Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Κορόιδο έκανε τον Τρ. Αλεξιάδη Η κα Κολυνδρίνη τον παλιό ψευταρά που είπε ότι δεν παρέλαβε τις ζημιές σε επιχειρήσεις

«Ντρίπλα» προσπάθησε να κάνει το υπουργείο Οικονομικών προς τους πληγέντες από τη θεομηνία του Σεπτέμβρη του 2015 επαγγελματίες της Σκοπέλου, καθώς σε συνάντηση που έγινε χθες στην Αθήνα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης δήλωσε ότι το υπουργείο του δεν έλαβε το πρακτικό με τις αποτιμηθείσες ζημιές σε επιχειρήσεις του Δήμου Σκοπέλου, τη στιγμή που εστάλη από τις 15 Μαρτίου, σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας.
Όπως ανέφερε η Δωροθέα Κολυνδρίνη, χθες Μ. Τρίτη, εκπρόσωποι επιχειρηματιών της Σκοπέλου μετέβησαν στην Αθήνα και είχαν συνάντηση με τον κ. Αλεξιάδη.

«Σύμφωνα με τα όσα μου μετέφεραν, γιατί δεν με ειδοποίησαν για να συμμετέχω στη συνάντηση, ο κ. Αλεξιάδης και ο γραμματέας του υπουργείου τους είπαν, ότι δεν είχαν λάβει το πρακτικό με τις αποτιμηθείσες ζημιές που συνέταξε η Περιφερειακή Ενότητα», τόνισε η αντιπεριφερειάρχης.
Η κα Κολυνδρίνη διαβεβαίωσε ότι το έγγραφο εστάλη την Τρίτη 15 Μαρτίου, αμέσως δηλαδή μετά τη δημοσίευση στο ΦΕΚ που οριοθέτησε τη Σκόπελο ως πλημμυρόπληκτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger