Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Βρώμικες επιθέσεις της εγχώριας διαπλοκής εναντίον της ζωής Κωνσταντοπούλου

Έλενα Χαντζή

Απίστευτη η γκάφα του σάιτ parapolitika.gr σήμερα το μεσημέρι που στην απελπισμένη τους προσπάθεια να στοχοποιήσουν και να πλήξουν πολιτικά την Ζωή Κωνσταντοπούλου έφτασαν στο σημείο να γράψουν πως η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας σκέφτεται να γυρίσει στον ΣΥΡΙΖΑ.


Μάλιστα το προχωρήσανε ένα βήμα παρακάτω αναφέροντας ότι η κ.Κωνσταντοπούλου έχει συχνές επαφές με πρωτοκλασάτο στέλεχος του κόμματος του Σύριζα και μάλιστα εν ενέργεια, όπως ανάφερε το ένθετο της εφημερίδας παραπολιτικά secret!

Φυσικά η απάντηση της Ζωης ήταν άμεση και αιχμηρή στην κακοήθεια του άρθρου παραπολιτικών στο Twitter!


Μετά από αυτό το άρθρο κατέβηκε άρον άρον όμως το κακό γι αυτούς είχε γίνει, η είδηση είχε αναπαραχθεί και σε άλλο site (φιλικά) προσκείμενο στον Σύριζα το Periodista.gr και γνωστό σε όλους μας για το μένος του εναντίον της!


Όπου όχι απλώς το αναπαρήγαγε αλλά βρήκε την ευκαιρία να της επιτεθεί προσωπικά φτάνοντας στο σημείο να την κατηγορήσει ότι η ίδια αναπαράγει αυτή την είδηση!


Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μία αγωνιώδη προσπάθεια από διάφορα ΜΜΕ γνωστών καναλαρχών φιλικά προσκείμενων στον Σύριζα να την πλήξουν πολιτικά και ο λόγος είναι προφανής...

Ο νομικός φορέας που έχει συγκροτήσει η Πλεύση ελευθερίας που θα ασχοληθεί με τέσσερα μεγάλα θέματα που ταλανίζουν την Ελλάδα της κρίσης, τα μνημόνια και το χρέος Την υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ τις γερμανικές αποζημιώσεις και τη Siemens, όπως επίσης και την ανασύσταση της Επιτροπής Αλήθειας δημόσιου χρέους, έχουν θορυβήσει και έχουν τρομάξει την εγχώρια διαπλοκή και το κυριότερο..

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν την Πλεύση Ελευθερίας να μπαίνει άνετα στη Βουλή και μάλιστα με τάσεις ανόδου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger