Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΤΑΞΙΔΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΓΙΑ 50 ΣΕΡΒΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/ff/Flag_of_Serbia.svg/1024px-Flag_of_Serbia.svg.pngΠεριγραφή: Περιγραφή: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5c/Flag_of_Greece.svg/600px-Flag_of_Greece.svg.png
ΤΑΞΙΔΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΓΙΑ 50 ΣΕΡΒΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

Ταξίδι γνωριμίας  με την Σκόπελο για 50 Σέρβους Τουριστικούς Πράκτορες και Δημοσιογράφους του Τουριστικού Ρεπορτάζ διοργανώνει ο κορυφαίος Σερβικός Τουριστικός Οργανισμός Kontiki Travel Big Blue Group.  
Το σημαντικό αυτό γεγονός έρχεται ως εξέλιξη της δυναμικής συμμετοχής του ξενοδοχειακού Ομίλου “Spyrou Hotels” στην κλαδική τουριστική έκθεση “Sajam Turizma 2016” στο Βελιγράδι. Οι επίπονες διαπραγματεύσεις σε συνδυασμό με την πρόσκληση και την επακολουθούμενη επίσκεψη του Διευθύνοντος Συμβούλου του Σερβικού Οργανισμού στη Σκόπελο κατά την περίοδο 4-6 Μαρτίου 2016, οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Σκόπελος εντάχθηκε στο θερινό πρόγραμμα ναυλωμένων πτήσεων (Charters) για την περίοδο από 16 Ιουνίου έως και 14 Σεπτεμβρίου 2016. Οι σχετικές πτήσεις θα εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο της Σκιάθου, με συχνότητα δεκαημέρου. Οι προσκεκλημένοι θα έχουν 3ημερη διαμονή στη Σκόπελο, φιλοξενία της “Spyrou Hotels”. Έχει προγραμματιστεί ξενάγηση στο νησί, τις παραλίες, τα Μοναστήρια, την διατηρητέα Χώρα της Σκοπέλου και το Σαββάτο 23 Απριλίου θα παρακαθίσουν σε δείπνο με τις Τοπικές Αρχές στο “Skopelos Holidays Hotel & Spa” .    Η συνένωση των Kontiki Travel Big Blue Group έχει δημιουργήσει έναν τεράστιο τουριστικό οργανισμό, για τα δεδομένα της Σερβίας, με ένα εκδρομικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει πληθώρα διεθνών προορισμών.

Έχει ιδιαίτερη σημασία,  για τον προορισμό και τους κατοίκους της,  να αποκομίσουν τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις από μια καθαρή και ταχτοποιημένη Σκόπελο, που ακόμη αγωνίζεται να επουλώσει τις πληγές που άφησε πίσω της η καταστροφική πλημμύρα του περασμένου Σεπτεμβρίου.


George MICHALIS
General Director “SPYROU HOTELS”   
                                                                                                
Athens Headquarters:
Cosmos Center, Suite 830 - Kifissias Ave 125 -127, Athens 11524  - Greece          
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger