Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Αιτήσεις για χορήγηση άδειας αλιείας μεγάλων πελαγικών ψαριών όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας & Σποράδων


Ξεκίνησε η διαδικασία για την έκδοση άδειας μεγάλων πελαγικών ψαριών για το έτος 2017, σύμφωνα με την αριθμ. 5632/104626/29-09-2015 Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τη «Ρύθμιση της αλιείας μεγάλων πελαγικών ψαριών», όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας  & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών  Ενοτήτων Μαγνησίας & Σποράδων  της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, οι αιτήσεις για την αλιεία τόνου (Thunnus thynnus) για το έτος 2017 θα πρέπει να υποβληθούν  άμεσα στην Υπηρεσία μας μέχρι  και τις 10 Σεπτεμβρίου 2016. Ενώ οι αιτήσεις για την αλιεία μακρύπτερου τόνου (Thunnus alalunga) και ξιφία (Xiphias gladius) υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέσω του Ολοκληρωμένου Συστήματος Παρακολούθησης της Αλιευτικής Δραστηριότητας (ΟΣΠΑ), μέχρι 31 Οκτωβρίου κάθε έτους  από τους ενδιαφερόμενους πλοιοκτήτες ή από τον αρμόδιο υπάλληλο του τμήματος Αλιείας της ΔΑΟΚ των  Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων με την προσκόμιση εξουσιοδότησης. Στην περίπτωση συμπλοιοκτησίας η αίτηση υποβάλλεται με τη συγκατάθεση όλων των συνπλοιοκτητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
NewsAlloy button