Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

4ον Κατάλυση του συντάγματος

pseudo_xarths_amfigonias_oea

1ον Κινητοποίηση αγροτών και των υπολοίπων οικονομικών κλάδων.
2ον Θέμα εθνικής ασφάλειας εν όψη δόλιας μετανάστευσης.
3ον Νόμος του Ο.Η.Ε 68/304 της 11/9/2014 περί αναδιάρθρωσης του δημοσίου χρέους των κρατών.
4ΟΝ Κατάλυση του συντάγματος.
Κοινοποιείτε προς.
Συμβούλια πρωτοδικών όλων των Νομών.
Αστυνομικούς διοικητές όλων των Νομών.
Νομαρχίες.
Συντονιστικές επιτροπές αγροτικών μπλόκων.
Αξιωματικούς ένοπλων δυνάμεων.
Συνδικαλιστικά όργανα της ΕΛ.ΑΣ.
Πολίτες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουμε ο πραγματικός αγροτικός πληθυσμός της χώρας ανέρχεται στο 35% των εργαζομένων λαμβάνοντας υπόψη και τους μη παραγωγικούς και δημιουργικούς κλάδους, όπως οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι τραπεζικοί υπάλληλοι, και οι έμποροι. Αν εξαιρέσουμε τους μη παραγωγικούς κλάδους το ποσοστό των αγροτών ξεπερνάει το 50%.
Η συνεισφορά του αγροτικού κλάδου, η πιο συγκεκριμένα του πρωτογενή τομέα στο Α.Ε.Π της χώρας κατείχε το 17.5% και σήμερα μόνο το 3.5%, κάτι το οποίο αποδεικνύει την μείωση εισοδήματος του πρωτογενή τομέα κατά 80%. Σε παρόμοιες καταστάσεις έχουν περιέλθει και οι υπόλοιποι οικονομική κλάδοι με όλες τις περικοπές που έχουν προκύψει.
Η αύξηση του κόστους παραγωγής με τις δόλιες μεθόδους των κυβερνήσεων επί σειρά ετών όπως, κλείσιμο της ελληνικής σποροπαραγωγής, της ελληνικής λιπασματοβιομηχανίας, της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, τού κέντρου γεννητικής βελτίωσης, την συντήρηση των καρτέλ, της γραφειοκρατικές διαδικασίες στην αγροτική βιομηχανία, τους δασμούς στα εισαγόμενα αγροτικά μηχανήματα κατέστησαν τον πρωτογενή τομέα ανίκανο να επιβιώσει και να ανταγωνιστεί τους συναδέλφους εταίρους.
Με την προώθηση όλων των σημερινών μέτρων οδηγείτε ο πρωτογενής τομέας σε ολικό αφανισμό και με την συμπαιγνιακή πολιτική των προσφύγων οδηγούν τον ελληνικό λαό μαζί με τους πρόσφυγες σε λιμό και αλληλοσφαγή. Το Μάρτιο του 2013 το ΚΥ.ΣΥ.Ε.Α αποφάσισε την κατάργηση του Α και Β σώματος των ένοπλων δυνάμεων, κατάργηση του ενός από τους τρεις στολίσκους και ήτοι τον στολίσκο που αρμοδιότητά του ήταν η φύλαξη του βορείου Αιγαίου, των αφοπλισμό της εθνοφυλακής, και την απόσυρση του βαρύ οπλισμού της ΕΛ.ΑΣ.
Η συγκεκριμένη δόλια ενέργεια όλων των προγραμματισμένων κινήσεων των προδοτικών κυβερνήσεων, αφήνει όλη την βόρεια Ελλάδα απροστάτευτη και την έκθεση των περιουσιών όλων των κατοίκων σε κίνδυνο και ειδικά του πρωτογενή τομέα που σχετίζετε άμεσα με την επιβίωση μας. Δόλια η μέθοδος των διαδοχικών κυβερνήσεων για την οικονομική, παραγωγική, δημιουργική, παράλυση της χώρας, ακόμη και των ένοπλων δυνάμεων που σχετίζετε άμεσα με την ασφάλεια της, ενόψει της δόλιας μεταναστευτικής πολιτικής του παγκόσμιου συμπαιγνιακού γίγνεσθαι και τη συσσώρευση των μεταναστών στην Ελλάδα και ιδιαιτέρα στην βόρεια Ελλάδα. Κάτι το οποίο προκύπτει και από το κλείσιμο των συνόρων με την καταπάτηση των συνθηκών από την ευρωπαϊκή ένωση με σκοπό την
εξάπλωση των μεταναστών σε όλη την συνοριακή γραμμή, με τελικό αποτέλεσμα τις φυλετικές διαμάχες και την καταστροφή της χώρας.
Σύμφωνα με τα παραπάνω οφείλουμε να υπερασπιστούμε την χώρα, τον κλάδο μας και όλους τους υπόλοιπους οικονομικούς κλάδους και να θεωρήσουμε συνεργούς στην κατάλυση του ελληνικού κράτους όλους όσους συνεχίζουν να εξυπηρετούν την διάλυση της χώρας μέσα από το πρόσχημα πώς είναι υπάλληλοι και εκτελούν εντολές, παραβιάζοντας το σύνταγμα και εκτελώντας αντισυνταγματικούς νόμους ενώ δεν υποχρεούνται. Ο αγώνας των αγροτών δεν είναι αγροτικός αλλά ελληνικός, αυτός είναι και ο ΄λόγος συμπαράστασης από όλους τους έλληνες. Δυστυχώς όμως δεν το κατανόησαν οι επικεφαλείς των συντονιστικών για αυτό και απέρριψαν πρόταση νομοσχέδιο από αγρότες της περιοχής που αφορούσε την Ελλάδα κατά προτεραιότητα με την ανάλογη βαρύτητα των προβλημάτων και όχι τον εγωκεντρικό μονόδρομο που πρότειναν ορισμένα στελέχη, όπως ασφαλιστικό, φορολογικό, και μείωση του κόστους. ΑΓΝΟΙΑ Η ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;
2ον εθνική ασφάλεια
Ήταν προσχεδιασμένη η απόφαση του ΚΥ.Σ.Ε.Α στις 30/3/2013 διότι αποδυναμώθηκαν οι ένοπλες δυνάμεις με το πρόσχημα της αναδιάρθρωσης των ένοπλων δυνάμεων και με προηγούμενες δόλιες μεθόδους όλων των προηγουμένων ετών από όλες τις κυβερνήσεις και την σιωπή της αντιπολίτευσης με σκοπό να είναι η Ελλάς εξαρτώμενη και να δέχεται συνεχείς εκβιασμούς από άλλες δυνάμεις με επεκτατικές καθοδηγούμενες τάσεις. Η αποδυνάμωση όλων των στρατιωτικών εργοστασίων με την κατάργηση του ΔΙ.Σ.Ε (διοίκησης στρατιωτικών εργοστασίων) και η συγχώνευση του στην ΑΣΔΥΣ ( ανώτατη στρατιωτική διοίκηση υποστηρίξεως στρατού) η οποία δεν έχει γνέσει τεχνικών θεμάτων. Μείωση των αεροπορικών σχημάτων κατά 50% και με γενική μείωση των δυνατοτήτων όλων των ένοπλων δυνάμεων κατά 50%.
Η αποφάσεις έχουν ως εξής.
( 1) : << ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΤΩΝ Α' ΚΑΙ Β' ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ( ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΒΕΡΟΙΑΣ ) >> . —-
(2 ) :<< ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ ( ΛΑΡΙΣΗΣ ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΟΥ'ΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΙΔΟΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΕ : ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΜΥΝΑΣ , ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ( ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ) , ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ( ΚΑΤΑ ΕΞΕΓΕΡΜΕ'ΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ) >> .
( 3 ) : << ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ " ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ " >> . —
( 4 ) : << ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ Η " ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ >> . –
(5 ) : << Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΜΕΡΥΠ ΛΑΜΙΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ( ΗΤΟΙ ΣΤON XΩΡΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ'Ι'ΚΟΥ ΞΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ " ΝDC -- GR " H' " NATO RAPID DEPLOYABLE CORPS --- GREECE " ) . – ( 6 ) : << ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η 353η ΜΟΙΡΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ( THΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ) , ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΩΣ " ΜΟΙΡΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ " ΣΤΗ " ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ " >> . –
( 7 ) : << ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΟΙΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΑΧΕΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ( ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΩΝ ) >> . –
( 8 ) : ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ : << ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΛΙΣΚΟΥΣ --- ΜΟΙΡΕΣ ΦΡΕΓΑΤΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ ΗΤΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ " ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ", ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΑΓΟΜΕΝΑ Σ' ΑΥΤΗΝ ΠΛΟΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΟΙΡΕΣ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ >> .
(9 ) : << ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η 2η ΤΑΞΥΠ , ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ , ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ >> . —
( 10 ) : << ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η 97η ΣΔΙ " ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ " ΧΑΛΚΙΔΑΣ >> . –
( 11 ) : << H 10η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΙΠΤΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΔΡΑ >> . –
-( 12) : << ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η 70η ΣΔΙ ( ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ) ΑΘΗΝΩΝ ( ΥΠΑΓΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ " ΑΣΔΥΣ " ) . (13 ) : << Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΜΕΡΥΠ ΛΑΜΙΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ( ΗΤΟΙ ΣΤON XΩΡΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ'Ι'ΚΟΥ ΞΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ " ΝDC -- GR " H' " NATO RAPID DEPLOYABLE CORPS --- GREECE " ) . – ( 14 ) : << ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ " ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ " >> . —
Οι γνώστες των στρατιωτικών θεμάτων κατανοούν τις επιπτώσεις, κάτι που θα ζήση ο ελληνικός λαός σε περίπτωση που μείνει αδρανείς.
Από όλα τα παραπάνω και τις μετέπειτα ενέργειες των συμπαιγνιακών κυβερνήσεων, (υπηρετώντας συγκεκριμένο καθεστώς) με την ευλογία των εταίρων, το πρόσχημα του χρέους, την ταυτόχρονη εφαρμογή μνημονίων πριν και μετά, παραβιάζοντας το σύνταγμα οδηγούν το ελληνικό έθνος σε προσχεδιασμένη εξαφάνιση με δόλιες μεθόδους, όπως 1ον) τεχνολογία αργού θανάτου 2ον ) απορροφήσεως από μετανάστες, 3ον) μετανάστευση του επιστημονικού εργατικού δυναμικού της χώρας, 4ον μετανάστευση των απλού εργατικού δυναμικού, 5ον) μετανάστευση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων , 6ον φορολόγησης των τέκνων 7ον) διάλυση της παιδείας, 8ονδιάλυση του συστήματος υγείας, 9ον) 10ον ) διάλυση του πρωτογενή τομέα ανίκανο να παράγει κ.λ.π με τελικό σκοπό την παράλυση της Ελλάδος σε όλους τους τομείς, με επερχόμενο λοιμό και γενοκτονία μέσο υπογεννετικότητος, τον Έλληνα ανίκανο να τεκνοποιήσει, ήτοι να είναι η Ελλάς εξαρτώμενη από τρίτους, σε συνδυασμό με το κλείσιμο των συνόρων από τους υποτιθέμενους εταίρους και την επικείμενη συσσώρευση μεταναστών στην χώρα με αποτελέσματα παρόμοια των νησιών μας και χειρότερα
Ενώ διακινούν τους μετανάστες μέσω υποτιθέμενων ΜΚΟ η ακτιβιστικών οργανώσεων με την μορφή της φιλανθρωπίας και την βοήθεια Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών σε συμπαιγνία με τις δήθεν ελληνικές κυβερνήσεις στην Ελλάδα, με παραμονή στα λεγόμενα μεταναστευτικά κέντρα η HOT SPOTS με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας και όχι μόνο. Κάποιοι άλλοι κλείνουν τα σύνορα και οι εταίροι μας τους ενισχύουν στρατιωτικά με σκοπό την παραμονή τους στην χώρα μας, με ότι αυτό συνεπάγετε.
Η δόλια μέθοδος διάλυσης των ένοπλων δυνάμεων και των υπόλοιπων υπηρεσιών ασφάλειας της χώρας αποσκοπούσε στην σημερινή κατάσταση αποσταθεροποίησης με πρώτη την Ελλάδα.
Απαιτούμε την άμεση ανασύσταση των ένοπλων δυνάμεων και στάση της ροής μεταναστών.
3ον Νόμος του Ο.Η.Ε 68/304 της 11/9/2014 περί αναδιάρθρωσης του Δ.Χ χρέους των κρατών.
Σύμφωνα με τον παραπάνω νόμο, ο οποίος ψηφίστηκε από 124 κράτη μέλη του Ο.Η.Ε στης 11/9/2014. Νόμος, ο οποίος αναφέρει ρητώς πως η αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους των κρατών είναι απολυταρχικό και μοναδικό δικαίωμα του κράτους, που σημαίνει πως, δεν δίνατε κανένα άλλο κράτος η κανένας δανειστής να εκβιάζει ένα άλλο κράτος για την πληρωμή του χρέους. Αυτό και μόνο αποδεικνύει την προσχεδιασμένη προδοσία όλων των κομμάτων εντός βουλής, του προέδρου της δημοκρατίας, και του ανώτατου δικαστηρίου της Ελλάδος, διότι ουδείς έκανε χρήση του παραπάνω νόμου η και προηγούμενων παρόμοιων νόμων προς αποφυγή την καταστροφή της χώρας και την διατήρηση του έθνους μας.
4ον κατάλυση του συντάγματος.
Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω περί εσχάτης προδοσίας από όλους τους φορείς, πρόεδρος της δημοκρατίας, πολιτικές ιδεολογίες, οικονομικές θεωρίες, δικαστικό σώμα,
Αρχηγούς των ένοπλων δυνάμεων, και θρησκευτικό δόγμα, η μοναδική έξοδος διαφυγής για
το ελληνικό έθνος είναι η εφαρμογή του άρθρου 120 του συντάγματος που αναφέρει>
Άρθρο 120
1. To Σύνταγμα αυτό, πού ψηφίστηκε από την E΄
Αναθεωρητική Boυλή των Ελλήνων, υπογράφεται
από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον
προσωρινό Πρόεδροo της Δημοκρατίας στην Έφη-
μερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα πού
πρoσυπoγράφεται από το Yπoυργικό Συμβoύλιo
και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ioυνίoυ 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τούς νόμους
πού συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην
Πατρίδα και τη Δημοκρατία απoτελoύν θεμελιώδη
υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
3. O σφετερισμός, με oπoιoνδήπoτε τρόπο, της
λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών πού
απoρρέoυν από αυτή διώκεται μόλις απoκαταστα-
θεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παρά-
γραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον
πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και
υπoχρεoύνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο ενα-
ντίoν oπoιoυδήπoτε επιχειρεί να το καταλύσει με
τη βία.
ΥΓ. 1
Το παρόν κείμενο συντάχθηκε από ομάδα αγροτών στην Αριδαία επαρχία Αλμωπίας και καλούν όλα τα μπλόκα να συντονισθούν κατά προτεραιότητα στην εθνική ασφάλεια, στην παραγωγή τροφίμων, την ανατροπή του καθεστώτος ανεξαιρέτως ποια κυβέρνηση το εκπροσωπεί, με την ταυτόχρονη επίλυση όλων των προβλημάτων για όλους τους οικονομικούς κλάδους και ήτοι τον ελληνισμό και όχι στον εγωκεντρικό μονόδρομο του αγροτικού κλάδου, διότι Ελλάς δεν είναι μόνο οι αγρότες με το 3,5% του ΑΕΠ.
ΥΓ 2
Επίσης καλούμε τις συντονιστικές των μπλόκων να αποκόψουν άτομα τα οποία οδηγησαν όλο το προηγούμενο διάστημα τον αγροτικό κόσμο στην ανέχεια ως πρωτοπόροι των εξεγέρσεων με αποτέλεσμα το πνίξιμο της πριν την ολοκλήρωσή της. ( ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΆ ΟΡΓΑΝΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΧΘΕΣ).
ΥΓ 3
Ας λάβουν υπόψη και μέτρα οι έλληνες πως με κλειστά τα σύνορα και τους μεθοδευμένους μετανάστες, οι οποίοι θα εξαπλωθούν σε όλη την συνοριακή γραμμή με σκοπό να περάσουν τα σύνορα, πως θα προστατεύσουν τις περιουσίες τους, την χώρα., και πως θα σιτιζόμαστε εμείς, και τι θα τρώνε οι μετανάστες, ( μάλλον εμάς) με μια ενδεχόμενη παύση πολλαπλασιαστικού υλικού και ήτοι σπόρων, την στιγμή που δοσίλογοι φρόντισαν να μην υπάρχει ελληνική αυτονομία.
Παράδειγμα, η ονομαζόμενη δολίως βαριά βιομηχανία ( τουρισμός) νεκρή με μια τους κίνηση. Η χώρα έχει άμεση ανάγκη την πραγματική βαριά βιομηχανία, πρωτογενή τομέα και την πολεμική της βιομηχανία για θρέψη και ασφάλεια, (η πραγματική βαριά βιομηχανία της χώρας )
ΟΜΑΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger