Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Καρτέρι Ολυμπιακών σε ΠΑΟΚτσήδες! Σταμάτησαν το τρένο! Πετροπόλεμος και μολότοφ

Καρτέρι Ολυμπιακών σε ΠΑΟΚτσήδες! Σταμάτησαν το τρένο! Πετροπόλεμος και μολότοφ
-Απίστευτη συμπλοκή οπαδών του Ολυμπιακού με οπαδούς του ΠΑΟΚ, στο Μενίδι
-Οι Θεσσαλονικείς ήταν στο τρένο του ΟΣΕ και κατέβαιναν στην Αθήνα για το ματς με τον Πανιώνιο
-Ανάγκασαν τον μηχανοδηγό να σταματήσει το τρένο όταν πέταξαν σε αυτό πέτρες οπαδοί του Ολυμπιακού και ακολούθησε... πόλεμος
-Εγιναν εννέα συλλήψεις και κατασχέθηκαν κράνη, ρόπαλα, σιδηρογροθιές, μολότοφ, καπνογόνα και κροτίδες
-Δύο τραυματίστηκαν ελαφρά
Καρτέρι στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που κατέβαιναν στην Αθήνα με τρένο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο έστησαν περίπου 50 οπαδοί του Ολυμπιακού. Στις 6.30 το πρωί στη Λεωφόρο Καραμανλή στο ύψος της γέφυρας, απ' όπου περνάει το τρένο από κάτω,  βρίσκονταν οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί.
Γνώριζαν ότι κατέβαιναν οι οπαδοί του Δικέφαλου Αετού και τους περίμεναν. Οταν εμφανίστηκε το τρένο πέταξαν πέτρες και δακρυγόνα προς αυτό και οι Θεσσαλονικείς ανάγκασαν τον μηχανοδηγό να σταματήσει το τρένο.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατέβηκαν από το τρένο και ακολούθησε μια τρομερή συμπλοκή. Οι οπαδοί χρησιμοποίησαν ακόμη και μολότοφ! Δυο διμοιρίες των ΜΑΤ και δυο μονάδες ΟΠΚΕ έσπευσαν στην περιοχή για να τους σταματήσουν.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού... χάθηκαν τρέχοντας στα χωράφια. Ετσι διέφυγαν. Εγιναν εννέα συλλήψεις και κατασχέθηκαν 50 κράνη, ρόπαλα, σιδηρογροθιές, μολότοφ, καπνογόνα και κροτίδες. Δυο οπαδοί ελαφρά τραυματισμένοι διεκομίσθηκαν στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger