Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Πανελλήνια διάκριση με αργυρό βραβείο στη Σκόπελο


Στιγμιότυπο από το διεθνές φεστιβάλ της Σκοπέλου
Αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Πολιτισμός» των Best City Awards απέσπασε η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Πλέγμα» με το Δήμο Σκοπέλου για το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος», το οποίο πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι με χορηγό επικοινωνίας την εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.
 Η τελετή απονομής των Best City Awards πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στην «Τεχνόπολη», Δήμου Αθηναίων, παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, εταιριών και ακαδημαϊκών ιδρυμάτων. Η Μαρία Ψαρρού, συνιδρύτρια του Πλέγματος, παρέλαβε το βραβείο για το φεστιβάλ.
Τα Best City Awards, η μεγάλη γιορτή της τοπικής αυτοδιοίκησης και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας σε όλη την ελληνική επικράτεια, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν καινοτόμα έργα και καλές πρακτικές, που έχουν σχεδιαστεί προκειμένου οι πόλεις να είναι ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες.

Η οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ ευχαριστεί θερμά την κριτική επιτροπή των Best City Awards, επισημαίνοντας ότι «η διάκριση αυτή μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς είναι προϊόν της σκληρής δουλειάς και της επιμονής, της επιστημονικότητας, της δημιουργικότητας και της διάθεσης για προσφορά που βρίσκονται στην καρδιά του φεστιβάλ. Το βραβείο αυτό αφιερώνεται στους εθελοντές του Φεστιβάλ που στηρίζουν κάθε χρόνο τη διοργάνωση και τους κατοίκους της Σκοπέλου που από την πρώτη στιγμή υποστήριξαν τον μεγαλύτερο πολιτιστικό θεσμό του νησιού».
Στο μεταξύ, οι διοργανωτές του φεστιβάλ καλούν τους ενδιαφερόμενους να υποστηρίξουν το Φεστιβάλ, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να διασκεδάσουν με όλη την παρέα και την οικογένεια με το Dance festival GR Quiz, το πρώτο παιχνίδι γνώσεων στον χορό, στην λαογραφία, στην μουσική και στην παράδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger