Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Έκτακτη Είδηση : Οι κάτοικοι στη #MORIA έχουν αποκλείσει το χωριό και φυλάνε σκοπίες. Κανείς δεν πήγε για ύπνο! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΜΚΟ


Έκτακτη Είδηση : Οι κάτοικοι στη #MORIA έχουν αποκλείσει το χωριό και φυλάνε σκοπίες. Κανείς δεν πήγε για ύπνο! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΜΚΟ
Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται αυτή τη στιγμή (ώρα 02.13) αν και τα επεισόδια έχουν λήξει και οι μετανάστες επιστρέφουν στο καμένο χοτ σποτ, οι κάτοικοι της Μόριας, αλλά και των άλλων μικρών γειτονικών χωριών αποφάσισαν να μην κοιμηθούν (όπως τους προηγούμενους μήνες).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές ΟΛΟΙ οι κάτοικοι βρίσκονται στις εισόδους του χωριού και δηλώνουν έτοιμοι να υπερασπιστούν το χωριό τους.
Στην ενημέρωση της αστυνομίας περί της λήξης των επεισοδίων δήλωσαν ότι δεν εμπιστεύονται το κράτος και θα λάβουν μόνοι τους μέτρα προστασίας της ακεραιότητας τους και της περιουσίας τους!
Όμως μας μεταφέρει φίλος της σελίδας μας από διπλανό χωριό που έχει μεταβεί στην περιοχή για να βοηθήσει τους συντοπίτες του οι κάτοικοι απαγορεύουν τη διέλευση σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΚΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger