Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Καλαμαράκια γιουβέτσι κοκκινιστά απο την ταβέρνα Ποσειδών στην Σκόπελο

kalamari-giouvetsi

Υλικά

  • 60ml ελαιόλαδο
  • 1 κιλό καλαμαράκια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα, κομμένα
  • 2 μέτρια κρεμμύδια, σε φετούλες
  • 2 πράσα (μόνο το άσπρο) σε λεπτές ροδέλες
  • 2 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
  • ½ κουτ. γλυκού μπαχάρι, σε σκόνη
  • 1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη
  • 1 ποτήρι κόκκινο ξηρό κρασί
  • 500ml ζωμό λαχανικών, καυτό
  • 50γρ. κουκουνάρι ψημένο
  • 50γρ. σταφίδα κορινθιακή
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger