Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

«Ερυθρόλευκο» το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-0

«Ερυθρόλευκο» το ντέρμπι
Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που διεξήχθη την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη» για την 10η αγωνιστική της Super League.

Ο Μποτία με κεφαλιά στο 21ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μπέντο μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ελιονούσι πέντε λεπτά αργότερα έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στους ερυθρόλευκους, με τον Ιντέγε να ανεβάζει κι άλλο τον δείκτη του σκορ στο 44ο λεπτό και πάλι από στημένη φάση.

Στο 61ο λεπτό η ομάδα του Στραματσόνι είχε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει αλλά κι αυτή την πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων, με τον Λεντέσμα να χάνει πέναλτι, στελνοντας την μπάλα άουτ.

(Τα τρία γκολ του Ολυμπιακού)

Διαιτητής του ντέρμπι είναι ο Σιδηρόπουλος, ο οποίος τα πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-0

Γκολ:
21' Μποτία (Ολυμπιακος), 26' Ελιουνούσι (Ολυμπιακός), Iντέγε (Ολυμπιακός)

Κίτρινες:
Μολέντο (Παναθηναϊκός) Ρέτσος (Ολυμπιακός), Βιγιαφάνες (Παναθηναϊκός), Μιλιβόγεβιτς (Ολυμπιακος), Κουτρουμπής (Παναθηναϊκός), Λεντέσμα (Παναθηναϊκός)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Ολυμπιακός (Μπέντο): Καπίνο (69' Λεάλι), Φιγκέιρας, Μποτία (71' Βιάνα), Ντα Κόστα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνης, Ελιουνούσι, Σεμπά, Ιντέγε (90+1' Καρντόσο)

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Κουλιμπαλί, Γουακάσο, Μολέντο, Κουτρουμπής, Ζέκα (55'
Λουντ), Λεντέσμα, Ιμπάρμπο, Εμποκού (46' Χουλτ), Βιγιαφάνιες, Λέτο (74' Ρινάλντι)

To photostory του ντέρμπι των «αιωνίων»













Oι «ερυθρόλευκοι» φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας, όντας στο +4 από το «τριφύλλι» και, όπως είναι φυσικό, οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το τρίποντο απόψε για να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο στην κούρσα του τίτλου, την ώρα που αντίθετα οι «πράσινοι» θα ψάξουν το «διπλό» για να μειώσουν στον ένα βαθμό τη μεταξύ τους διαφορά.

Το κλίμα στα στρατόπεδα των δύο «αιωνίων» είναι εκ διαμέτρου αντίθετο. Οι μεν Πειραιώτες την περασμένη Πέμπτη έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της Αστάνα και με αυτό το επαγγελματικό «Χ» έκαναν ακόμη ένα βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Europa League.

Στην αντίπερα όχθη το «τριφύλλι» προέρχονται από τη βαριά εντός έδρας ήττα (0-3) από τη Σταντάρ Λιέγης, που εκμηδένισε τις ελπίδες του για την πρόκριση και σίγουρα αυτή η εξέλιξη έκανε ακόμη πιο επιτακτική την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος στο «Καραϊσκάκη», προκειμένου να επιστρέψουν τα χαμόγελα στους «πράσινους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger