Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Για το... πρώτο βήμα


Με στόχο να βάλει από σήμερα τις βάσεις πρόκρισης για τους «16» της διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός επιστρέφοντας στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αγωνίζεται στις Βρυξέλλες με αντίπαλο την Αντερλεχτ, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, στους «32» του Εuropa League. Εχοντας εφαλτήριο την αξιόλογη πορεία στους ομίλους τους Τσάμπιονς Λιγκ, όταν και έφθασε μια ανάσα απ' τους «16», ο Ολυμπιακός στοχεύει πλέον σε αντίστοιχη παρουσία και στο Europa League θέλοντας φέτος να καταφέρει κάτι παραπάνω σε σχέση με το παρελθόν. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Μάρκο Σίλβα, μίλησε για τη διαφορετική ψυχολογία των αγώνων νοκ άουτ σε σχέση με αυτούς όπου χρειάζονται βαθμοί (όμιλος στο Τσάμπιονς Λιγκ), δήλωσε πίστη στην ετοιμότητα της ομάδας του για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης, ενώ παρά τα προβλήματα της Αντερλεχτ έκανε λόγο για σπουδαία και επικίνδυνη αντίπαλο. Αναφέροντας μάλιστα το γεγονός ότι είναι αήττητη εντός έδρας για 11 μήνες.
Ψάχνεται η Αντερλεχτ
Στην αντίπερα όχθη, στην Αντερλεχτ ψάχνουν την ευκαιρία για ανάκαμψη αφού η μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα έχει προκαλέσει προβλήματα, με τον
Αλβανό τεχνικό της ομάδας, Μπέσνικ Χάσι, να μπαίνει στο στόχαστρο της κριτικής. Τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο απέκτησε 4 παίκτες (Γκαγιάρδο, Τζούρσιτς, Μπίτνερ, Μπατζί) προκειμένου να αλλάξει η εικόνα της. Πάντως, στο Europa τα πήγε καλύτερα και μάλιστα έχοντας δύσκολο έργο με αντιπάλους τις Τότεναμ (1η στον όμιλο), Μονακό, Καραμπάχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger