Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Νίκη για “τέλος καλό” θέλουμε στη Σκόπελο στην αυλαία της χρονιάς

Σε πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Σκοπέλου για τη σημερινή αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Σκιάθου κι αφορά τον αγώνα κατάταξης των ομάδων που τερμάτισαν στις έκτες θέσεις των ομίλων. Επιθυμία όλων στην ομάδα είναι η νίκη, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο μια χρονιά που ξεκίνησε με πολλά προβλήματα, τα οποία στην πορεία διογκώθηκαν...
Όπως τονίστηκε ιδιαίτερα, σε όλους τους ανθρώπους του ΑΟ Σκοπέλου υπάρχει αίσθημα απόλυτης ικανοποίησης για το αποτέλεσμα, που δίνει κατάταξη στην έκτη θέση και φυσιολογικά ισοδυναμεί με την παραμονή στην κατηγορία, διότι εργάστηκαν πολύ σκληρά ώστε να ξεπεράσουν τις αδυναμίες.
Αλλαγές στο ρόστερ που προέκυψαν εξ ανάγκης, πρόβλημα με το γήπεδο που δυσκόλεψαν την προετοιμασία και τις προπονήσεις, ακόμη και η θεομηνία με τις πλημμύρες που έπληξε το νησί, αποτέλεσε ένα ακόμη αναπάντεχο γεγονός που δυσκόλεψε τη φετινή προσπάθεια...

Σε ότι αφορά καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάνννης Γλύκος δεν θα έχει στη διάθεσή του δυο βασικές μονάδες της φετινής πορείας της ομάδας. Αφενός πρόκειται για το δεύτερο σκόρερ της Σκοπέλου στη φετινή σεζόν, το Συνοδινό που αντιμετωπίζει σοβαρό τραυματισμό στον ώμο κι αφετέρου για τον Χρυσάνθη, που εκτίει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές τιμωρίας.
"Η ομάδα θα αγωνιστεί για τη νίκη, διότι θέλουμε να σφραγίσουμε με μια ακόμη επιτυχία τη φετινή πολύ δύσκολη χρονιά", τόνισε στο "goalpost.gr" ο τεχνικός των Σκοπελιτών και συνέχισε.
"Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι φυσιολογικά οι δυο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και θα αγωνιστούν χωρίς άγχος. Όμως ένα παιχνίδι μεταξύ Σκιάθου και Σκοπέλου έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και είναι απόλυτα φυσιολογικό οι δυο να επιθυμούμε με πάθος τη νίκη, ακόμη και τώρα που ως νησιωτικές ομάδες συνεργαζόμαστε. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και το γεγονός ότι επί της ουσίας δεν θα υπάρχει η βαθμολογική πίεση, που θα επέφερε και τη σκοπιμότητα, θα βοηθήσει να υπάρξει και καλό θέαμα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger