Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ Η 11Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ από τις 6 έως τις 12 Αυγούστου 2016 στη Σκόπελο


Μια εβδομάδα γεμάτη ιστιοπλοϊκή δράση από τις 6 έως τις 12 Αυγούστου 2016 στη Σκόπελο διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Ανοιχτής Θάλασσας.

Τη «Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου» διοργανώνει για 11η χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Ανοιχτής Θάλασσας Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Κολυμβητικού Ομίλου Σκοπέλου και υπό την αιγίδα του Δήμου Σκοπέλου.


Περισσότερα από 200 μίλια θα διανύσουν αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ξεκινώντας από το μαγευτικό Νέο Κλήμα της Σκοπέλου το Σάββατο 6 Αυγούστου με τις αφίξεις όλων των σκαφών και τις εγγραφές των πληρωμάτων.

Τα σκάφη εκκινούν αγωνιστικά την επόμενη ημέρα όπου περισσότεροι από 150 αθλητές θα αγωνιστούν σε όρτσα –πρύμα ή inshore διαδρομές, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Η εβδομάδα συνεχίζεται γεμάτη δυναμισμό και πολλαπλές επιλογές που θα φέρουν την πολυπόθητη πρωτιά, στα σκάφη των διαφόρων κατηγοριών, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν την απαράμιλλη ομορφιά της Σκοπέλου.

Τις επόμενες ημέρες, ανάλογα με τον καιρό, θα διανυθούν περισσότερα από 200 ναυτικά μίλια εκκινώντας κάθε φορά από διαφορετικά σημεία της Σκοπέλου.

Με την υποστήριξη του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Κολυμβητικού Ομίλου Σκοπέλου, οι αθλητές θα βιώσουν μοναδικές εμπειρίες ιστιοπλοϊκής άμιλλας αλλά παράλληλα θα ανακαλύψουν τις ομορφιές του νησιού καθώς ο Δήμος Σκοπέλου θα διοργανώσει εκδηλώσεις με έντονα στοιχεία τοπικού χαρακτήρα, αναδεικνύοντας το παραδοσιακό νησιωτικό χρώμα.
Η «Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου» θα κλείσει την Παρασκευή 12 Αυγούστου, στο λιμάνι της Σκοπέλου με μια πανυγηρική τελετή απονομής με τον μεγάλο νικητή να «σηκώνει» το πολυπόθητο επαμειβόμενο κύπελλο που αθλοθετήθηκε από τον αείμνηστο Γιάννη Καρρά!

Πηγή: http://www.voria.gr/article/erchete-i-11i-diethnis-istioploiki-evdomada-voriou-egeou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger