Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

"Περίεργος" εμπρησμός: Πυρπόλησαν περίπτερο αλλοδαπού στα Εξάρχεια

`Περίεργος` εμπρησμός: Πυρπόλησαν περίπτερο αλλοδαπού στα Εξάρχεια

Στόχος αγνώστων έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου (17.12.2016) ένας περιπτεράς και το περίπτερό του στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων, στα Εξάρχεια. Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου είναι αλλοδαπός, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, με έναν άνθρωπο να βλέπει την περιουσία του να καταστρέφεται. Πρόκειται για αλλοδαπό που διαμένει μόνιμα και νόμιμα στη χώρα και είναι ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου.

Τρεις άνδρες τον πλησίασαν και τον ανάγκασαν να βγει από το περίπτερο, το οποίο στη συνέχεια περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια το έκαψαν.
Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια των περαστικών, ένας από τους οποίους μάλιστα κατέγραψε τη στιγμή που το περίπτερο καίγεται.
Οι Αρχές διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών κι εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πως δεν την έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια, αφού δεν προκύπτει ότι οι δράστες είναι αντιεξουσιαστές, αλλά το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.
Τι είδαν στις κάμερες
Από κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας, φαίνονται τρεις τοξικομανείς να κινούνται προς το περίπτερο. Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου φαίνεται να έχει μαζί τους έναν έντονο διάλογο και στη συνέχεια να μπαίνει πάλι μέσα.
Τα τρία άτομα φαίνονται να πηγαίνουν στο πίσω μέρος του περιπτέρου και λίγες στιγμές αργότερα φαίνεται να "λαμπαδιάζει", με τον περιπτερά να πετάγεται έντρομος. Οι αστυνομικοί ψάχνουν τους δράστες μεταξύ των τοξικομανών που έχουν κάνει στέκι τον πεζόδρομο της Τοσίτσα.
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger