Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΣΟΚ! Στην αστυνομία η Ελένη Μενεγάκη – Σάλος με τις απαγορευμένες φωτογραφίες.....

Eleni Menegaki
Ο εφιάλτης επιστρέφει! Το μυστικό που πίστευε ότι είχε θαφτεί καλά στο παρελθόν αποκαλύφθηκε και μάλιστα μπροστά στην κάμερα…
Πλέον κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να προδικάσει τις εξελίξεις που θα υπάρξουν. Ήδη, κυρίως στο διαδίκτυο, έχει προκληθεί σεισμός και δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιμένουν ότι μετά από τον σεισμό θα έρθει και το τσουνάμι!

Οι φωτογραφίες, που έχουν στοιχειώσει τη ζωή της και, δυστυχώς για εκείνη, βρίσκονται σε λάθος χέρια, προκαλούν ξανά τρόμο στη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης. Η Ελένη Μενεγάκη θέλει να απαλλαγεί τελείως από αυτόν το βραχνά, που την καταδιώκει τα τελευταία χρόνια, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο. Γιατί μπορεί στην αρχή να κατάφερε είτε λόγω του σεβασμού που υπάρχει στο πρόσωπό της και στον επαγγελματισμό της είτε και με την απειλή μηνύσεων να μη γίνουν πρωτοσέλιδες οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, όμως κι εκείνη γνωρίζει πολύ καλά ότι στο διαδίκτυο η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Γι’ αυτό και τρέχει για να προλάβει τον σεισμό των πολλών ρίχτερ, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger