια! Είμαστε μια δεμένη ομάδα

Ή όπως την λένε στο χωριό μου,

ΣΚΟΠΕΛΟΣ εἴσαστε σίγουρη ὅτι πᾶμε για καλοκαίρι σε λίγες μέρες, ο δῆμος πρέπει νά τρέξει λίγο....

Αντε μεθαυριο μπαινει ο

ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΎΝΝΕΦΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΛΉΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΙΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ



Ενα STOP σημαινει

Γιαννιτσά: Πυρκαγιά και σε άλλο στρατόπεδο μετά του “Φιλιππάκου”

Ο υφυπουργός Εξωτερικών έφυγε από το φόρουμ των Δελφών λόγω… Άδωνι -

Νέο καμπανάκι για τη διάβρωση των ακτών -"Χάνονται" παραλίες

Δυτική Αχαΐα: Νέο καμπανάκι για τη διάβρωση των ακτών -"Χάνονται" παραλίες Επιστολή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραλίας Κάτω Αλισσού

Τώρα η κυβέρνηση δεν θέλει το ΔΝΤ! «Κανείς δεν το θέλει, παρά μόνο η Γερμανία…»

ΚΕ του ΚΚΕ Διακήρυξη για τα 70 χρόνια του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας 1946 - 1949

Γίνε σαν τους Αχαιούς. Μη γίνεις σαν τους φασίστες στα Γιαννιτσα

Η γατα Ιμαλαιων κεντρικη παρουσιαστρια στο δελτιο του Mega Ζωολογικο κηπο το εκαναν το δελτιο ρε φιλε

Οι γενναίοι χτίστες των αμερικάνικων ουρανοξυστών...αεροβάτες του θανάτου -photos



Μειώσεις κρατήσεων ακόμη και στη Χαλκιδική Βουλιάζει ο τουρισμός: Βροχή οι ακυρώσεις στις προκρατήσεις σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω

Βουλιάζει ο τουρισμός: Βροχή οι ακυρώσεις στις προκρατήσεις σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω

Πτώση 90% σε Λέσβο και 60% στην Χίο - Ξενοδόχοι: Έρχεται η χειρότερη χρονιά των τελευταίων 40 χρόνων - Ακυρώσεις ακόμη και για τις κρουαζιέρες - Πάνω από 50% η πτώση της κίνησης τουριστών και από την Τουρκία

Απειλή για ισχυρό πλήγμα στον τουρισμό από την προσφυγική κρίση στα νησιά του Αιγίου και την Ηπειρωτική Ελλάδα.

Στον Πειραιά το πρωί πάνω από 3.500 μετανάστες! Ασφυκτική η κατάσταση στην χώρα!

ΣΟΚ Θα μας στείλουν πρόσφυγες και μετανάστες στα νησιά των βορείων Σποράδων Σκιάθο Σκόπελο Αλόννησος σύμφωνα με δήλωσή του υπουργού ναυτιλίας κυρ. Δρίτσα

Δρίτσας: Θα στείλουμε πρόσφυγες και μετανάστες σε όλη τη χώρα αν δεν υπάρξει ευρωπαϊκή λύση για το προσφυγικό

«Ο καλύτερος τρόπος για να αντεπεξέλθουμε είναι η ισοκατανομή των βαρών σε όλη τη χώρα» είπε ο υπουργός Ναυτιλίας  - Χαρακτήρισε διαχειρίσιμο και σύνηθες το ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται 6.000 πρόσφυγες στα νησιά

Το σχέδιο της κυβέρνησης να στείλει πρόσφυγες και μετανάστες σε όλη τη χώρα αν δεν υπάρξει ευρωπαϊκή λύση που να σταματάει τις προσφυγικές ροές προς την Ελλάδα αποκάλυψε ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας.

Το Ευαγγέλιο της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου 2016

Το Ευαγγέλιο της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου 2016

(Κυριακὴ τοῦ Ἀσώτου) -ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΙΕ' 11-32
Εἶπε δέ· Ἄνθρωπός τις εἶχε δύο υἱούς. Καὶ εἶπεν ὁ νεώτερος αὐτῶν τῷ πατρί· πάτερ, δός μοι τὸ ἐπιβάλλον μέρος τῆς οὐσίας. καὶ διεῖλεν αὐτοῖς τὸν βίον. Καὶ μετ’ οὐ πολλὰς ἡμέρας συναγαγὼν ἅπαντα ὁ νεώτερος υἱὸς ἀπεδήμησεν εἰς χώραν μακράν, καὶ ἐκεῖ διεσκόρπισεν τὴν οὐσίαν αὐτοῦ ζῶν ἀσώτως.
Δαπανήσαντος δὲ αὐτοῦ πάντα ἐγένετο λιμὸς ἰσχυρὰ κατὰ τὴν χώραν ἐκείνην, καὶ αὐτὸς ἤρξατο ὑστερεῖσθαι.
Καὶ πορευθεὶς ἐκολλήθη ἑνὶ τῶν πολιτῶν τῆς χώρας ἐκείνης, καὶ ἔπεμψεν αὐτὸν εἰς τοὺς ἀγροὺς αὐτοῦ βόσκειν χοίρους· Καὶ ἐπεθύμει γεμίσαι τὴν κοιλίαν αὐτοῦ ἀπὸ τῶν κερατίων ὧν ἤσθιον οἱ χοῖροι, καὶ οὐδεὶς ἐδίδου αὐτῷ. Εἰς ἑαυτὸν δὲ ἐλθὼν εἶπε· πόσοι μίσθιοι τοῦ πατρός μου περισσεύουσιν ἄρτων, ἐγὼ δὲ λιμῷ ὧδε ἀπόλλυμαι! Αναστὰς πορεύσομαι πρὸς τὸν πατέρα μου καὶ ἐρῶ αὐτῷ· πάτερ, ἥμαρτον εἰς τὸν οὐρανὸν καὶ ἐνώπιόν σου·

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ- Live Stream Aris - AEK (Basket) Aris BC - AEK Athens

Live Stream AEK - Panathinaikos Live Streaming ΑΕΚ - Παναθηναϊκος

panthrakikos vs pas giannina live streaming

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός εναντίον Βέροια Olympiakos Pireus - Veria FC Live Streaming

Apollon Smirnis - Lamia Live Streaming

Powered By Blogger