Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Βγάζουν σε δημοπρασία Audi, Citroen, Opel για... 400 ευρώ

Βγάζουν σε δημοπρασία Audi, Citroen, Opel για... 400 ευρώ

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα στις 10:00 π.μ. θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Οι δημοπρασίες αυτοκινήτων συνεχίζονται... τελωνείου Στυλίδας δημοπρασία με 16 αυτοκίνητα προς κυκλοφορία. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 300 ευρώ (αφορά VW Polo) και φτάνουν τα 3.500 που αφορά Nissan X Trail του 2003.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το τελωνείο Στυλίδας και να ελέγξουν τα οχήματα πριν τα «χτυπήσουν στην δημοπρασία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 22383 51211 και 210 3244358. 

*η κεντρική φωτογραφία είναι ενδεικτική...

Πότε θα ξεκινήσουν τελικά οι κρίσεις σε Αστυνομία και Πυροσβεστική;

www.bloko.gr-ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται τις τελευταίες ημέρες η πλειοψηφία των αξιωματικών σε Αστυνομία και Πυροσβεστική, καθώς αναμένουν από ... ώρα σε ώρα την έναρξη των κρίσεων και γίνονται εύκολα "θύματα" μιας ακραίου χαρακτήρα παραφιλολογίας.
Καλά ενημερωμένες πηγές του bloko.gr σημειώνουν ότι οι κρίσεις θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα και το πιθανότερο είναι αμέσως μετά τη διαδήλωση της Πέμπτης των ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ στις 4 Φεβρουαρίου, με πιθανότερη ημερομηνία την Παρασκευή στις 5 Φεβρουαρίου, ημέρα δηλαδή που θα βρίσκεται σε εξέλιξη το συλλαλητήριο των ένστολων.
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης τονίζουν ότι το ζήτημα επιλογής του νέου αρχηγού της Αστυνομίας έχει κλείσει, κάτι που δεν έχει τελεσιδικήσει με το θέμα της αλλαγής ή όχι του αρχηγού της Πυροσβεστικής.

ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ Εξοδα κίνησης προέδρων Τοπικών Συμβουλίων 13,200 ΕΥΡΩ

Έρχονται άμεσα τα ΚΕΠ των δανειοληπτών

http://www.perivolos.gr


Εντός των ημερών θα ολοκληρώσει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους την κατάρτιση της έκθεσης για το κόστος σύστασης και λειτουργίας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, την οποία θα στείλει στο Συμβούλιο της Επικρατείας προκειμένου αυτό να εγκρίνει το Προεδρικό Διάταγμα που προέβλεπε τους κανόνες οργάνωσης λειτουργίας και τις αρμοδιότητες της Ειδικής Γραμματείας. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΔΩ

Δελτίο τύπου του Ταξικού Συντονισμού Ανατροπής για το συλλαλητηριο της 28ης ΙανουαρίουΔελτίο τύπου
Σε σημαντικό κόμβο στη συσπείρωση δυνάμεων για τη μάχη ενάντια στο ασφαλιστικό έκτρωμα που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε συνεργασία με τη συμμορία της ΕΕ, αναδείχτηκε η συγκέντρωση που διοργάνωσε ο Ταξικός Συντονισμός Ανατροπής την Πέμπτη 28/01 στην πλατεία Ελευθερίας.
Μέσα στην εκκωφαντική απουσία του γραφειοκρατικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού του ΕΚΒ και του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ, που περιμένουν απλά την απεργία της 4ης Φεβρουαρίου για να επιβεβαιώσουν το ρόλο τους, η προσπάθεια συγκρότησης ενός σταθερού πόλου που θα αποτελέσει το «αντίπαλο δέος» στον θεσμικό κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και θα προχωρήσει με μαχητικές διεκδικήσεις τόσο σε εργασιακό/εργατικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη για τη διάρκεια και την έκβαση του αγώνα. Ενός κινήματος που θα ενώσει τον αγώνα της υπαίθρου και της πόλης, τον αγώνα της φτωχής και μικρής αγροτιάς, με την άνεργη νεολαία, τους επαγγελματίες που τους εκμεταλλεύονται με το «μπλοκάκι» και την εργαζόμενη πλειοψηφία ενάντια στην εργοδοσία, την κυβέρνηση και την ΕΕ. Που δε θα μεταβάλει τα ποικίλα κοινωνικά κομμάτια που μάχονται εναντίον του ασφαλιστικού σε παράλληλα παρελαύνοντα πιόνια, σε έναν δρόμο με καθορισμένα όρια, αλλά θα δημιουργήσει ένα μέτωπο ανατροπής στη βάση των ταξικών συμφερόντων, προτάσσοντας την πεποίθηση πως τα εργασιακά δικαιώματα και οι κοινωνικές μας ανάγκες είναι αδιαπραγμάτευτες και ως τέτοιες θα τις υπερασπιστούμε! Να μη ζήσουμε σαν δούλοι!  

Παρέμβαση Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου για χώρο φιλοξενίας προσφύγων στην Αλόννησο
Το αίτημα του Δημάρχου Αλοννήσου, κ. Πέτρου Βαφίνη, για χρηματοδότηση της επισκευής κτιρίου που παραχωρήθηκε από τον φορέα διαχείρισης του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Αλοννήσου προκειμένου να διαμορφωθεί ως χώρος φιλοξενίας προσφύγων, προώθησε με αναφορά του προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Πέθανε 55χρονος νησιώτης από τον ιό της γρίπης Η1Ν1

Πέθανε 55χρονος Συριανός από τον ιό της γρίπης Η1Ν1

Πέθανε 55χρονος Συριανός από τον ιό της γρίπης Η1Ν1

Δεν τα κατάφερε τελικά ο 55χρονος συριανός Α.Π. ο οποίος πριν από 10 περίπου ημέρες χτυπήθηκε από βαριάς μορφής πνευμονία, ενώ προσβλήθηκε και απ’ τον ιο Η1Ν1.
 
Έχασε τη μάχη με το θάνατο το πρωί της Παρασκευής βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συγγενείς και τους οικείους του.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ http://cyclades24.gr/2016/01/h1n1-ios-pethane-syrianos-ios/

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ«Ο εορτασμός αυτής της ξεχωριστής ημέρας μνήμης των Τριών Ιεραρχών, αποτελεί ημέρα τιμής και προς τα ελληνικά γράμματα.
Τιμούμε σήμερα τους  τρεις Φωτισμένους Ιεράρχες της Ορθοδοξίας και μέσω αυτών, την ελληνική γλώσσα, τα ελληνικά γράμματα, την ελληνική Παιδεία.
Οι Τρεις Ιεράρχες ,εκφραστές της γνήσιας Ευαγγελικής αλήθειας, αλλά και άριστοι χειριστές και γνώστες των ελληνικών γραμμάτων, κατάφεραν να ενώσουν τα διδάγματα της χριστιανικής Διδασκαλίας με τον ελληνικό διαλογισμό.
Η αγάπη για τον συνάνθρωπο, ο αυτοσεβασμός και ο αλληλοσεβασμός, η αλληλεγγύη και η κοινωνική δικαιοσύνη, υπήρξαν βασικές αρχές τις οποίες υπηρέτησαν έμπρακτα οι Τρεις μεγάλοι Ιεράρχες. Οι αρχές αυτές και οι παιδαγωγικές τους υποθήκες είναι  για μας σήμερα βασικά και επίκαιρα μηνύματα, που μπορούν να αποτελούν ασφαλή πυξίδα και οδηγό για τους εκπαιδευτικούς αλλά και για όλους όσοι ασχολούνται με τα γράμματα και την εκπαίδευση των παιδιών και των νέων μας.

Παρέμβαση Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου για επανένταξη στις απολεσθείσες ρυθμίσεις των 100 δόσεων
Με παρέμβασή τους προς τον Υπουργό Οικονομικών ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος μαζί με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν να δοθεί η δυνατότητα επανένταξης στις απολεσθείσες ρυθμίσεις των 100 δόσεων οφειλετών, οι οποίοι λόγω αντικειμενικής αδυναμίας, δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στην τήρηση των υποχρεώσεών τους.
Ακολουθεί ολόκληρη η ερώτηση.

«Κοντά σε Ζουκουλίνι η ΑΕΚ»

Inline image 1Ένα νέο όνομα προστίθεται στην «κιτρινόμαυρη» λίστα για την ενίσχυση της ομάδας στο δεξί άκρο της επίθεσης. Σύμφωνα με δημοσιογράφους από την Αργεντινή, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μπρούνο Ζουκουλίνι, ο οποίος ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι και αγωνίζεται δανεικός στην Μίντλεσμπρο. 

ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Η ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ


Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 το πρωί, στην ιστορική Βασιλική της Πολιούχου Χαλκίδος Αγίας Παρασκευής Χάλκίδος, σύμφωνα με την παράδοση του Τόπου μας, έλαβε χώρα, εκ μεταθέσεως, ο επίσημος εορτασμός της Σύναξης των Τριών Ιεραρχών, με την Θεία Λειτουργία, στην οποία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος από Ιερείς της Πόλεώς μας και συμμετείχαν οι Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνος Ζημιανίτης και της Δευτεροβάθμιας κ. Αικατερίνη Καραμάνου, Σχολικοί Σύμβουλοι, Διευθυντές και Καθηγητές Σχολείων της Χαλκίδος, και αντιπροσωπείες μαθητών από όλα τα Σχολεία, με τις σημαίες τους.

«Συγγνώμη που εμπιστεύτηκα τον Τσίπρα»

Μανώλης Γλέζος  
Τη συμπαράσταση του στον αγώνα των αγροτών εξέφρασε ο κ. Γλέζος
Στο πλευρό των αγροτών στο μπλόκο του Ισθμού της Κορίνθου βρέθηκε ο Μανώλης Γλέζος, εκφράζοντας τη συμπαράσταση του στις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο ασφαλιστικό και το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.
Ο ακούραστος αγωνιστής σημείωσε ότι μαζί με τους αγρότες πρέπει να βρούμε πως θα λυθούν ουσιαστικά κι όχι πρόσκαιρα τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.
Όταν ρωτήθηκε για το τι πιστεύει ότι θα κάνει ο πρωθυπουργός, απάντησε: «Εγώ είπα γι αυτόν μια βαριά κουβέντα. Ταυτίζεται με την Ιστορία. Σήμερα επανέρχομαι στο γράμμα που έστειλα πριν από καιρό».

Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και προσέλκυσης πτήσεων στο αεροδρόμιο


Ιδρυτική συνεδρίαση 19 Επιμελητηρίων και Ξενοδόχων Κεντρικής Ελλάδας

ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΠΤΗΣΕΩΝ
«Σάρκα και οστά» παίρνει ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και προσέλκυσης πτήσεων στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου και η πρώτη ιδρυτική συνάντηση έγινε στη Λαμία την Τετάρτη, παρουσία των προέδρων και εκπροσώπων των Επιμελητηρίων της Βοιωτίας, της Εύβοιας, της Ευρυτανίας, της Καρδίτσας, της Λάρισας, της Μαγνησίας, της Πιερίας, των Τρικάλων, της Φθιώτιδας, της Φωκίδας καθώς και των Προέδρων των Ενώσεων Ξενοδόχων των αντίστοιχων περιοχών.

προς τους Ευρωπαίους “μην μας σπάτε τα αρχίδια γιατί θα σας γεμίσουμε με τζιχαντιστές!…”

Πως γεμίσαμε με τζιχαντιστές την Ευρώπη


Ο Σκιαθίτης , ο Σκοπελίτης κι ο Αλοννήσιοτης .


Είναι ένας Σκιαθίτης, ένας Σκοπελίτης κι ένας  Αλοννησιοτης
, που βρήκαν κάπου σ ένα αραχνιασμένο, σκοτεινό υπόγειο ένα λυχνάρι, απ αυτά τα μυστήρια με τα τζίνι . Το τρίψανε και ξεπετάχτηκε το τζίνι .
- " Έχετε ο καθένας από μια ευχή, θα σας την πραγματοποιήσω και μετά φεύγω " , λέει το τζίνι .
- " Ψαράς είμ εγώ , ψαράς είν ο πατέρας μου , ψαράς ήταν κι ο παππούς μου κι ο γιός μου ψαράς θα γίνει κι αυτός . Θέλω να γεμίσουν οι ωκεανοί και τα πέλαγα με ψάρια . ", λέει ο Αλοννήσιοτης.
- " Έγινε ! ", λέει το τζίνι και πραγματοποιήθηκε η ευχή .

Αθήνα : Τσάκισμα Γερμανών φασιστών στο Μοναστηράκι

Τσάκισμα Γερμανών φασιστών στο Μοναστηράκιψη

Σήμερα το βράδυ περίπου στις 11:00 μμ ομάδα συντρόφων αντιφασιστών τσάκισε ένα γκρουπ 15 περίπου Γερμανών φασιστών που είχαν έρθει καλεσμένοι για την «πατριωτική φιέστα» των νεοναζί της χρυσής αυγής.
Οι γερμανοί φασίστες κυκλοφορούσαν στο Μοναστηράκι και εντοπίστηκαν από τους συντρόφους αντιφασίστες όπου ακολούθησε συμπλοκή και τους τσάκισαν. Επιβεβαιωμένα 1-2 φασίστες είναι χτυπημένοι χωρίς να γνωρίζουμε αν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Οι σύντροφοι αποχώρησαν συντεταγμένα μετά το τέλος της συμπλοκής ενώ εκείνη την ώρα έφταναν οι μπ

ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βόλος, 26 Ιανουαρίου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Θεματικό έτος πολιτισμού 2016»
«Μάγνητες και ο πολιτισμός των γεύσεων»
Κάλεσμα για
Παρουσίαση προς τους φορείς της Μαγνησίας,
των δράσεων και εκδηλώσεων για το
«Θεματικό έτος Πολιτισμού 2016»
Και του Ημερολογίου 2016 με θέμα:
«8 Γυναικείοι Συνεταιρισμοί μας ταξιδεύουν…»
Με την παρουσία της Αν. Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 ώρα 19:00  

Ξενοδοχείο «ΞΕΝΙΑ» Βόλου

Ταλαιπωρία επιχειρήσεων για τη διακοπή Για δύο Σκοπελίτες επιχειρηματίες, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την εξυπηρέτηση του Επιμελητηρίου

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ
Παράπονα για την εξυπηρέτηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας σε επιχειρηματίες
Για δύο Σκοπελίτες επιχειρηματίες, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την εξυπηρέτηση του Επιμελητηρίου
Ταξίδεψαν στο Βόλο από τη Σκόπελο για να κλείσουν και τυπικά την επιχείρησή τους και ενώ απευθύνθηκαν με τη βεβαίωση της Εφορίας στο Επιμελητήριο για να κάνουν τη διακοπή υπάλληλος ζήτησε επιπλέον δικαιολογητικά, τα οποία όταν ρώτησαν δεν τους είχε αναφέρει κανένας ότι χρειάζονται, με αποτέλεσμα, όπως αναφέρθηκε, να χρειάζεται να ταξιδέψουν εκ νέου και να πληρώσουν 200 ευρώ για τη μεταφορά τους και τη διανυκτέρευση στο Βόλο.

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα


«Βουτιά» στη θάλασσα έκανε ένα αυτοκίνητο, με οδηγό έναν 38χρονο, στη θαλάσσια περιοχή της Μηλίνας του δήμου Νότιου Πηλίου.
Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι ο οδηγός είχε εξέλθει του οχήματος με τη συνδρομή περαστικών, ενώ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αργαλάστης για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Παναθηναϊκός – Νταρουσάφακα, Euroleague-Panathinaikos - Darussafaka Live Streaming

ΑΕΛ – Αχαρναϊκός Football League-AEL Larissa - Acharnaikos Live Streaming

Εορτή του Αγίου Δημητρίου του Χιοπολίτου

Εορτή του Αγίου Δημητρίου του Χιοπολίτου
Τη μνήμη του Αγίου Δημητρίου του Χιοπολίτου τιμά σήμερα, 29 Ιανουαρίου, η Εκκλησία μας.

Ο Άγιος Δημήτριος γεννήθηκε το 1780 μ.Χ. στο χωριό Παλιόκαστρο της Χίου από ενάρετους γονείς, τον Αποστόλη και την Μαρουλού. Σε νεαρή ηλικία έφθασε στην Κωνσταντινούπολη και εργαζόταν κοντά στον αδελφό του Ζαννή, ο οποίος ήταν έμπορος.
Όταν χωρίς την άδεια του αδελφού του αρραβωνιάστηκε κάποια νέα, ο Ζαννής τον έδιωξε από το κατάστημά του. Ευρισκόμενος σε μεγάλη φτώχεια θυμήθηκε ότι ο Σείχ - ουλ - Ιμαλήλ όφειλε στον αδελφό του κάποιο ποσό από αγορές υφασμάτων και πήγε στο σπίτι του για να το εισπράξει και να το χρησιμοποιήσει ο ίδιος. Εκεί γνώρισε μία νεαρή μουσουλμάνα η οποία τον αγάπησε και του δήλωσε ότι για να τον παντρευτεί έπρεπε να αλλαξοπιστήσει. Ο Δημήτριος δέχθηκε την πρόταση και παρέμεινε στο σπίτι των Τούρκων για δύο μήνες.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου