Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Ακόμη μια σπουδαία πολιτιστική εκδήλωση στηρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη



 Ακόμη μια σπουδαία πολιτιστική εκδήλωση στηρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων. Στις 30 Ιουνίου 2016 συνδιοργανώνει με την ΑΜΚΕ «Εταιρεία Δημιουργίας Τέχνης» (Θέατρο της Εμπειρίας) την Τελετή Έναρξης και την Τελετή Λήξης του Πρώτου VOLOS FESTIVAL που θα πραγματοποιηθούν στις 30 Ιουνίου και στις 17 Ιουλίου αντίστοιχα, όπισθεν ΟΣΕ στην πόλη του Βόλου.
«Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων στηρίζουμε και επενδύουμε σε τέτοιες μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ο πολιτισμός είναι η ιστορία του τόπου μας», τονίζει μεταξύ άλλων η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη υπογραμμίζοντας «το VOLOS FESTIVAL θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες και θα περιλαμβάνει επαγγελματικές, αλλά και ερασιτεχνικές θεατρικές παραστάσεις, παραστάσεις χορού, θεατρικά αναλόγια, εικαστικές, αλλά και φωτογραφικές εκθέσεις, master classes από διεθνώς καταξιωμένους και αναγνωρισμένους επαγγελματίες, παραστάσεις και θεατρικά δρώμενα για παιδιά, καθώς και ποικίλες δράσεις. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και καλούμε όλους τους πολίτες του Βόλου να στηρίξουν με την παρουσία τους αυτές τις εκδηλώσεις, οι οποίες αποτελούν για την πόλη του Βόλου και το Νομό Μαγνησίας συνολικά, σημαντικό πολιτιστικό και συνάμα οικονομικό γεγονός. Στόχος του Φεστιβάλ, είναι η προώθηση της πολιτιστικής, πολιτισμικής και πνευματικής παράδοσης και ιστορίας του τόπου μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό».

Το πρόγραμμα της Τελετής Έναρξης του Φεστιβάλ στις 30 Ιουνίου θα περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσίαση όλου του προγράμματος του Φεστιβάλ, προβολή διαφημιστικού σποτ, παρουσίαση και ευχαριστίες για τους Εθελοντές και όλους τους φορείς, παράσταση χορού και μουσικό σύνολο – κονσέρτο. Το πρόγραμμα της Τελετής Λήξης στις 17      Ιουλίου θα περιλαμβάνει ομιλία – απολογισμός του VOLOS FESTIVAL και ορισμός ημερομηνιών για το επόμενο, προβολή μονταρισμένου υλικού από όλες τις εκδηλώσεις, παράσταση θεατρική – μουσική με τίτλο Μυθωδία και μουσικό σχήμα – κονσέρτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger