Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΟΚ Αναστάτωση στο νησί για prive πάρτι οργίων

Αναστάτωση στην Πάτμο για prive πάρτι οργίων
Κατάληψη στη βραχονησίδα Χιλιομόδι που ανήκει στη μονή του Αγίου Ιωάννη της Πάτμου, φέρεται ότι έκαναν το βράδυ της Τετάρτης 10 Αυγούστου εκατοντάδες νεαροί, που έφτασαν με βάρκες για να πάρουν μέρος σε ολονύκτιο πάρτι που διοργανώθηκε κάτω από απόλυτη μυστικότητα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της "Espresso".
Στο νησί όμως οργιάζουν οι φήμες ότι το πάρτι κατέληξε σε ομαδικά σεξουαλικά όργια και σατανιστικές τελετές. Σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων στο Χιλιομόδι έγινε το μεγαλύτερο πριβέ πάρτι του Αυγούστου, με 300 νεαρούς να φτάνουν με βάρκες στις 20.30 το βράδυ και να φεύγουν στις 07.30 το πρωί της επόμενης μέρας.

''Το πάρτι ήταν πριβέ οργανωμένο από Αθηναίο σε συνεργασία με ντόπιο ιδιοκτήτη καταστήματος με εισιτήριο 25€ που πλήρωνες πριν ξεκινήσεις και αντιστοιχούσε στη μεταφορά με βάρκες και δύο ποτά. Είχε προηγηθεί η μεταφορά με φουσκωτά του εξοπλισμού, της μουσικής, του φαγητού και των ποτών. Αυτό που μπορούμε να πούμε, γιατί το είδαμε, είναι πως πολλά αγόρια και κορίτσια παραπατούσαν μετά το τέλος του πάρτι'' αναφέρει η κυρία Μουλιάτη.
Ωστόσο, δεν έγινε επίσημη καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα για όσα φέρεται ότι συνέβησαν στο πάρτι και στα αυτιά των αστυνομικών έφθασαν μόνο κάποιες φήμες, οι οποίες ανακυκλώθηκαν ανάμεσα στους κατοίκους του νησιού.
Ο δήμαρχος Πάτμου Γρηγόρης Στόικος τόνισε ότι δεν δόθηκε άδεια για το πάρτι από τη δημοτική αρχή και ότι ο ίδιος δεν γνώριζε το παραμικρό, αλλά ενημερώθηκε την επόμενη της διεξαγωγής του.
''Από καμία πλευρά δεν υπήρξε ολιγωρία, απλώς όλοι αιφνιδιαστήκαμε. Αλλά και ο ίδιος ο ηγούμενος της Μονής Αγίου Ιωάννη έχει θορυβηθεί πολύ για ότι έχει συμβεί. Ύστερα από σύσκεψη με τον ηγούμενο και την αστυνομία, αποφασίσαμε να μην διεξαχθούν ξανά πάρτι χωρίς άδειες. Δεν είναι δυνατόν σε ένα νησί όπως η Πάτμος να λαμβάνουν χώρα τέτοια πάρτι χωρίς να έχει προηγηθεί η σχετική έγκριση και κάτω από νόμιμες προϋποθέσεις''.
Το περιβάλλον της Μονής του Αγίου Ιωάννη είναι ιδιαίτερα φειδωλό και προσεκτικό στις δηλώσεις του. Ο καθηγούμενος της Μονής, Κύριλλος, δήλωσε μέσω συνεργατών του ότι δεν γνώριζε κάτι για το νεανικό πάρτι της 10ης Αυγούστου και ταυτόχρονα διέψευσε τις πληροφορίες για σατανιστικές τελετές στη βραχονησίδα. Πάντως παραδέχτηκε πως ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα του νησιού και ζήτησε να γίνει έρευνα για το θέμα...
Στο μεταξύ η έρευνα των αστυνομικών στρέφεται και στη βραχονησίδα Τραγονήσι, όπου επίσης επρόκειτο να διεξαχθεί πάρτι το ίδιο βράδυ, χωρίς να έχει δοθεί σχετική άδεια. Όσοι προσπάθησαν να αποβιβαστούν, ενημερώθηκαν από πρόσωπο που διαμένει στη βραχονησίδα ότι ο χώρος είναι ιδιωτικός και αποχώρησαν χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.
Πηγή: Εspresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger