Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Λάτρης της Σκοπέλου ο Υφ. Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος


Ενθερμος φίλος της Σκοπέλου είναι ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος, αρμόδιος για θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων, ο οποίος επισκέφθηκε πριν από λίγες μέρες το νησί. Ο κ. Πετρόπουλος, ο οποίος είχε τελέσει, σημειωτέον, τους γάμους του στο νησί, στη διάρκεια της θητείας του πρώην δημάρχου Γιώργου Μιχελή, διατηρεί φιλικούς δεσμούς με τον νυν πρόεδρο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Στη διάρκεια της ολιγοήμερης παραμονής του στη Σκόπελο, ο υφυπουργός είχε φιλική συνάντηση με τον δήμαρχο Σκοπέλου, Χρήστου Βασιλούδη, με τον οποίο τον συνδέουν επίσης φιλικοί δεσμοί.
Παράλληλα ο κ. Μιχελής, ο οποίος κατάγεται από τη Γλώσσα, επισκέπτεται το νησί κάθε φορά που το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, θα επανέλθει στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές, στη διάρκεια του Αυγούστου.

Στη Σκόπελο διατηρούν, εξάλλου, κατοικίες η πρώην υπουργός Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, η οποία έλκει την καταγωγή της από το νησί του Νιρβάνα και η οικογένεια Μπακατσέλου, με αποτέλεσμα ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος είναι παντρεμένος με την κόρη του γνωστού επιχειρηματία, να επισκέπτεται τακτικά τον αγαπημένο του καλοκαιρινό προορισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger