Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

ΒΟΛΟΣ ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ ΓΙΑ ΣΚΟΠΕΛΟ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 4ης ΦΛΕΒΑΡΗ - ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 04/02/2016
ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ (ΑΡΓΩ) ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ
Οι προωθούμενες προτάσεις της Κυβέρνησης, που οδηγούν στην πλήρη κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης και των συντάξεων, συναντούν την αποφασιστική αντίσταση ολόκληρου του Ελληνικού λαού.

Οι πρωτοφανείς σε μαζικότητα κινητοποιήσεις των μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων, οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, οι μεγάλες κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου και τα μπλόκα σε όλη την χώρα, αποδεικνύουν την αποφασιστικότητα όλων των κοινωνικών ομάδων ν’ αντισταθούν και να μην αφήσουν να περάσουν οι αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις, που θα οδηγήσουν τους συνταξιούχους σε πλήρη φτωχοποίηση, τους εργαζόμενους σε νέες μειώσεις των μισθών τους και τους ελεύθερους επαγγελματίες σε έξοδο από το επάγγελμά τους και σε ανεργία.

Άρθρο του Κάϊρα Γιάννη μέλος του πανελληνιου Γενικού Συμβουλίου του ΜΕΤΑ, συντονιστή της γραμματείας του ΜΕΤΑ Μαγνησίας

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΤΩΧΟΤΕΡΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΣ ΗΛ....!

Ο θεσμός των κατωτάτων ορίων σύνταξης, θεωρείται η ψυχή και η καρδιά του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, καθώς ως γνωστό, λειτουργεί ως ασφαλιστική δικλίδα και παρέχει στοιχειώδη προστασία, στους πιο φτωχούς και ανήμπορους για εργασία.

Στο δίχτυ προστασίας υπάγεται το 70% του συνόλου των συνταξιούχων, είναι οι συντάξεις αναπηρίας - θανάτου και του ΟΓΑ, και όλες οι συντάξεις, με χαμηλούς μισθούς ή λίγα έτη ασφάλισης.

Χωρίς τα κατώτατα όρια, οι συντάξεις αυτές, πέφτουν στο κενό, καθόσον δεν σχετίζονται ούτε με ασφαλιστικές εισφορές ούτε με τα όρια ηλικίας. Αυτός είναι και ο λόγος συμμετοχής του κράτους στην κοινωνική ασφάλιση.

Έως και το 1990, ρυθμιστής των συντάξεων ήταν οι αυξήσεις της ΕΓΣΣΕ. Τα κατώτατα όρια καθορίζονταν στα 20 ημερομίσθια, ενώ τα ανώτατα όρια ασφαλιστέων αποδοχών στο πενταπλάσιο των κατωτάτων ορίων ή τα 100 ημερομίσθια. Δηλαδή με 15 έτη η κατωτάτη σύνταξη ασφάλισης είναι (20Χ33,57) = 671 ευρώ.

Διαχρονικές αξίες, η φωτο από το 1979 στην Θεσσαλονίκη

Απίστευτη υποδοχή του «Σκοπελίτη![pics]

Φωτο:http://www.mixanitouxronou.gr
Φωτο:http://www.mixanitouxronou.gr
Η πρώτη ματιά στην εικόνα σε κάνει να ανησυχείς, ότι κάτι άσχημο έχει συμβεί στον κύριο της φωτογραφίας. Ευτυχώς όμως, τίποτα άσχημο… Απλώς, έτσι εκδήλωσε τη χαρά του για την άφιξη του πλοίου «Σκοπελίτης» που εκτελεί καθημερινά δρομολόγια από τη Νάξο προς τις Μικρές Κυκλάδες, το Κουφονήσι, τη Σχοινούσα, τη Δονούσα και την Ηρακλειά, όπου και η εν λόγω υποδοχή…

Φυλλώδη κηπευτικά: Προβλήματα από την μειωμένη κατανάλωση και το αυξημένο κόστος καλλιέργειας

Φυλλώδη κηπευτικά: Προβλήματα από την μειωμένη κατανάλωση και το αυξημένο κόστος καλλιέργειας Με υποτονικούς ρυθμούς κινείται αυτή την εποχή η αγορά για τα φυλλώδη κηπευτικά. Η φετινή παραγωγή μέχρι στιγμής δεν είχε προβλήματα λόγω καιρικών συνθηκών. Ωστόσο μεγάλη είναι η μείωση της ζήτησης από τους καταναλωτές. Οι παραγωγοί υποστηρίζουν στον ΑγροΤύπο ότι τα έξοδα της καλλιέργειας έχουν αυξηθεί και οι τιμές - αν και παραμένουν στα ίδια με τα περσινά επίπεδα - δεν είναι ικανοποιητικές. Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του Α.Σ. Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων – Ο.Π. κ. Γεώργιος Παπαβασίλης, «αυτή την εποχή έχουμε συγκομιδή όλα τα φυλλώδη κηπευτικά αλλά η ζήτηση είναι μειωμένη. Η εγχώρια παραγωγή καλύπτει την κατανάλωση».

Αντιμετώπιση εταιρειών, που έχουν λυθεί και έχουν κάνει διακοπή στη Δ.Ο.Υ., χωρίς στην πραγματικότητα να έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση τους

http://www.perivolos.gr


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Αθήνα, 25 Νοεμβρίου 2015
ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Αρ.Πρωτ.485
ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ
Θέμα:
Αντιμετώπιση εταιρειών, που έχουν λυθεί και έχουν κάνει διακοπή στη Δ.Ο.Υ., χωρίς στην πραγματικότητα να έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση τους (υπάρχουν ακίνητα αδιανέμητα).

Σχετικά: 1. Επιστολή σας, με α.π. Φ315/3934/07-10-2015 και α.π. ΕΣ 485/16-10-2015. 2. Επιστολή μας, με α.π. 150/06-06-2013 Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΣΚΟΠΕΛΟΣ άρχισαν τα μεγάλα έργα αποκατάστασης από την παιδική χαρά ....


O viral κιτρινισμος -Μαθαίνω οτι παντρεύομαι στη Νεα Υόρκη. Μεγαλεία!

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης απαντά στα δημοσιεύματα

Αντιλαμβάνομαι οτι υπάρχουν πολυ πιο σοβαρά θέματα που απασχολούν τον κόσμο,-γράφει στη σελίδα του στο facebook o πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης- όμως υπάρχουν φορές που διαβάζεις πράγματα για τον εαυτό σου και ενώ στην αρχή γελάς, μετά αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι πάει στραβά. Ενώ έχω επιλέξει να παραιτηθώ απο βουλευτής και να μην βγαίνω στα ΜΜΕ, διαβάζω ότι δουλεύω στο Λονδίνο, ότι κανω παρέα με ανθρώπους που δεν έχω γνωρίσει ποτέ και μία σειρά από άλλα μυθεύματα. Έπειτα βέβαια μαθαίνω οτι παντρεύομαι στη Νεα Υόρκη. Μεγαλεία! Και ενώ δεν αναφέρονται ονόματα, γίνονται περιγραφές με αμφίσημο τρόπο και από δίπλα αναλαμβάνουν εργασία μπλογκς και πλήθος “περίεργων” για τους οποίους είναι και αυτό μια κάποια ενασχόληση.

" Το ΤΕΑΠΑΣΑ είναι δικό μας", Πρωινή ακτιβιστική παρέμβαση αστυνομικών!

www.bloko.gr-αναδημοσίευση

Από τις 7 το πρωί κρατούν αποκλεισμένη την είσοδο των γραφείων του ΤΕΑΠΑΣΑ οι αστυνομικοί της Ένωσης Αθηνών μαζί με την ΠΟΑΣΥ, που προχώρησαν σε αυτή την ακτιβιστικού χαρακτήρα κίνηση (μετά από εκείνη στην ΓΑΔΑ) ως προάγγελο όσων σχεδιάζεται να συμβούν στο μεγάλο συλλαλητήριο της Παρασκευής.Όπως φαίνεται στη φωτογραφία του bloko.gr, αναρτήθηκαν πανό με κυρίαρχο αυτό της ΠΟΑΣΥ και με κεντρικο σύνθημα, "Το ΤΕΑΠΑΣΑ είναι δικό μας".

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, καμία συνάντηση με τον πρωθυπουργό έως τις 4/2

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, καμία συνάντηση με τον πρωθυπουργό έως τις 4/2 Για ακόμα μια φορά πρυτάνευσε η κοινή θέση και συνεννόηση των εκπροσώπων των αγροτών, μετά το θέμα που δημιουργήθηκε την πληροφορία που είχε κυκλοφορήσει ότι εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας Αγροτών επρόκειτο να συναντήσουν τον πρωθυπουργό. Φαίνεται λοιπόν πως έγινε μεταστροφή σκηνικού και σε συνεννόηση με τα υπόλοιπα συντονιστικά όργανα αποφασίστηκε να μην γίνει καμιά συνάντηση, τουλάχιστον όχι μέχρι την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου όπου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα μεγάλο συλλαλητήριο κατά του ασφαλιστικού στο οποίο θα συμμετέχουν εκτός από τους αγρότες και εκπρόσωποι όλων των επιστημονικών κλάδων. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αγρότες ετοιμάζουν κάθοδο τρακτέρ στην Αθήνα ενώ μεγάλη αναμένεται να είναι η προσέλευση του κόσμου που θα διαδηλώσει. Σφίγγει ο κλοιός των μπλόκων με κλείσιμο δρόμων σε όλη την Ελλάδα.

Παναθηναϊκός – Ρέθυμνο Basket Leagu-Panathinaikos - AGO Rethymno Live Streaming

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Εξωφρενικά επικίνδυνη ανάβαση

Βέλγοι Γάλλοι, Βρετανοί και Σουηδοί συλλαμβάνονται, αλλά "φταίνε οι πρόσφυγες". Τα σκατά στα κεφάλια ρατσιστών φταίνε.

Σύμφωνα με νεώτερες δημοσιογραφικές πληροφορίες για τους «τζιχαντιστές με τις χατζάρες» που συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη, τα σουηδικά διαβατήρια…

Εορτή του Αγίου Τρύφωνος του Μάρτυρα

Εορτή του Αγίου Τρύφωνος του Μάρτυρα
Τη μνήμη του Αγίου Τρύφωνος του Μάρτυρα τιμά σήμερα, 1 Φεβρουαρίου, η Εκκλησία μας.
O Άγιος Τρύφων καταγόταν από τη Λάμψακο της Φρυγίας και έζησε στα χρόνια των αυτοκρατόρων Γορδιανού (238-244), Φιλίππου (244-249) και Δεκίου (249-251).
Προερχόταν από φτωχή οικογένεια και στη παιδική του ηλικία, έβοσκε χήνες για να ζήσει. Συγχρόνως όμως μελετούσε με ζήλο την Αγία Γραφή και εκτελούσε με ευλάβεια τα θρησκευτικά του καθήκοντα. Έτσι, σιγά-σιγά ο Τρύφων με την ευσεβή φιλομάθεια του, κατόρθωσε όχι μόνο να διδαχθεί ο ίδιος, αλλά και να διδάσκει τις αιώνιες αλήθειες της πίστεως του. Γρήγορα η ευσεβής ψυχή του δέχθηκε τη χάρη του Αγίου Πνεύματος και ο Θεός αξίωσε τον Τρύφωνα να θαυματουργεί.
Όμως ο Άγιος θεράπευε όχι μόνο κάθε ασθένεια, αλλά και εξάγνιζε τις μολυσμένες από τα δαιμόνια ψυχές. Όταν ο αυτοκράτορας Γορδιανός, πληροφορήθηκε για τις θαυματουργικές ικανότητες τού Τρύφωνα, τον παρακάλεσε να θεραπεύσει την άρρωστη κόρη του. O αυτοκράτορας προσπάθησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του, προσφέροντας στον Άγιο αξιώματα και χρήματα, τα οποία όμως ο Τρύφων ευγενικά αρνήθηκε.

Δεν διαδηλώνουμε με τ'αφεντικά!

http://www.autonomia.gr/autonomia/autonomoi_posters/autonomoi_posters_43.html


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου