Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΕΚ ΜΕ ΠΕΚΧΑΡΤ

Δεν το άκουσα καλά αυτό με τον Τσέχο κυνηγό που πήρε η ΑΕΚ, στο όνομα Τόμας Πέκχαρτ. Το παλληκάρι ζήτησε να μπει όρος στο συμβόλαιό του ότι θα δικαιούται για πάρτη του ένα άλφα έξτρα μπόνους στην περίπτωση που αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Του προσεχούς πρωταθλήματος, βέβαια.
Κι αν δεν βγει πρώτος σκόρερ, τι θα χάσει ο ίδιος; Όπως η ΑΕΚ δέχθηκε τον όρο του επαγγελματία παίκτη, έτσι κι αυτός να συμφωνούσε σ' ένα ποσό που θα παρακρατούνταν
από τις αποδοχές του, στην περίπτωση που δεν έβαζε τα περισσότερα γκολ.
Κάτι άλλο. Τι θα πληρώσει από την τσέπη του ο Θωμάς ο Πέκχαρτ αν δεν είναι ούτε ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ; Κι αυτό έπρεπε να συμπεριληφθεί στο συμβόλαιο ανάμεσα στον
παίκτη και την ΠΑΕ.

Να το κλείσω. Είναι περίεργο, πιο σωστά είναι αντιποδοσφαιρικό μια ομάδα να παίζει για έναν παίκτη. Ένας κυνηγός να παίζει όχι να πετύχει το γκολ για να κερδίζει η ομάδα του, αλλά για να κυνηγάει ο ίδιος το ειδικό για πάρτη του πριμ.
Εκτός κι αν η ομάδα έχει εκτιμήσει ότι για το καλύτερο αγωνιστικό της συμφέρον ένας συγκεκριμένος κυνηγός είναι ο πιο κατάλληλος για να εκφράζει σε γκολ την επιθετική της δραστηριότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger