Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ Ν. ΜΑΖΙΩΤΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ «ΚΟΨΙΜΟ» ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ


Το τελευταίο διάστημα έχουν προγραμματιστεί εργασίες αναδιάρθρωση των μέτρων ασφαλείας στην ειδική υπόγεια πτέρυγα των πολιτικών κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ «ΚΟΨΙΜΟ» ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ

Το τελευταίο διάστημα έχουν προγραμματιστεί εργασίες αναδιάρθρωση των μέτρων ασφαλείας στην ειδική υπόγεια πτέρυγα των πολιτικών κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι εργασίες αυτές περιλαμβάνουν την εγκατάσταση ηλεκτρονικών κλειδαριών στα κελιά, πιο σύγχρονο σύστημα παρακολούθησης με νέες κάμερες και μόνιτορ, ενώ παράλληλα έγινε αναδιάταξη του προσωπικού των δεσμοφυλάκων. Ο σκοπός μιας τέτοιας αναδιάρθρωσης είναι η καλύτερη θωράκιση από πλευράς ασφαλείας της ειδικής πτέρυγας και το «θάψιμο» των πολιτικών κρατουμένων.
Στα ίδια πλαίσια η διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού μου έκοψε επισκεπτήριο που είχα εδώ και καιρό δύο φορές το μήνα με τον φίλο και σύντροφο από τη συνέλευση αλληλεγγύης Γιώργο Αγγελετάκη, επισκεπτήριο που κάλυπτε την απουσία τακτικού επισκεπτηρίου από συγγενείς πρώτου βαθμού σε θέματα στοιχειωδών αναγκών, ενημέρωση, βιβλία, ρούχα. Η δικαιολογία που

ΙΣΧΥΡΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ !!


Εικόνα

ΙΣΧΥΡΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ !!

Προσοχή ισχυρός χιονιάς τη νύχτα και προς τα ξημερώματα στην Ελλάδα !! ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ !!

Συνέπειες της μνημονιακής στροφής του ΣΥΡΙΖΑ

Του Γιώργου Αλεξάτου Μια από τις πιο σοβαρές συνέπειες της μνημονιακής στροφής του ΣΥΡΙΖΑ και της διάψευσης της ελπίδας για το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου που έδωσε τη συντριπτική υπεροχή του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, είναι και η ενίσχυση δύο τάσεων αλληλοτροφοδοτούμενων. Από τη μια, της κυρίαρχης τάσης του ηττοπαθούς και μοιρολατρικού "ρεαλισμού":...
Διαβάστε Περισσότερα »

Νέος Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Σύμβουλος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και του Φορτσάκη


Και βέβαια το βιογραφικό του δείχνει ότι είναι κυρίως επιλογή των δανειστών και όχι της κυβέρνησης!

Από το TPP:   

Ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και Φορολογικός Σύμβουλος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Γιώργος Πιτσιλής, αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.

 κ. Γιώργος Πιτσιλής γεννήθηκε το 1975. Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία έλαβε και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στο Δημόσιο Δίκαιο. Είναι επίσης κάτοχος DEA Φορολογικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Pantheon – Sorbonne (Paris I) (Υπότροφος του Ιδρύματος Διοικητικού Δικαίου Μ. Στασινόπουλος).

Συμβαίνει τώρα! »Να ξέρετε! Μπήκαμε στον Αρμαγεδδώνα…»

armag
«Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδδώνα, και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβεί τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθόν γένος, δηλαδή οι Ρώσοι, θα πολεμήσουν εναντίον της Τουρκίας»…Τα παραπάνω είχε προφητεύσει ο γέροντας Παϊσιος και σήμερα φαίνονται πως επαληθεύονται καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα του Λιβάνου, Αλ Αχμπάρ, οι Τούρκοι έχουν μπλοκάρει τη ροή του Ευφράτη στη Συρία.

Είμαστε έτοιμοι να αντέξουμε σε παρατεταμένες – πολλών ημερών – διακοπές ρεύματος;

xoris revmaxoris revmaΑπό την Αρβανίτισσα
Πολλές φορές ο Ζαχαρίας και ο STRANGER σας έχουν γράψει άρθρα για το θέμα της οριστικής πτώσης του ρεύματος. Ένα σενάριο καθ΄όλα δυσμενές αλλά καθόλου απίθανο.
Σήμερα θέλω να σας γράψω για τα βιώματα φίλων που ζουν στην χερσόνησο της Κριμαίας, γιατί εκεί με θερμοκρασία -5 βαθμούς οι άνθρωποι καλούνται να επιζήσουν για αρκετές ώρες της ημέρας χωρίς ρεύμα.
Προχθές μάλιστα οι ώρες χωρίς ρεύμα έφθασαν τις 17… και όταν αυτό ήρθε τελικά ήταν μέρα και λίγο χρειαζόταν.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ

Έρχονται χιονοπτώσεις κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα και ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην υπόλοιπη χώρα - Διαβάστε αναλυτικά ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία - Τα μέτρα προφύλαξης που συστήνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Σχέδια για τουριστικό χωριό στη Σκιάθο

Ενα νέο τουριστικό χωριό, το οποίο θα περιλαμβάνει ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων, σχεδιάζεται στη θέση όπου βρίσκεται το Ξενία στη Σκιάθο.
Η επένδυση για την επαναλειτουργία του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, που παραμένει κλειστό 15 χρόνια, θα υλοποιηθεί από την εταιρεία ΤΕΝΑΜΑΡ Α.Ε. Ειδικού Σκοπού Τουριστικής Αξιοποίησης Ξενία Σκιάθου, η οποία ελέγχεται από την TE.NΑ. ΑΤΕΒΕ, κατασκευαστική εταιρεία με έδρα την Πτολεμαΐδα. Το συγκρότημα περιήλθε στην ιδιοκτησία της TE.NA. από το ΤΑΙΠΕΔ έναντι 2,6 εκατ. ευρώ, έπειτα από διαγωνιστική διαδικασία. Ηδη ο Δήμος Σκιάθου γνωμοδότησε θετικά, σχετικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά στη δημιουργία του παραθεριστικού-τουριστικού χωριού, με τον εκσυγχρονισμό του Ξενία και την ανάπτυξη περιορισμένου αριθμού παραθεριστικών κατοικιών. Για την υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου αγοράσθηκε και όμορη έκταση του περιβάλλοντος χώρου του Ξενία.

Γελάστε. Το Ποτάμι πρότεινε στον Λεβέντη να ρίξουν την κυβέρνηση. Να φύγει ο ένας μαλάκας και να μπεί ο άλλος ο πιο μαλάκας.

Ναι ρε Αλέξη.... εισαι μπινές και μουνοπανο..... αδερφή ολκής.....

Μπουαχαχαχαχα...Μεγαλη συγκίνηση ....Ο αρχιπασόκος Συριζέος δημοσιογράφος Κουκλουμπέρης υμνεί τον αρχινεκροθάφτη της αριστεράς τον Κύρκο...

Μπουαχαχαχαχα...Μεγαλη συγκίνηση
....Ο αρχιπασόκος Συριζέος δημοσιογράφος Κουκλουμπέρης υμνεί τον αρχινεκροθάφτη της αριστεράς τον Κύρκο...
Ο Κύρκος που από το 1973 στηριζε την φιλελευθεροποιηση της Χούντας Μαρκεζινη,που συκοφαντούσε το Πολυτεχνείο,που τσάκισε το ΚΚΕες,που στην συνέχεια μισούσε το εγχείρημα ΣΥΡΙΖΑ και κατάντησε στο τέλος να τρέχει σε εκδηλώσεις του Λαυρεντιάδη και του Θόδωρου Ασημακόπουλου ,που υμνούσε τον ΓΑΠ και οργάνωνε την ΔΗΜΑΡ....
Ο Κύρκος που σε πάμπολλά του άρθρα εξέφραζε τον αποτροπιασμό του γιά οτιδήποτε το αριστερό και ριζοσπαστικό όπως ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΤΟΥ 2008.

Νωρίς το πρωί διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση ο

Νωρίς το πρωί διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση ο αρχισυντάκτης του Trompa News Αιμίλιος παΛιάτσος, αυτός με τα ασφαλιστικά μέτρα και το αυτόφωρο με χειροπέδες. Είχε καταπιεί 3 κουτιά Tsipralex των 500mg.
ΑΓΑΝΤΑ ΑΓΛΑΪΑ, ΤΟ ΠΕΥΚΟ!!!

Δύο διακομιδές ασθενών από τη Σκιάθο στο Βόλο


ΕΚΑΒ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ1
Στο λιμάνι του Βόλου διακομίσθηκαν το πρωί της παραμονής Πρωτοχρονιάς ένας 30χρονος και ένας 86χρονος από τη Σκιάθο, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Οι δύο άνδρες διακομίστηκαν στο λιμάνι του Βόλου από το λιμάνι της Σκιάθου, με το σκάφος «Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος», γιατί αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ηρακλής - ΑΕΛ Καλλονής Super League

ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια Super League

Άρης - Ρέθυμνο Basket League

Asteras Tripoli - Panthrakikos Live Streaming-Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός Super League

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου