Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΒΟΛΟΣ απειλή με παραίτηση ο Αλ. Μεϊκόπουλος βουλευτής του σύριζα Μαγνησίας Καμιά περικοπή των αναπηρικών επιδομάτων είπε δεν δέχομαι ο βουλευτής, Στα μέλη του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Όρασης «Μάγνητες Τυφλοί» ?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ

Συνάντηση με τον βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Μεικόπουλο, πραγματοποίησε η Διοίκηση του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Ν. Μαγνησίας «Μάγνητες Τυφλοί» στα πλαίσια των προγραμματισμένων συναντήσεων με όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, την Κυριακή 17 Απριλίου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «κατά τη συνάντηση, η διοίκηση του Σωματείου και ειδικότερα ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Ιωάννης Καραγιώργος εξέφρασε την αγωνία του αναπηρικού κινήματος για την φημολογούμενη περικοπή των αναπηρικών επιδομάτων, με αφορμή πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και οι οποίες θέλουν τους δανειστές να θέτουν θέμα κουρέματός τους. Από την πλευρά του ο κ. Μεϊκόπουλος διαβεβαίωσε ότι δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα από την κυβέρνηση.

Μεταξύ των άλλων θεμάτων που τέθηκαν από το Σωματείο ήταν η ανάγκη μετατροπής του αδικήματος της επαιτείας από αδίκημα κατ’ έγκληση σε αυταπάγγελτο, η ανάγκη εξάρτησης του αναπηρικού επιδόματος από την υποχρεωτική φοίτηση στα σχολεία, προκειμένου να καταπολεμηθεί η εκμετάλλευση των ανήλικων αναπήρων, ή ακόμη η ανάγκη αλλαγής της αγορανομικής διάταξης με στόχο την υποχρεωτική παρουσία προσβάσιμων με ΑμεΑ τιμοκαταλόγων σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ο κ. Μαϊκόπουλος δεσμεύθηκε να προωθήσει τα θέματα στη Βουλή».

ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΕΙΣΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΉΣ ΠΑΡΑΙΤΉΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΑΣΕ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΌΣΧΕΣΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger