Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Ο Χατζηνικολάου αποκαλύπτει απόρρητη έκθεση – κόλαφο για την Ελλάδα και το προσφυγικό

Ο Χατζηνικολάου αποκαλύπτει απόρρητη έκθεση – κόλαφο για την Ελλάδα και το προσφυγικό 
Ο Χατζηνικολάου αποκαλύπτει απόρρητη έκθεση – κόλαφο για την Ελλάδα και το προσφυγικό (videos)
Ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR αναφέρθηκε σε απόρρητη έκθεση των γερμανικών αρχών για το προσφυγικό, που είναι κόλαφος για την Ελλάδα.
Ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει τη συγκεκριμένη έκθεση στη “Real News” που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή, αλλά μέσω του Star έδωσε μία πρώτη γεύση:
“Η Ελλάδα μοιάζει πράγματι στριμωγμένη και είναι πολύ στριμωγμένη” σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου και σημείωσε ότι η απόρρητη έκθεση των γερμανικών υπηρεσιών είναι πραγματικά κόλαφος για τη χώρα μας.

“Στην έκθεση, οι Γερμανοί φτάνουν στο σημείο να λένε ότι μπορεί και ο αρχηγός του ISIS να περάσει από την Ελλάδα και μην τον πάρει κανείς χαμπάρι” ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρθηκε ακόμα στην αποκάλυψη της εφημερίδας “Αγορά” που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο με τίτλο «Πάρτε πίσω τον φόρο σε κρασί – στοίχημα».
Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι δανειστές ζητούν να «ξηλωθούν» ψηφισμένα μέρα που θα απέφεραν 300 εκατομμύρια ευρώ στα κρατικά ταμεία, αυξάνοντας έτσι τη «μαύρη τρύπα» του προϋπολογισμού το 2016. Επίσης, η τρόικα έχει ενστάσεις και για τη δημόσια διοίκηση, ζητώντας τα στοιχεία για τη μισθολογική εξέλιξη των υπαλλήλων. Οι θεσμοί, απαιτούν επίσης να μπουν μανατζερς του ιδιωτικού τομέα σε θέσεις ευθύνης του δημοσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger