Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτός είναι ο πιο ισχυρός αντικαρκινικός σπόρος

karpos
Οι επιστήμονες βρήκαν σπόρους που κάνουν θαύματα! Αυτός είναι ο πιο ισχυρός αντικαρκινικός σπόρος!
Στην εποχή μας, μία από τις πιο επικίνδυνες ασθένειες και με μεγάλο ποσοστό θνησιμότητας είναι ο καρκίνος, και αυτό αποτελεί ένα σημαντικό λόγο που εξηγεί το γιατί οι επιστήμονες ξοδεύουν εκατομμύρια δολάρια στην προσπάθειά τους να βρουν μια θεραπεία για αυτή τη μάστιγα.
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν επίγνωση του γεγονότος ότι η θεραπεία για αυτή τη θανάσιμη ασθένεια υπάρχει στα σίγουρα. Ωστόσο, οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες δεν επιτρέπουν την κατάσταση να εξελιχθεί με την εύκολη λύση. Εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν όμως εξαιτίας του καρκίνου, έτσι η αλήθεια δεν θα πρέπει πλέον να αποκρύπτεται.

Σας προσφέρουμε τα αποτελέσματα από μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από ειδικούς στο Πανεπιστήμιο του Κεντάκι. Σύμφωνα με τους ερευνητές, και τα αποτελέσματα που πήραν, ο καρκίνος μπορεί να αντιμετωπιστεί με ορισμένες εναλλακτικές θεραπείες αντί της χημειοθεραπείας, που εντέλει κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.
Η πρόσφατη επιστημονική μελέτη αποκάλυψε ότι οι σπόροι σταφυλιών έχουν τη δύναμη να καταστρέψουν πάνω από το 80% των άτυπων καρκινικών κυττάρων. Μπορεί να σας ακούγεται απίστευτο, αλλά οι ίδιοι σπόροι που οι άνθρωποι τείνουν να φτύνουν, στην πραγματικότητα μπορούν να θεραπεύσουν τον καρκίνο.
Ερευνητές δημοσίευσαν αυτή μελέτη στην εφημερίδα Cancer Research της Αμερικανικής Ένωσης (American Association for Cancer Research’s). Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχει πράγματι ένας φυσικός τρόπος για τη θεραπεία του καρκίνου και θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η θεραπεία είναι στα χέρια τους. Το πιο σημαντικό πράγμα για την πρόληψη ασθενειών και τη διατήρηση της βέλτιστης υγείας είναι το να είμαστε καλά ενημερωμένοι. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο καρκίνος εξαπλώνεται σε ένα τρομερά υψηλό ποσοστό και εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο, και παρόλο που οι επιστήμονες ξοδεύουν εκατομμύρια δολάρια, ακόμα δεν μας φέρνουν καλά αποτελέσματα.
Σήμερα λοιπόν, ο κόσμος έφερε μια επιτυχία σε αυτήν την έρευνα και οι ερευνητές φρόντισαν να το δημοσιεύσουν στην εφημερίδα της έρευνας για τον καρκίνο της Αμερικάνικης Ένωσης. Μοιραστείτε αυτή την ανακάλυψη με άλλους, και βοηθήστε τους ανθρώπους να καταλάβουν ότι η θεραπεία είναι στα χέρια τους.
Όπως αναφέραμε προηγουμένως, η θεραπεία είναι τόσο κοντά μας, αλλά για τις φαρμακευτικές εταιρείες τα εκατομμύρια δολάρια είναι πιο σημαντικά από ό, τι οι εκατομμύρια ζωές, έτσι κάνουν το παν να το κρύψουν.
Κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο για δαύτες: Εναλλακτικές αποδεδειγμένες θαυματουργές θεραπείες που θάφτηκαν από τις φαρμακοβιομηχανίες.
Το τραγικό δε, είναι ότι το ιατροφαρμακευτικό κατεστημένο (και θα ακολουθήσει συγκεκριμένο άρθρο πάνω σε αυτό το θέμα, μέσα από εμπειρία) ΔΕΝ δέχεται καν την συμβολή της εναλλακτικής αντιμετώπισης, ακόμη και αν αυτήν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ θα θωρακίσει τον οργανισμό του ασθενή, έστω για να μπορέσει να αντέξει τα δηλητήρια της επιβαλλομένης (ξέρω τι λέω) χημειοθεραπείας.
Αν και κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν τον αγώνα μας, θα συνεχίσουμε να διαδίδουμε τη πληροφορία και υποσχόμαστε πως θα έρθουν καλύτερες μέρες. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι σπόροι σταφυλιών έχουν τη δυνατότητα να καταστρέψουν ακόμη και το 80% των καρκινικών κυττάρων και αυτό εξηγεί το γιατί είναι μια πολλά υποσχόμενη θεραπεία.
Η έρευνα είναι διαθέσιμη για τον κόσμο και οι ασθενείς με καρκίνο μπορούν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν αυτή η θεραπεία και να τους σώσει τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger