Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Εκτακτη ειδηση Χωρίζουν Λιάγκας-Σκορδά

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ
“Βόμβα” έριξε πριν από λίγο μέσα από την εκπομπή του στο Ε ο Μένιος Φουρθιώτης, ανακοινώνοντας ότι η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισαν να διαλέξουν διαφορετικούς δρόμους. Αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις από το ζευγάρι.
Διαβάστε τι γράφαμε την προηγούμενη εβδομάδα:
Όλο και συχνότερες είναι το τελευταίο διάστημα οι μοναχικές βόλτες του Γιώργου Λιάγκα. Έπειτα από τις καλοκαιρινές διακοπές, στις οποίες ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής θέλοντας να γεμίσει τις μπαταρίες του πέρασε αρκετές ημέρες θαλασσοδέρνοντας σε κοντινές θάλασσες, τώρα ενόψει του talent show «Rising Star» που θα παρουσιάζει, προπονείται σκληρά μόνος του για να αντιμετωπίσει το άγχος.


Σ’ αυτές τις περιπτώσεις η γαλήνη της θάλασσας είναι το καλύτερο αντίδοτο στις τσιρίδες της Σάσας και της Φαίης.
liagas_skorda_milo
Ο Γιώργος και η Φαίη όταν βρίσκουν ευκαιρία να αποδράσουν χωριστά δεν την χάνουν γιατί μόνο έτσι ένα ζευγάρι μπορεί να ανανεώσει τη σχέση του. Ετσι αρχές Σεπτεμβρίου, η Φαίη βρέθηκε για προσκύνημα στα άγια χώματα της Μυκόνου την ίδια στιγμή που ο Γιώργος βρίσκονταν στο Πόρτο Χέλι, παρέα με τον Θέμη Γεωργαντά, σε εκδήλωση γνωστού ξενοδοχειακού συγκροτήματος.
421809-copy
Ο Θέμης βέβαια, επειδή είναι και τσαχπίνης, θα μπορούσε να παρασύρει τον Γιώργο σε νυχτοπερπατήματα και πειρασμούς. Πρόσφατα οι δυο τους με την συνοδεία της ηθοποιού Χριστίνας Παππά, φωτογραφήθηκαν εκ νέου σε γνωστό εστιατόριο της παραλίας.
Το ζευγάρι του Γιώργου και της Φαίης, μετά την κοινή -όπως είπαν- απόφαση να χωρίσουν τηλεοπτικά, δεν κάνει πλέον τις συχνές, κοινές εμφανίσεις του παρελθόντος, καθώς και οι διαφορετικοί επαγγελματικοί δρόμοι τούς αναγκάζουν να βρίσκονται για πολλές ώρες με τους συνεργάτες τους.
skorda
Η τηλεόραση είναι γνωστό ότι είναι πολύ απαιτητική και δεν αφήνει πολύ χρόνο ελεύθερο στις ζωές όσων έχουν πάρε-δώσε μαζί της και ο Γιώργος με τη Φαίη έχουν πέσει με τα μούτρα στις τηλεοπτικές τους καριέρες…
Να θυμίσουμε ότι το ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ είχε προαναγγείλει τη συγκεκριμένη εξέλιξη:
Ενας χωρισμός πιο συναρπαστικός και πιο εκκωφαντικός ακόμη και από τον χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου βρίσκεται σε εξέλιξη.
Λέμε βρίσκεται σε εξέλιξη μια και το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται πλέον στην διαδικασία του πολιτισμένου διαχωρισμού τής έως τώρα κοινής ζωής τους.
Εκείνος έχει αρχίσει να μην μένει στο ίδιο σπίτι με την υπόλοιπη οικογένεια, ενώ το τέλος της κοινής ζωής έχει γίνει και αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στα πρόσωπα-συντελεστές της εκπομπής.
Το τέλος του κοινού βίου μαρτυρούν όσοι έρχονται σε επαφή με το διάσημο ζεύγος το οποίο πάντως για την ώρα επιχειρεί να κρατήσει τις εξελίξεις εντός της οικογένειας…Mε την αιφνίδια εξέλιξη έχουν σοκαριθεί ακόμη και οι πιο στενοί συνεργάτες του ζεύγους, με ελάχιστες εξαιρέσεις μιας-δύο στενών φιλενάδων της συζύγου με τις οποίες εκείνη μοιράζεται την καθημερινότητά της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger