Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Επέστρεψε στις νίκες ο Πανιώνιος, 2-1 τον Ηρακλή

Επέστρεψε στις νίκες ο Πανιώνιος, 2-1 τον Ηρακλή
Μετά το στραβοπάτημα με τη Βέροια ο Πανιώνιος επικράτησε 2-1 του Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο» και έφτασε τους εννέα βαθμούς. Οι «κυανέρυθροι» στο ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League προηγήθηκαν με τους Μασούντ (34’) και Ανσαριφάρντ (78’), ενώ ο «Γηραιός» μείωσε με τον Λεοζίνιο στο 85’.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 90’ ο Μπεν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και ο Λουκίνας με δεύτερη κίτρινη μετά από διαπληκτισμό.

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με τον Μασούντ, όμως βρήκε τον τρόπο να σκοράρει στη συνέχεια. Ο ίδιος παίκτης στο 34΄ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Χουάντερσον και πέτυχε το 1-0.

Οι Θεσσαλονικείς μετά από ένα μέτριο πρώτο 45λεπτο έγιναν πιο απειλητικοί στο δεύτερο και στο 57΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Πασά για να ισοφαρίσουν. Στο 78΄ ο Πανιώνιος σκόραρε για δεύτερη φορά και σφράγισε τη νίκη του. Ο Ανσαριφάρντ πήρε τη μπάλα κάτω από τη μεσαία γραμμή και αφού έφτασε στην περιοχή με σουτ σημείωσε το 2-0.

Ο Ηρακλής κατάφερε να μειώσει στο 85΄ με την κεφαλιά του Λεοζίνιο, ωστόσο, στάθηκε άτυχος καθώς στις καθυστερήσεις ο Γιαννιώτης έκανε απίστευτη επέμβαση στη βολίδα του Περόνε.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν ο Μπεν και ο Λουκίνας για την αψιμαχία που είχαν.

Ηρακλής-Πανιώνιος 1-2 (Novasports 2)

Γκολ:
85' Λεοζίνιο - 34' Μασούντ, 78' Ανσαριφάρντ

Κίτρινες κάρτες:
Ρούσσος, Περόνε, Σαραμαντάς, Λουκίνας, Πασάς - Γκιοατά, Μασούντ, Ρισβάνης, Ανσαριφάρντ, Οικονόμου, Μπεν, Γιαννιώτης

Κόκκινες κάρτες:
90' Λουκίνας - 90' Μπεν

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος):
Χουάντερσον, Κυριακίδης, Κούρος, Σαραμαντάς, Αγγελόπουλος (46' Καραγκούνης), Μοντέιρο (46' Λάμπρου), Ρούσσος, Ιντζόγλου (75' Λουκίνας), Λεοζίνιο, Πασάς, Περόνε.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς):
Γιαννιώτης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Κόρμπος, Γκιοατά, Σιώπης, Αντωνιάδης, Μασούντ, Μασούρας (70' Μπεν), Φούντας (88' Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ (82' Ενγκόγκ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger